Шести клас 2018/2019 - тема 4

• 32 237
  • 755
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ние тази година сме и с двата, но от догодина оставаме само с електронен.

# 61
  • Велико Търново
Най-после излязоха резултатите от областния кръг на олимпиадата по БЕЛ - госпожицата е с 28 т. Wink Максималният брой постигнати точки е 28,5. Явно за 30 никой не се е справил.

# 62
Biskvitka, отличен резултат! Поздравления за госпожицата и още много успехи й желая от сърце! bouquet

# 63
  • софия
Здравейте, ще се вземат ли оценките по БЕЛ и математика за 5, 6, 7 клас при матурите.
Извинете ме, ако е обсъждано вече

# 64
  • Бургас
Здравейте, ще се вземат ли оценките по БЕЛ и математика за 5, 6, 7 клас при матурите.

Не.

*Biskvitka*, чудесен резултат! Браво на госпожицата! Simple Smile

# 65
  • София
Обсъждано е Simple Smile Няма да се вземат, само от 7ми клас играят роля за балообразуването за кандидатстването, иначе ще си фигурират в дипломата просто.

# 66
  • София
*Biskvitka*, браво на девойката! Моят момък не се е справил блестящо- 22 точки, но бива.

# 67
Браво за момичето на biskvitka.
Liani, как да не се справил момъкът. Ние, с децата несилни по БЕЛ, направо ръкопляскаме, че сте на втори кръг.  Simple Smile
Но и извън шегата, 22 т. не е слаб резултат, според мен.

# 68
И от мен поздравления за децата
Ние май така и не разбрахме точките от втори кръг по математика, ама то вече съм се примирила...участва се, изисквания към децата има, но после ни вопъл, ни стон

# 69
Най-после излязоха резултатите от областния кръг на олимпиадата по БЕЛ - госпожицата е с 28 т. Wink Максималният брой постигнати точки е 28,5. Явно за 30 никой не се е справил.

Чудесен резултат!

# 70
И от мен поздравления за децата
Ние май така и не разбрахме точките от втори кръг по математика, ама то вече съм се примирила...участва се, изисквания към децата има, но после ни вопъл, ни стон
Пробвай тук Simple Smile
http://ruo-sofia-grad.com/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/% … %B8%D0%BA%D0%B0-0

Браво на девойката, Бисквитка! Много добри резултати по БЕЛ във Велико Търново! Поздравления!

# 71
  • Велико Търново
Благодаря, момичета! Като за участие без подготовка, е добре. Тя затова й ходи, виж ако беше математика или нещо друго, изискващо допълнителни усилия, едва ли ще се включи.

# 72
  • София
Браво, на децата резултатите са чудесни, моята девойка се е представила също добре 24 точки, максимума за София-град е 28 точки и то само от едно дете.

# 73
  • София
Чудесни резултати! Поздравления за всички дечица!

# 74
На моя син не му знам точките нито от първия, нито от втория кръг. Никъде из нета ги няма изнесени. Няколко пъти му напомнях да пита учителката си, той все забравя, а и май хич не го интересува. Ако е за някаква компютърна игра, веднага ще изнамери информация.
Такъв мързел го е налегнал. Голямо ръчкане пада докато седне, всъщност докато легне, защото учи легнал на земята, да реши няколко задачи. 15 минути решава, а преди това 30 минути пуфти и се жалва колко е несправедлив животът му.

Общи условия

Активация на акаунт