Нещастен

• 27 897
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
Стига бе, човек. Аз съм парцал с тая бременност от 4 месец. На легло съм. Ако мъжа ми беше такъв лигльо щах да съм му била шута ! Дано се усети жена ти и се хване в ръце.

# 601
Жената работела...а аз да почна ли да давам примери с мъже за пример? Начи много ме дразни това юркане жената да е на тръстиката. Другият мъж пък може да се оплаква, че жена му е работохоличка и е хвърлила детето на ясла само на 18 месеца.

# 602
Ай, дано и тя те насърчи да задобрееш. Примери бол, само да поиска.  Grinning

# 603
Ама тя постоянно ми дава за пример други мъже, как еди кой си купил нещо, къде ходили еди кои си на почивка и т.н. аз не се сърдя, казвам да, всеки с възможностите си и го обръщам на майтап, а не да я подозирам в изневяра с тези мъже.

Онзи, приемам, разбира се. Щом толкова жени са на едно мнение, значи аз съм сбъркания, не се и съмнявам вече.
Тази тема ми "отвори очите".

# 604
Темата ти звучи като майтап. Ако не е, не се казва цялата истина.

# 605
  • София
Ама тя постоянно ми дава за пример други мъже, как еди кой си купил нещо, къде ходили еди кои си на почивка и т.н. аз не се сърдя, казвам да, всеки с възможностите си и го обръщам на майтап, а не да я подозирам в изневяра с тези мъже.

Онзи, приемам, разбира се. Щом толкова жени са на едно мнение, значи аз съм сбъркания, не се и съмнявам вече.
Тази тема ми "отвори очите".

А дано, но нА дали.
Очакваш и изискваш от нея. Без да е ясно какво й даваш на нея. (това, че ти работиш, не те извинява от това да абдикираш от семейството си.)
Много, много път имате да извървите и много навици да промените, ако искате да си запазите семейството.
Но ти трябва да започнеш - д ай покажеш, че я уважаваш, че я харесваш, че ти е скъпа все още.
А това, че тя ти дава примери с другите мъже как се грижат за жените си иди да ти дойде до акъла, че и тя иска ТИ да направиш нещо за нея. Не само да я юркаш тя да прави това и онова.
Кога последно я заведе на почивка? Кога последно оставихте децата и я заведе някъде - ресторант, клуб, каквото и да е. А ако излезете семейно ти поемаш ли децата или ходиш с ръцете в джобовете и чакаш отново жена ти да е на 200% на линия - и за децата майка, и за теб жена?
Спри да изискваш от нея. Поеми инициативата малко да направиш нещо за нея без тя да те юрка, повтаря. Завърти се малко, виж какво можеш да свършиш, направи го. Може да отнеме време и в началото да понесеш отново критика, но сам си се докарал до това положение и ще трябва да положиш усилия, за да го оправиш. Няма да стане с магическа пръчка един ден да се прибереш и всичко да е както очакваш.

# 606
Де да беше майтап. Нищо не премълчавам, още в началото казах, че жена ми е много ревнива.
Никаква полза не виждам да си измислям в анонимен форум.
Имаше полезни мнения за които благодаря. Ще се опитам да подобря нещата.

# 607

Де да беше майтап. Нищо не премълчавам, още в началото казах, че жена ми е много ревнива.
Никаква полза не виждам да си измислям в анонимен форум.
Имаше полезни мнения за които благодаря. Ще се опитам да подобря нещата.

Cool_m, пробвай, то гаранции никога няма, но трябва да се опита, особено, ако го искаш. Има нещо в живота на жена ти, което я е докарало до това състояние. Ако е била такава, когато сте се харесвали, надали щеше да си с нея.  Та потърси причините, тук във форума само можем да гадаем какви са от написаното от теб и да споделим опит, пък ти си вземаш решенията какво да правиш.

# 608
Сега с тоя акъл, един час нямаше да работя, ама нА!
Е, сега, гледането на деца не е ли работа?
Luna, за сравнението си права. Признавам си, че веднъж го направих. Дадох и за пример жената на приятеля ми, направих го за да я насърча да се стегне малко, обаче тя ме разбра погрешно и пак скандал. Каза, че тя отдавна се съмнявала, че съм имал накакви мераци към тази жена, а пък тя била к*рва.
А това е ... /изтрих си квалификацията/. Били сме пред развод с мъжа ми, не съм си позволила да го сравнявам с някой си. Ти някой ден и на децата си така ще говориш - виж, тате, Пенчо ... Бррр...

# 609
  • София
още в началото казах, че жена ми е много ревнива.

Това е сериозен акцент, но доста от дамите удобно го подминават. Simple Smile
Не казвам, че това те оневинява за грешки, но поработи в тая посока. Е, ако нещата не са безнадеждни, щото има и такъв вариант. Не мога да гадая, ти знаеш най-добре.
Прословутият случай с кафето, пак се търкаля по тази плоскост. Simple Smile

# 610
И последно, т.нар. 'забравяне' всъщност е завоалирана безотговорност.
Който иска да не забравя, има тефтери, телефони, напомняния, програми, апове и какво ли не, за да не 'забравяш'. В 21 век това е смехотворно.
Оф, това мъжът да праща жена си на работа е доста грозно. Никой не е имал наглостта да ми говори така. Ако искам ще ходя на работа, ако искам ще си работя вкъщи - има препрепредостатъчно с 2 деца. А ми каже да ходя на работа, а съм се закотвила вкъщи! И жената така и прави, и си е права!

# 611
Предполагам, че не е някоя психопатка жената, затова ще кажа, че за да ревнува си има основание. И не е задължително да е забелязала мераци на мъжа си към друга. Достатъчно е да се почувства несигурна в чувствата и отношението му към нея и ето ти ревност.

# 612
Онзи, не подминаваме ревността, но за нея нищо не е обяснено.
 Просто упоменато с някакви случки, половинчато изказани. Не е само това.

# 613
Попитах автора защо влиза с телефон в тоалетната, но не получих отговор. И моят ако рече да пикае с телефона, ще ми стане съмнителен.
Преди пет страници жената беше похвалена, че всъщност била инициативна, записала курсове, имала желание да работи. Сега пак я плюе, че нищо не искала да прави и я сравнява с други, които и работели. Авторът не може една чиния да измие, един памперс не е сменил, каква е ползата за жена му ако тръгне на работа? Като го гледам, той е от мъжете, които считат, че домакинската работа е срам за мъжа. Като тръгне на работа, жена му хем ще обгрижва пак изцяло децата, ще си върши сама домакинските задължения, че и на работа ще ходи, да може да ремонтират къщата до мамини.

# 614
Абе, човек ти си луд! Как посмя да сравняваш жена с друга?!
Бъди благодарен, че си жив още!

Общи условия

Активация на акаунт