Днес случайно забелязах на таблото в яслата,че са изписани килограмите на децата.Много се зарадвах,че не помня от кога не съм мерила Хриси
.Сега,по техни изчисления,Хриси е 12,700кг. и 90см.А вашите малчугани колко станаха?

.Сега,по техни изчисления,Хриси е 12,700кг. и 90см.

.Сега,по техни изчисления,Хриси е 12,700кг. и 90см.

,миналия месец изкара една,сега пак,вече незнам какви мерки да взема,как ще изкараме зимата-незнам.Говорих с педиатърката и тя ме посъветва тази година да й сложим противогрипна ваксина,чудя се дали да е послушам
.Някой ще слага ли на детето си такова чудо?Лошото е,че за няма и два месеца изпи 3 антибиотика,от силни по-силни,а и с бебе в къщи,нещата се усложняват,страх ме е да не се разболее и то милото,макар че Нели е в свекърва ми и тя е гледа в момента,за да не заразим малкото-много ми съвестно и затова,че е там,а не при нас,но няма как.Пуши ми главата вече...
,миналия месец изкара една,сега пак,вече незнам какви мерки да взема,как ще изкараме зимата-незнам.Говорих с педиатърката и тя ме посъветва тази година да й сложим противогрипна ваксина,чудя се дали да е послушам
.Някой ще слага ли на детето си такова чудо?Лошото е,че за няма и два месеца изпи 3 антибиотика,от силни по-силни,а и с бебе в къщи,нещата се усложняват,страх ме е да не се разболее и то милото,макар че Нели е в свекърва ми и тя е гледа в момента,за да не заразим малкото-много ми съвестно и затова,че е там,а не при нас,но няма как.Пуши ми главата вече...
,майката беше полудяла вече,да не говорим,че за този период детето е изпило над 3 различни силни антибиотици.
И като чета другите майки с по-дълъг опит - драмата ще продължава още доста.
.Слава богу бебето е добре,за сега,но дано каката от яслите не ми донесе някое грипче и да се тръшне и бебата.Мислех да е спирам от ясли,но като си спомня в началото на годината колко вируси прекара детето,а си беше в къщи и не общуваше с деца,вече и аз незнам как да постъпя.Истината е,че до 5 години ще е така,докато си изградят имунитет,всички лекари до момента това ми набиват в главата,но ако продължава да се разболява често,ще я спра,макар и временно-пък да видим.
!
.
не ми се говори.