Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (84) - март 2019

• 128 611
  • 2 098
  •   1
Отговори
# 180
  • Телиш/Плевен
Явно днес ми е ден: Grinning Heart Eyes
Скрит текст:

И аз спечелих чопър от Калиакра.Трябва да ги изчакам да се свържат с мен или аз трябва да пиша някъде? Предварително благодаря за отговора!Късмет на всички в игрите!
В правилата пише, че те ще звънят на печелившите.

# 181
И аз в играта на момичетата не можах да се включа по същата причина. :/

Дневниците предполагам, че е хубаво да ги уведомиш.
Аз смятам да звъня другата седмица, че съм запиляла листа за заявяване на награда, а вече имам достатъчно точки за ваучер от 50 лв. Та да видим дали ще ми пратят с нещата за следващото четиримесечие.
В какъв период на време си ги събрала? 1 година?
Толкова горе долу. Не помня кога започнах да ги попълвам, ама горе долу май беше началото на миналата година.

Пс: Малко офтопик ама съм шокиран за това с Лидл. И аз използвам доста продукти от марка сиен и до сега не съм имала такива проблеми.

# 182
  • Пловдив
Изтеглени са потребителите, които печелят крем Bepanthen Унгвент от втория етап на играта. Това са:
catwomann
d0ra
ali4ka87
Kath
Жaбa-Жaбурaнa
Vessi*
Криси`
Gigito
midnightStar
leia2015

Честито!

Date Очакваме печелившите да се свържат с нас до 10 март на e-mail: igra@bg-mamma.com като упоменат, че са победители във втори етап от играта на Bepanthen и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума и координати за получаване на наградата (име, адрес и телефон).

# 183
Ръбовете на тампоните за грим са рязани може би с лазер и стоят твърди и остри, така се е нарязала. Каза, че като си е почистила грима много й е щипало и забелязала повърхностни порязвания. И със самобръсначките им съм имала същия проблем, обели ми като картофобелачка кожа на крака.

# 184
  • Варна
В играта на Милка някой включи ли се вече? А някой спечелил да има, случайно?
Имам една бележка и се чудя кога да я регистрирам, че.в техните игри хич не ми върви...

# 185
  • Русе
Там не се ли теглят на седмична база?

# 186
В играта на Милка някой включи ли се вече? А някой спечелил да има, случайно?
Имам една бележка и се чудя кога да я регистрирам, че.в техните игри хич не ми върви...
Тегленето на печелившите ще се извършва след края на всеки период на активността измежду всички участници, отговарящи на условията, описани в раздел „Механизъм“ за конкретния период:
Период 1 – тегленето се извършва на 08.03.2019 г.
Период 2 – тегленето се извършва на 15.03.2019 г.
Период 3 – тегленето се извършва на 22.03.2019 г.
Период 4 – тегленето се извършва на 01.04.2019 г.

# 187
Игра на радио Енерджи, малки са наградите:
https://www.radioenergy.bg/game/az-yam
И на Енджой:
http://www.njoy.bg/bg/games/view/599/useshtane_za_jena_s_bylgarska_roza/

# 188
Спечелих си тениска от Орео - това ми е четвърти код Simple Smile

# 189
Това с орео как става? Grinning

# 190
Все сутрин рано играя, но само веднъж спечелих.

# 191
  • Стара Загора
Здравейте и честита нова тема, и месец Bowtie Нека бъде по-щедър от към награди за всички. Relaxed
Искам да попитам дамите, които попълват домакински панел(понеже ми е сефте) дали трябва да се надписва нещо на пликовете, които са предоставени ? или просто ги пускаме в пощенската кутия така ? Relaxed

# 192
  • София
Здравейте и честита нова тема, и месец Bowtie Нека бъде по-щедър от към награди за всички. Relaxed
Искам да попитам дамите, които попълват домакински панел(понеже ми е сефте) дали трябва да се надписва нещо на пликовете, които са предоставени ? или просто ги пускаме в пощенската кутия така ? Relaxed

В горният ляв ъгъл попълнете Вашите данни като пишете подател Simple Smile

# 193
Нищо не се пише. Пускаш го така.
Всеки дневник, който изпращаш, е номериран с номера на домакинството горе в ъгъла.

# 194
  • sofia
И аз нищо не пиша никъде по пликовете, то си пише вътре номера на домакинството.

Общи условия

Активация на акаунт