Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (84) - март 2019

• 127 036
  • 2 098
  •   1
Отговори
# 1 905
  • София
Да Ви питам за домакинският панел Simple Smile Вдигат ли Ви телефонът Simple Smile От известно време не мога да се свържа с тях Simple Smile

# 1 906
  • София
Ееех, няма ме в Нивеа. Не, че съм изхабила абсолютно всичко от предишните кутии, но все пак. Grinning

Хайдее чакаме Орео. Да идват!! С колежката имаме по 3-4 тениски и 1-2 суичъра. Куриера ще донесе 10 бр. текстил на работа. Grinning Grinning Grinning Хубави са им наградите тази и миналата година. Предишната също имам чаши, но онези странни уреди за потапяне на бисквитка отидоха в кофата.

# 1 907
  • при късмета
Искат кодовете и ги пише на товарителницата. Моите не бяха объркани, наред си бяха.
И аз поръчах едната от най-големия размер и тя си е голяма. Поне е много широка. но имам и една XL, а тя определено е по-малка. Аз обичам всички тениски да са ми много широки, че ги ползвам за домашни дрехи или пижама

# 1 908
  • София
И аз поръчах моите да са ХЛ, особено сега с това коремче ще ги опъна какъвто и размер да са. Grinning

# 1 909
  • sofia
Ама нали имаха размери? Не отговарят ли размерите в сантиметри? Притеснихте ме, аз м си заръчах......да не са за дечица?

# 1 910
Когато аз си попълвах данните, натиснах М и на следващата страница ми излезе съобщение, че тениските са умалени и да избера Л. Така и направих.

# 1 911
  • sofia
Когато аз си попълвах данните, натиснах М и на следващата страница ми излезе съобщение, че тениските са умалени и да избера Л. Така и направих.

Аз мерих със сантиметри...дано стават!

# 1 912
  • Благоевград
Мен също ме няма в Нивеа, участвала съм и в минали кампании, но никога не са ме избирали. Sad Май няма да участвам повече.
  Вчера си получих соковете от Куинс, от форумната игра. За първи път печеля от форума и много се зарадвах. Simple Smile

П.П Една игра от водка Абсолют, мисля, че не е споделяна. Наградите са малко, но някой може да реши да се включи -
https://www.absolut.com/en/absolutvoices/index.php/i-have-a-bottle

# 1 913
  • Под Слънцето
Звънкат от Орбит за размер на суичерите.

# 1 914
Получих наградата от Тандем и Бг радио - продукти via natura. Опитах шунката - хубава е. Но ми направи впечатление на товарителницата пише, че са ги изпратили на 25.03 с услуга доставка за 24 часа, а аз ги получавам днес от Спиди.

# 1 915
Получих наградата от Тандем и Бг радио - продукти via natura. Опитах шунката - хубава е. Но ми направи впечатление на товарителницата пише, че са ги изпратили на 25.03 с услуга доставка за 24 часа, а аз ги получавам днес от Спиди.
А какво включва наградата, че аз спечелих от форумната игра на Тандем, но предполагам че наградите са идентични? Много кофти това със забавянето, все пак са хранителни продукти и не могат да стоят по складовете по 3 дни.

# 1 916
  • Велико Търново
Аз моите ги получих на 26.03. Учудих се, че са с куриерска фирма. Преди няколко години като спечелих от Тандем продукти ми ги достави търговският им представител.

Наградата включва четирите им нови продукта, които са без Е-та и консерванти. Имаше брошура с прибавени още нови два продукти към тази серия.

# 1 917
Някой ако може да си снима дрехите от Орео, защото ми е любопитно как изглеждат, дали картинката е добре сложена и напечатана. Преди бях спечелила тениска с печат и пратих снимка на племенника. Брат ми хем плати доставката, хем снимката беше много на криво. Уж му направих подарък Flushed

# 1 918
  • при късмета
Май само аз получих тениските, обаче сега не мога да ги извадя. Затворила съм към спалните, че има ремонт в банята и хич не ми се отваря да ходи прах навсякъде. Ако утре сутрин ми остане време ще снимам

# 1 919
  • София
Току - що я получих, мъжка С размер.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт