Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (84) - март 2019

• 128 595
  • 2 098
  •   1
Отговори
# 135
  • Под Слънцето
По-скоро селско Wink Пък и си имам 2 - от дъвки Идеал и от фафли Боровец. Та оставям на тези, които им допада визията, да се опитат да го спечелят . Успех!

# 136
На мен ми допада, важното е никъде да не пише Нивеа или чупа чупс или да има вафли и близалки, че редовно загрозяват нещата и не стават за ползване. Smile

# 137
  • Велико Търново
Аз имам колело от Нивеа😏😁 Първата ми награда- беше доста преди да се зарибя да играя често. Това ми харесва и ще участвам и за него😊 Раздвижиха се нещата този месец, дано имаме успех!
Честита Баба Марта със закъснение и честит празник днес!🤗

# 138
А на тези Хрупс не знам какво не им харесвате. Купих едни и едва успях да ги опитам, ометоха ги за нула време. Сигурно съм уцелила вкусни, ама много малко вътре. Включих се за малка награда, един телевизор месечно някак не ме влече, въпреки че този в кухнята пак се развали и ще трябва сигурно нов.

# 139
  • София

Нещо не се справям май. Имам регистрация и влизам в клуба, но освен тази статия, не виждам бутон за регистрация в играта. Пише, че е до 3-ти и би трябвало да е валидна и днес. newsm78

# 140
На twix ме изгубиха.........е чаши, които са по 1 лв....какво да ги правим вече тия чаши??
На милка ще пропусна.
В Калиакра ще се включа.
В орбит имам 4 бележки...

От попълването на дневниците се отказах още в началото, според мен няма никакъв смисъл......трябва всеки ден да попълвам за едно няма и нищо........здраве да е!
Дали трябва да ги информирам?

# 141
Не знам дали трябва да ги информираш, но аз бих го направила.
Иначе, никъде не пише, че трябва да се попълва всеки ден. Има хора, които пазаруват седмично/примерно/  основно и тогава си попълват за съответния ден всичко накуп. Има такива, кото пазаруват всеки ден, но в тия всекидневни покупки рядко има да се описват много стоки. То доста неща не се пишат.
И реално, за едно няма и нищо отделено време, в един момент взимаш нещо Wink
Разбира се, така си преценила и е твое мнение. И аз споделям своето.

# 142
И аз в играта на момичетата не можах да се включа по същата причина. :/

Дневниците предполагам, че е хубаво да ги уведомиш.
Аз смятам да звъня другата седмица, че съм запиляла листа за заявяване на награда, а вече имам достатъчно точки за ваучер от 50 лв. Та да видим дали ще ми пратят с нещата за следващото четиримесечие.

# 143
  • София
Как разбирате колко точки сте събрали в домакинския панел?

# 144
Изпращат на 4 месеца инфо за събраните точки до определен период, заедно с новите дневници. Иначе на безплатния телефон по всяко време можеш да направиш справка, колко точки имаш.

# 145
И аз в играта на момичетата не можах да се включа по същата причина. :/

Дневниците предполагам, че е хубаво да ги уведомиш.
Аз смятам да звъня другата седмица, че съм запиляла листа за заявяване на награда, а вече имам достатъчно точки за ваучер от 50 лв. Та да видим дали ще ми пратят с нещата за следващото четиримесечие.
В какъв период на време си ги събрала? 1 година?

# 146

Нещо не се справям май. Имам регистрация и влизам в клуба, но освен тази статия, не виждам бутон за регистрация в играта. Пише, че е до 3-ти и би трябвало да е валидна и днес. newsm78
Може би вече не е активна. Направила съм screenshot, за да не забравя, че съм участвала и там има бутон за регистрация.
Скрит текст:

# 147
  • София
Явно са подранили с приключването на играта.  Sad

# 148
На мен ми харесва колелото, понеже е с ниска рамка. Имам с нормална (не от най-високите, но не и като този) и ме дразни.
Но не ползвам продукти на Нивеа, затова не мога да се включа. Купувам само ако видя някъде много намалени (примерно на 50 % - в Кауфланд и Метро понякога има такива оферти).

Една игра за няколко кино награди: https://scifi.bg/statii/specheli-s-kapitan-marvel/

# 149
Е, тази игра ми хареса. Дано и от други игри се сетят да питат коя награда искаме. Поне знаеш за какво играеш, а не да спечелиш най-глупавото от изброените награди. Smile

Общи условия

Активация на акаунт