Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (84) - март 2019

• 128 522
  • 2 098
  •   1
Отговори
# 105
Този месец се очертава много щедър откъм игри с интересни награди, дано и други фирми да пуснат докрая на март или началото на април. Засега участвам мисля да се включа в Орбит, Мерси, Калиакра и мисля да се включа в Милка, Нивеа, Ройс - ако ги намеря, ще видя и какви са условията на Twix.
Редовно се включвам в Mysparx, понякога печеля, този месец пица от Домино.

Последна редакция: сб, 02 мар 2019, 16:31 от rosicapi

# 106
Този месец се очертава много щедър откъм игри с интересни награди, дано и други фирми да пуснат докрая на март или началото на април. Засега участвам мисля да се включа в Орбит, Мерси, Калиакра и мисля да се включа в Милка, Нивеа, Ройс - ако ги намеря, ще видя и какви са условията на Twix.
Редовно се включвам в Mysparx, понякога печеля, този месец пица от Домино. На Mysparx ако има желаещи да направим отбор за Букурещда пишат на лични, знам че няма шанс и затова не ми се събират 60 капачки - екскурзиите са само 3, но въпреки това ако се разделят по 20 може да пробвам.
Аз разбрах, че само един отбор, тоест екскурзията е само 1, но на нея ще отиде единия отбор, който се съставя от 1, 2 или трима човека.

# 107
Мисля да се включа в Милка, заради полароида-децата ще са щастливи, ако имаме късмет;
За Метро звучи интересно, но предвид, че са извън града..не знам;
Супермаркети "Жанет" (Несебър) имат 2 игри  при покупка на място - за 08.03 и за рожденния им ден с томбола (не разбрах обаче какви са им наградите) -някой ако има инфо, да пише

# 108
  • Под Слънцето
MTV, мацка, не се лъжи да се надяваш на "Жанет".
Никога не обявяват печеливши никъде,  вечно никой нищо  не знае; отвращават с надменни отговори  след 3-тия мейл със запитване ..Направо да идеш да ги запалиш....
Пазя кореспонденция и тел. записи. 
Жалко,че свикнах да спираме рейса с туристи на Свиленград не толкова за пазарене, а заради wc. Но ако съм по този маршрут отново, ще търся други варианти.

# 109
Колко точки трябва се направи my optis  за да се заяви ваучер

# 110
  • Бургас
Колко точки трябва се направи my optis  за да се заяви ваучер
От 200 на горе.
200-20 лв и тн.

# 111
Мисля,че и 100,т.е. 10 лв можеше,но нямам толкова точки да проверя. 😃

# 112
Да измрънкам, пък дано нещата си дойдат на мястото - до тук сме купили 20 коли от 2 литра и на всички капачки пише "усмивка". Къде са им тези колосални бройки кутии, които афишират-идея си нямам.....

# 113
100т. - 10лв, 200т. - 20лв и 500т. - 50лв.

# 114
  • Бургас
Никой ли няма да се похвали с чопър от Калиакра. Втори ден тишина, нещо съмнителни ми се струват.

# 115
И на мен така днес регистрирах бележка но не ме огря с чопър

# 116
Аз го сметнах, че на ден се падат 2,5 чопъра, не знам как точно ще ги разпределят, един ден два, друг три. Малко са, пък и знаем кои яко са се активизирали. Особено в последната игра на Калиакра почти всичко обраха. Ама нали съм инат, пак ще се пробвам да участвам само с една касова бележка. Нямам мотивация да се набутвам с повече. Иначе чакам като наближи Великден София Мел да се активизират, там не ми пречи да купувам повечко брашно, поне се яде.

# 117
На някой случайно да са му изчезнали парите от freelotto?Защото имах 21.48 и изведнъж станаха 0.44 ст.

# 118
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
И аз никога не разбирам печелившите на игрите в Жанет в Несебър....... Уж има теглене на живо,но никога не се обявява ден и час както например правят Мастерхаус.Изключение правят само игрите със скреч карти.

# 119
  • Пловдив
Някой да има идея къде в Пловдив мога да намеря ядки Ройс за играта? В Кауфланд и Билла няма.

Общи условия

Активация на акаунт