ЮЛСКИТЕ ДЕЦА ги чака ВЕСЕЛБА

• 13 476
  • 281
  •   1
Отговори
# 180
  • Все на втория етаж
Със закъснение честитя рожденните дни на Биси, Мама Гери и другите които пропуснах. Ние отново бяхме на моренце, но се върнахме бързо, бързо, че се разболяхме. Аз още пия Колдрекси и незнам си още какво, а Алекс тази нощ изобщо не беше спокойна. Струва ми се, че гърлото я боли, но педито ни го няма и се чудя какво да правя. За сега давам Панадол. Иначе е весела.

А на всички, които пропуснах, пожелавам здраве, щастие, много любов и късмет и всичко най- добро!  bouquet

# 181
Здравейте и от нас, ние днес взехме Вики от село, въпреки че не искаше да си тръгва, все пак бабата и дядото имат работа там тая седмица, пък другата пак може да я заведем, много добре се чувстваше там, доста е напълняла, с две думи добре й се е отразило, иначе се мъчим да се отказваме от пампата, но без успех, там си е ходила по цял ден по гащи и като й се доходи ги сваля и кляка, и на гърнето ходи, но не си казва, иначе следобед там спяла без памперс, искам да я отуча, ама много трудно ми се струва, а и от бибата и нанито трябва да я отказвам, обаче там войната ще е голяма, не се отделя от тях, за миг не ги оставя, дайте ми, моля ви идея, че от септември мисля да я пускам на ясла без тях Shocked
иначе аз съм добре, бачкам като луда, ама няма начин, вече се придвижвам сама с колата и съм много горда
това е от нас
поздрави и целувки на всички юлчета Heart Eyes Hug

# 182
Ние преди малко се върнахме от море. Още първия ден се върнахме в Пловдив, за да оставим малкия, че с него не беше почивка, а и с храната му нещо не успях там да се справя. После ние с татито взехме пътя до морето обратно сами отново. Така че добре си починахме. За първи път го оставям на няколко за толкова дълго време  без да го видя. Изобщо не ни е търсил, само като си дойдохме днес много ми се радваше и ме гушкаше.
И на нас бибата ни е голям проблем. В момента се държи на един косъм, прегризана е вече и пак заспива с нея и смятам като я прегриза напълно да я хвърлим в боклука и да се отървем от нея, доно мине номера.
Иначе от утре пак съм на работа и натоварването започва отново с пълна сила. Как ще влезна в час не знам.
На морето скачах на бънджи в един лунапарк и беше супер. Утре може да кача снимки.

# 183
# 184
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ НИ СЛАДУРАНКИ Мария на yosarian и Мария на  MamaGeri!Да са живи и здрави!

bigdance2  costumed034 Tada  ura

# 185
# 186
Честит имен ден на Мими на Гери и на Мария на  yosarian! Да са живи и здрави! Весел празник!

# 187
  • Пловдив
Честит празник на всички именници! Да са живи, здрави и много щастливи!

Благодаря на всички за хубавите пожелания към моята малка Мария!  Hug

# 188
Момичета, ние от сдружение „Настоящи и бъдещи майки” искаме да ви инфромираме за положителните промени, които Парламентът прие в Кодекса за социално осигуряване, в частта му за майчинството. Досега майките получаваха 90 % от осигурителния си доход 3 месеца след раждането. Сега този период става 9 месеца. След това майката продължава да си взима 160 лв до 2-годишна възраст на детето, догодина най-вероятно ще са 170 лв. Измененията предвиждат и нова възможност, ако майката иска да се върне на работа след изтичането на тези 9 месеца тя ще може да си наеме детегледачка от Бюрото по труда и държавата да й плаща тези 170 лв на нея. Това не означава, че другите варианти - да се взима половината майчинство или да се прехвърли майчинството отпадат. Детегледачката е просто нова възможност. Искам да благодаря на всички, които взеха участие в протестите и в подготовката им, както и на всички които се подписаха в подписката. Уверявам ви, че тези промени бяха приети и благодарение на нас, което беше публично признато. Надяваме се като видите, че от нас зависи децата ни да имат по-добро бъдеще и че можем да променим нещата да се включите по-активно в бъдещите ни мероприятия. Сега на дневен ред са детските, приемаме всякакви предложения – моля обаче давайте ги във темата “настоящи и бъдещи майки – майчинство, права на майките”
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=120073.0

# 189
Момичета, ние от сдружение „Настоящи и бъдещи майки” искаме да ви инфромираме за положителните промени, които Парламентът прие в Кодекса за социално осигуряване, в частта му за майчинството. Досега майките получаваха 90 % от осигурителния си доход 3 месеца след раждането. Сега този период става 9 месеца. След това майката продължава да си взима 160 лв до 2-годишна възраст на детето, догодина най-вероятно ще са 170 лв. Измененията предвиждат и нова възможност, ако майката иска да се върне на работа след изтичането на тези 9 месеца тя ще може да си наеме детегледачка от Бюрото по труда и държавата да й плаща тези 170 лв на нея. Това не означава, че другите варианти - да се взима половината майчинство или да се прехвърли майчинството отпадат. Детегледачката е просто нова възможност. Искам да благодаря на всички, които взеха участие в протестите и в подготовката им, както и на всички които се подписаха в подписката. Уверявам ви, че тези промени бяха приети и благодарение на нас, което беше публично признато. Надяваме се като видите, че от нас зависи децата ни да имат по-добро бъдеще и че можем да променим нещата да се включите по-активно в бъдещите ни мероприятия. Сега на дневен ред са детските, приемаме всякакви предложения – моля обаче давайте ги във темата “настоящи и бъдещи майки – майчинство, права на майките”
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=120073.0

smile3501Да си пожелаем успех и в бъдеще! Hug

# 190
# 191
  • Пловдив
Ани, честит рожден ден!
Желая ти много здраве, щастие, много любов и късмет!
Весел празник!

# 192
 newsm81 smile3521  love001Благодаря, много се изненадах от поздрава[smilie=smile3521.gif].Момичета ставам на 27,а се чуствам като на 17 Laughing Laughing Laughing.Пожелавам го и на вас!
Черпя ви виртуално  party023 beer2 Wine Glass cheers и който каквото си поръча,а малките сладури Misc Baby Bottle

# 193
Честит рожден ден, Ани!
Желая ти много здраве, късмет и щастливи мигове! Весел празник!
newsm51 smile3525 newsm51

# 194
АНИ, Честит Рожден Ден!!!

newsm51 smile3525 Tada  bigdance2
До 100- годишнината да се чувстваш все на 17 години, а после може и на 18.

Общи условия

Активация на акаунт