Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (84) - март 2019

• 127 029
  • 2 098
  •   1
Отговори
# 1 935
  • in Wonderland
И моята тениска пристигна, Л размер е.
Не е лоша, на мен ми харесва.

Скрит текст:

# 1 936
На страницата на Милка пише, че играта е до 30.03 : https://milka-promo.bg/rules

# 1 937
  • София
А в правилата (за които си дала линк), пише, че е до 31.03. Simple Smile

# 1 938
Здравейте върнах се на първа страница да прочета за декларирането ,но не видях до кога е срока (за отстъпката видях 31.01 .).мислех да ходя април ,но нещо ми се върти края на март.????🤔

# 1 939
Да, но под надписа "Регистрирай касова бележка", пише "Период на промоцията: 01.03.2019 г. - 30.03.2019".

# 1 940
  • София
Да, но в правилата пише друго Simple Smile

# 1 941
Това разминаване го има и в други игри, но мисля, че в правилата е правилната информация, а не това, което е обявено на страницата. 😉

# 1 942
Някой да е разпознал звездата на Войс цяла сутри се чудя коя може да е 🤔
И аз мислех да питам. Не мога да хвана кога пускат жокерите. Ако някой е чул поне един жокер ще съм благодарна да сподели и ще го мъдрим заедно. Ако силуетът е неин, на мен ми прилича на Ариана Гранде.

# 1 943
Аз видях предположения за Bebe Rexha и Little Mix. И аз не съм хващала жокерите, но дано се окаже някоя готина певица. Тя Bebeto май беше на MTV Varna миналото лято, бях спечелила билети, но не можах да отида. 😄

# 1 944
Аз видях предположения за Bebe Rexha и Little Mix. И аз не съм хващала жокерите, но дано се окаже някоя готина певица. Тя Bebeto май беше на MTV Varna миналото лято, бях спечелила билети, но не можах да отида. 😄
Мда, Litlle Mix са. Просто на мен нищо не ми говорят и сега си направих труда да цъкна в Гугъл. Имат същата снимка като силуетите. Те са явно.
А иначе някои бяха писали 4 Magic, хаха.  Grinning
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 28 мар 2019, 15:07 от Боби ;)

# 1 945
  • при късмета
Имам кенче кока кола на езичето има код. Ако има активна игра и някой участва пращам кода на първия писал ми

# 1 946
Някой беше написал, че от Орбит не може да се избира размер на суитчъра.

Може.

Обаждат се Орбит и питат кой размер искаме.

# 1 947
Здравейте върнах се на първа страница да прочета за декларирането ,но не видях до кога е срока (за отстъпката видях 31.01 .).мислех да ходя април ,но нещо ми се върти края на март.????🤔

До 30 април на годината, следваща годината, в която е получен доходът.

# 1 948
Една игра с малко награди: https://www.bulleitbulgaria.com/?fbclid=IwAR2elCQoLLK7Q5Piu679F2 … LoaLYQutKssw9fSOQ
И уискито е скъпо; имам роднини, които пият, но няма начин да взема заради тях уиски за 45 лв.

# 1 949
Получих наградата от Тандем и Бг радио - продукти via natura. Опитах шунката - хубава е. Но ми направи впечатление на товарителницата пише, че са ги изпратили на 25.03 с услуга доставка за 24 часа, а аз ги получавам днес от Спиди.
А какво включва наградата, че аз спечелих от форумната игра на Тандем, но предполагам че наградите са идентични? Много кофти това със забавянето, все пак са хранителни продукти и не могат да стоят по складовете по 3 дни.

Аз също спечелих от форумната игра, но още не съм получила нищо. На имейла получих потвърждение, че са получили данните ми, но до там...
В орбит бях с 4-5 бележки и нищо. В милка играх три пъти, само със слушалки съм, не мисля да се включвам пак.
Не съм и сред избранничките на Нивеа, три пъти съм се включвала, но не са ме избирали. Май повече няма да се занимавам.

Общи условия

Активация на акаунт