Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (84) - март 2019

• 127 034
  • 2 098
  •   1
Отговори
# 1 890
  • ЛОВЕЧ
Мен също ме няма в Нивея,не са ме избирали досега ,а винаги съм участвала,но се отказвам и аз просто няма смисъл

# 1 891
  • Русе
Моя приятелка също не я избират вече трети път, а е голяма активистка в Инстаграм, то следвания, то снимки, то активности...не разбирам на какъв принцип е избора им?

# 1 892
Няма ме в Нивеа и до сега никога не са ме избирали.

# 1 893
Здравейте, може ли да помоля за линк към играта на мерси.

# 1 894
  • Сливен
Попитах за още един град,за Fuzetea и отговор-Не,, нямаме и там. Промоцията е активна в по-големите градове - София, Пловдив, Варна, Плевен и Стара Загора за момента.
И аз не печеля от Нивея-за първи път попълвах анкета и до сега не съм получавала кутия,освен наскорошният подарък за бръчки.Grin

# 1 895
Явно Бургас не е от големите градове според Фюзтий. 😂
Иначе в Нивеа и мен никога не са ме избирали и както писах пак не няма.
Много скучно започна да ми става от към игри. :/ Дневно също съм на крачка да зарежда, не ми е пускало и левче сигурно вече от седмица.

# 1 896
Заповядай
https://merci-promo.bg/igra/

# 1 897
Заповядай
https://merci-promo.bg/igra/

Благодаря! Току-що видях, че и аз съм спечелила суитшърт от Orbit Simple Smile

# 1 898
  • София
Твърде вероятно да е пускана и да се повтарям, но ето една игра на Рафаело, само за магазини Фантастико (с малко на брой награди ).
https://raffaellopromo.bg

# 1 899
  • Велико Търново
Да ви похваля моята най-добра приятелка, вчера ми дойде на гости с 5 големи туйкса, всеки на отделна КБ. Много мило ми стана, вика ми от бонбони смисъл няма, а така поне ще се играе за нещо Simple Smile

# 1 900
  • при късмета
Получих си тениските на орео, очаквайте вашите. Лео ги носят. На едната размера отговаря, но дамската е умалена

# 1 901
  • София
Получих си тениските на орео, очаквайте вашите. Лео ги носят. На едната размера отговаря, но дамската е умалена
Опаковки искаха ли, че като помня миналите игри какви объркани кодове искаха?

# 1 902
И ММ се е ошашавил с мойте игри. Вчера носи Пепси с код,а преди това имахме някаква Кока кола от 2 л. и той се взира в капачката,гледа,умува,до като не му казах,че на капачката пише Усмивка и не печелим нищо. А и Ариана от 2 л. взима и вече два пъти печелим кенче,но тук никъде не можем да вземем. 😃

# 1 903
И моя се зариби малко по игрите. От време на време ме пита какви игри има и иска и той да участва. Печелил е, когато съм го регистрирала и когато сам е играл, и се радва. Laughing Редовно си регва капачки в спаркс-а Smile

# 1 904
На Орео мъжки си избрах, при това най - големите. Искам да ги нося като туника или рокля, но ще видим, щото хич не съм малка, а с тези умалени размери... Тъкмо вчера накарах сестра ми да им пише на ймейла, защото си смени телефонния номер. Отговор няма, дано все пак са направили корекция. Но и те много се забавиха. Тази сутрин около 8 часа се пробвах за суитшърт - пак греда.

Общи условия

Активация на акаунт