Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (84) - март 2019

• 128 606
  • 2 098
  •   1
Отговори
# 165
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Къде е играта на Лаваца

# 166
  • Телиш/Плевен
Благодаря ви за честитките! Heart Eyes
Пожелавам на всички пишещи късмет (по-голям и от моя)! Flowers Four Leaf Clover Hug

Лаленце, честито! На всякъде с такъв успех да се завърнеш към игрите
Ако ви кажа, че още имам маргарин от Бела, не знам дали ще повярвате.
Много ти благодаря, ма ко! Heart Hug
Аз също имах маргарин на Бела. Joy По принцип купувам на два-три месеца веднъж, колкото да имам за всеки случай (предимно за готвене го ползвам) и вчера точно изхвърлих този на Бела, че му изтичаше годността другата седмица. И го "поднових" с Калиакра. Grinning

Намерих ядки Ройс най-после и ще се включа играта им. И в тази на Милка също. За Нивеа се колебая и ще видим. Много ми харесва колелото и по-голямата част от козметиката, която ползвам, е на Нивеа, но в момента реално нищо не ми трябва и оттам идват колебанията ми. А за 10 лева ще трябва няколко неща да купя. Ще видим... Thinking

# 167
Къде е играта на Лаваца

Само за Лидл е, ето повече инфо https://konkurs-bg.blogspot.com/2019/03/specheli-40-kafe-mashini.html

# 168
Снощи в Метро -аз нищо, на картата на мъжо - ореховка Mr. Green

# 169
В Lidl има ли капсули за modo mio?

# 170
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Ма ко можеш да се включиш и в анкетата на Лидл Grinning

# 171
  • при късмета
О, благодаря, забравих за нея! Може ли линк

# 172
Лидл писали този път да се пазят и бележките, че ще се получават наградите уж срещу бележка. В брошурата онлайн мярнах.

# 173
Ето на Лидл: https://www.lidl.bg/bg/anketa-game.htm

Скрит текст:
Сега е шансът да се оплачем от тоалетните (или липсата им) и витрината с хлябовете Simple Smile

# 174
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
О, благодаря, забравих за нея! Може ли линк

Заповядай

# 175
  • София
Благодаря за темата. Напоследък нямам никакво време и не съм ви чела. След телефона ММ спечели кафемашина от едно състезание, явно тази година при него ще са наградите. Grinning

# 176
  • при късмета
Попълних я. В нашия тоалетна липсва изцяло, така, че го писах при на последната опция. Наистина е голямо неудобство, а освен, че е в краен квартал е и на края на него

# 177
И аз спечелих чопър от Калиакра.Трябва да ги изчакам да се свържат с мен или аз трябва да пиша някъде? Предварително благодаря за отговора!Късмет на всички в игрите!

# 178
На Лидл колко пъти писах, че нямат тоалетни, нищо не направиха. Пък така се случва, че като отида там все ми се ходи, ама няма къде и пазарувам по най - бързия начин. Сестра ми пазарувала от там и ме накара аз да попълня анкетата й, била си нарязала клепачите с някакви тампони за почистване на лице Сиен, дано обърнат внимание. Не й се занимава да им пише на имейла. Аз щях да ги изям ако нещо такова ми се случеше.

# 179
Аз пък преди време се порязах със самобръсначка на Сиен и им писах гневно съобщение/оплакване на контакти какви боклуци продават. Обадиха ми се да ми се извинят и да отида до магазин да ми възстановят парите. Е, върнаха ми ги, но продължават да си ги продават.

Общи условия

Активация на акаунт