90-дневна диета – килата стопи и фиданка стани. 369-а тема

• 38 310
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • пловдив
И аз съм в почивката от месец и нещо даже. Покрай празниците се опитах и на моменти бях в режима, но на моменти с козунаците нещата излязоха от контрол.
В понеделник трябваше да ми е витаминен, но бяхме на гости и го пропуснах. Направих го вчера и определено имах нужда. Мисля, че може би килограм отгоре съм покрай празниците.
Днес така се случи, че изкарах цял ден на леща, утре съм на протеини,че искам да вляза в крачка вече.
На мен ми помага приложението на телефона за менюто и в общи линии се придържам към него.

# 481
 Мен ми е 11ти ден почивка, но и при мен е хаос. Имахме здравословни проблеми по празниците и не можах да ям. Даже бях свалила. Вчера пък ме гонеше зверски глад. Явно организмът гледа да си навакса. Трябваше да съм на протеини и бобови, но омесих вечерта бобовите с протеини, защото не ми стигнаха. Много се натъпках.

# 482
  • пловдив
Аз съм вече повече от месец в почивката. Имах прегрешения по празниците, но компенсирах с плодов след това.
Вчера имах празник и така се случи, че не бях разделна.Днес съм на плодов. 😉

# 483
И аз диетувам още, но нямам нищо свалено след великден Sad, на плодовия свалям и после  на другите пак ги качвам Sad Свършвам на 13.05 и после не знам как ще я карам. Надявам се да ги задържа и тези 5 кг дето ги свалих

# 484
  • София
5 кг. не са малко. Особено, ако си нямала много излишни.

# 485
Всъщност имам доста, че започнах 73,5 кг на височина 1,60. Първия път преди 4 год, свалих 9 кг + 5 в почивката и за това ми се вижда малко, но сега вече съм в менопауза и на това отдавам трудното сваляне Sad, но и на това  съм доволна, че зимата много бързо качих тези 5 килограма и ако не бях на диетата не знам до колко щях да стигна Sad

# 486
  • София
Всъщност имам доста, че започнах 73,5 кг на височина 1,60. Първия път преди 4 год, свалих 9 кг + 5 в почивката и за това ми се вижда малко, но сега вече съм в менопауза и на това отдавам трудното сваляне Sad, но и на това  съм доволна, че зимата много бързо качих тези 5 килограма и ако не бях на диетата не знам до колко щях да стигна Sad
Е, не са и много. Не почваш от 100, все пак.
Пък и правенето втори път, и възрастта, също имат значение. По-важно е да ги задържиш. Не се отчайвай само.
Аз съм в почти същата ситуация, бях писала. Височината е същата, почнах от 74, от които две не броя, защото ги бях качила скорострелно на една почивка за седмица и паднаха за 2 дни. В момента съм 68, преди средата съм. Но аз искам повече да задържа постигнатото, колкото и да е малко, отколкото да очаквам чудеса. Няма и как при мен. Вече не съм на 20, дори и на 30 или 40.
 Hug

# 487
  • Пловдив
Здравейте. Simple Smile
Днес ми е ден 9-плодов.Ще го карам на ябълки и 100гр сурови ядки.
До момента съм свалила 2,700кг,но имах период от 2-3 дни,в които стоях на едни кг и чак днес мръдна малко.
Като цяло се чувствам добре с режима,единственото,което не мога да поправя е,че не пия много вода,а трябва.Все забравям да пия и това явно оказва влияние върху свалянето.

Пия и чай за детоксикация сутрин и обед преди храненията.Дано и той да ми помогне в борбата.
Общо взето е това при мен за сега.
Гледам,че тук групата не е много активна,а преди не стигаше деня да ви чета.Защо така не пишете?

maugli,знам какво е чувството да имаш да сваляш,а да свалиш малко.Миналата година пак направих 1 врътка на режима и за 90 дни свалих само 5кг и то през първия месец.После 2 месеца застой и  ми беше супер демотивиращо,но я изкарах до край.Важното е,че после ги задържах.

# 488
Хриси, пиенето на вода е много важно за свалянето на кг. Изтегли си арр на телефона, ще ти напомня за пиенето на вода.
Друг вариант е бутилка от 0.500мл, която да имаш винаги, по възможност пред погледа ти.

# 489
И аз съм тук,последни напъни до края!
5 дни до края!
5кг ще да е тотала,исках повече ,но и на това съм доволна.
Дано и в почивката да сваля още,че имам нужда още.
Общо взето си възстанових кг преди раждането.
Мисля това хранене да ми се превърне в начин на живот,да спазвам основните принципи,доволна съм -храниш се,не гладуваш и нещата се движат,дори бавно,но се движат надолу.

# 490
На девети ден днес - белтъчен. Дотук -1,40 кг. и то с много ограничения. Дали не е защото скоро прекратих режима и сега го почвам пак, ако трябва до края да карам с толкова малки количества не знам...Cry

# 491
  • Пловдив
Хриси, пиенето на вода е много важно за свалянето на кг. Изтегли си арр на телефона, ще ти напомня за пиенето на вода.
Друг вариант е бутилка от 0.500мл, която да имаш винаги, по възможност пред погледа ти.

Ще се постарая да увелича водата

# 492
Здравейте. Simple Smile
До момента съм свалила 2,700кг,но имах период от 2-3 дни,в които стоях на едни кг и чак днес мръдна малко.
Като цяло се чувствам добре с режима,единственото,което не мога да поправя е,че не пия много вода,а трябва.Все забравям да пия и това явно оказва влияние върху свалянето.

Пия и чай за детоксикация сутрин и обед преди храненията.Дано и той да ми помогне в борбата.
Гледам,че тук групата не е много активна,а преди не стигаше деня да ви чета.Защо така не пишете?

maugli,знам какво е чувството да имаш да сваляш,а да свалиш малко.Миналата година пак направих 1 врътка на режима и за 90 дни свалих само 5кг и то през първия месец.После 2 месеца застой и  ми беше супер демотивиращо,но я изкарах до край.Важното е,че после ги задържах.
Хрисии, извинявай за въпроса, на какви килограми започна?

# 493
  • Пловдив
Здравейте. Simple Smile

Хрисии, извинявай за въпроса, на какви килограми започна?

Започнах 80,2кг и в момента съм 77

# 494
Момичета, вчера ми беше последния ден и трябваше да съм на плодове, но без да искам се спънах и паднах и както бях яла само две ябълки  ми прилоша много, та след като се освестих си хапнах 2 кебапчета с питка и заминаха витамините. Sad
 Отървах се само с 5 килограма, ама и на това съм доволна, че бях тръгнала да качвам килограмите много бързо през зимата.
Продължавам да се храня в режим почивка, дано сваля още малко до морето Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт