Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (84) - март 2019

• 128 499
  • 2 098
  •   1
Отговори
# 75
Аз за пръв печеля KFC  меню, актуални ли са адресите за гр.Пловдив, където може да се използва кода.

# 76
Аз за пръв печеля KFC  меню, актуални ли са адресите за гр.Пловдив, където може да се използва кода.
Ползвала съм го в МОЛ Пловдив

# 77
  • Пловдив
Благодаря за новата тема Simple Smile. От началото на годината нещо не попадам на хубави игри, даже във Фейсбук не ми е излизало нещо добро. Обикновено са разни с идеята да харесаш страницата, а наградите се колкото да кажат, че има награда

# 78
Играта на Бирел е до 10-ти март; припомням, в случай, че още някой иска да се включи Simple Smile

# 79
  • Русе
 Нещо странно ми се случи..сутринта видях новата тема, писах, а сега ми го няма коментара..не е че е нещо ценно, но не съм нарушила правила, за да е изтрит....не съм много наясно с правилата, знам ли...
Направих списък с нещата за купуване за игрие, изведнъж станаха много , та се тревожа да не изтърва някоя Simple Smile

# 80
Въобще не ми върви в Mysparx, пак ме няма.

# 81
Tемата е изчистена от “запис”,”мерси за темата” и т.н. Ако бяхте прочели поне тези 5-6 страници щяхте да разберете,ама... Има бутонче “следи”,пише го и в първия пост. Мразя новите теми точно заради този спам,но явно няма как да се спре.

# 82
  • Сливен
Нова награда в  спаркса....

# 83
И аз предпочитам да натисна "следи" и да не се обяснявам излишно, ако не е по темата.

# 84
Чак картичката ми и пожеланията за късмет са изтрити  Sick

Засега участвам само в дневно, Оцени филиал и играта на Кауфланд...от Тесерум нищо

# 85
  • София
В играта оцени филиала кога теглят Simple Smile По имейл ли уведомяват или звънят по телефона, защото в правилата са дадени и двете опции Wink

# 86
Не ви ли е страх от тези ескейп стаи, след случилото се в Полша? Аз не бих отишла никога, след като разбрах за този инцидент.

# 87
В играта оцени филиала кога теглят Simple Smile По имейл ли уведомяват или звънят по телефона, защото в правилата са дадени и двете опции Wink
Уведомяват по имейл.

# 88
  • София
Честита Баба Марта! Нека ни донесе много късмет!

Честита Баба Марта!
Къде по-точно стоят? Вчера търсих, но не намерих. Споменът ми за ядките беше на стената в ляво преди да се свие към касите, но нямаше. После влязох в "стаичката" с напитките и там имаше ядки, но не и Роис. Огледах се около касите, но и там не видях. Реших, че изобщо не предлагат ядки на Роис.

За магазин "Ралица" - като подминеш витрината с колбаси, от дясно са шололадите, подминаваш ги. От същата страна са първо едни ядки в синя опаковка, след тях има стелаж на Ройс - всякакви тяхни ядки има.

Много благодаря!  bouquet

# 89
  • Русе
Tемата е изчистена от “запис”,”мерси за темата” и т.н. Ако бяхте прочели поне тези 5-6 страници щяхте да разберете,ама... Има бутонче “следи”,пише го и в първия пост. Мразя новите теми точно заради този спам,но явно няма как да се спре.
Амаа...чела ги бях ...изпитайте ме, ако искате:triumph: Не ми е проблем, че сте ми изтрили коментара /не беше нито запис, нито благодаря/ , само ми стана интересно, за първи път ми е Simple Smile Не знаех,ч е вече има такава практика- а ще важи ли за едни и същи въпроси за едно и също нещо, или такива, които не са по темата, или обсъждане на фамилията....малко ми субективно такова, ама не съм админ и мълча и слушкам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт