Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (84) - март 2019

• 127 023
  • 2 098
  •   1
Отговори
# 1 980
В Лекси на Пещерско има ли карти за чая?

# 1 981
  • Сливен
Имам кенче кока кола на езичето има код. Ако има активна игра и някой участва пращам кода на първия писал ми

Ma ко, и аз имам 1 код от вчера. Играта май е свързана с Кока-Кола Спаркс. Кодът май е като всеки друг, защото пише "кодът от езичето на кена или под капачката". А на самото кенче има код за сканиране, който прави нещо друго, но не съм наясно. В профила си в Спаркс влизам от лаптоп и няма как да сканирам.

Това пък ме подсеща да попитам тези, които участват в Спаркс. Пробвах да сложа снимка с думичките, които има в речника, но не съм задействала нищо със сканиране. Никой не ми даде одобри снимката, но не е и изтрита. Това заради сканирането ли е? Или просто са я пропуснали, защото беше от петък след работното време? Имате ли опит с тези "истории"? Виждам при баджовете и икона за истории, но не знам как се задейства.  Embarassed

Баджа за историите-аз все още не съм го взела,но и не знам някой да е "взел" все още.Само да вметна-че съм с всички баджове и високо ниво.За "Историите"-Трябва да съдържа задължително думите "приятели"/"могат"/"всичко". Когато сканирваш кода-ти дава определен брой нови думи.Аз лично се пробвах през лаптопа,но не стана.НО свалих приложението,сканирах и никакъв проблем нямах.  Отделно,Спаркса качиха няколко видея с обяснения,за сканирването и самият Friend Request- а ако щракнеш и върху самият "Friend Request" отново е обяснено. Баджът "Story Master" няма ранк, печели се еднократно и не дава допълнителна възможност за създаване на предизвикателства. И отделно- самите "сторита",   подлежат на одобрение от модератор на Услугите. Зза още информация-  https://mysparx.bg/home#terms-of-use   Simple Smile

Последна редакция: чт, 28 мар 2019, 20:30 от сикрет

# 1 982
В София в Манастирски ливади дали случайно някой е срещал скреч карти на чая?

# 1 983
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Кошницата на Мерси Heart

Скрит текст:

# 1 984
  • sofia
Супер е кошницата, направо ме нави да играя пак Simple Smile честито!

# 1 985
  • Велико Търново
Това с чая е голяма дискриминация спрямо малките градове Sad в тях хората сядат по земята и не четат явно...
Шегувам се, но ми се искаше поне да опитам... За спорта.
Кошницата на Мерси е страхотна!!! Браво!

# 1 986
# 1 987
  • София
От Мерси са се постарали добре! Чудесна кошница! Честито!  Hug

сикрет, благодаря за разясненията! Уж гледах клипчетата преди да питам тук.  Embarassed Не ми се иска да инсталирам приложения на телефона, че ми е много стар и едва диша. Бях качила за кратко онова с тенджерата от другата игра на Кока-Кола и само блокираше. Sad

# 1 988
Изглежда супер, честито!
Със сигурност ще участвам - това ми харесва повече от скъпото шампанско))

# 1 989
  • София
Точно вчера купих 2 кутии Мерси, че са на прИмоция в Кауфланд. Сега регистрирах бележката, пък да видим Simple Smile

# 1 990
А да знаете за Видин дали има участващи магазини за чая?

# 1 991
Еййй с този чай ми се сгади вече!
Четете!
Всеки ден по 1000 пъти се пише къде има,само в 3-4 града е зареден. Всеки с новини по въпроса пише. Излишно е всеки да пита за Долно Нагорнище,за Мадан,за Борован и нз къде. Последните страници се пише само и основно за този чай. Ами и аз няма да намеря и да се включа,но не пиша да се тюхкам всеки ден и да питам намерихте ли,къде го има,някой ще ми купи ли...? 🙄

# 1 992
  • София
Или пък да вземат да си пишат на организаторите за интересуващите ги градове и да споделят тук, няма да си изхабят трафика или да им се изтъркат клавиатурите.
Аз питах 2 пъти и споделих тук какво са ми отговорили. Всеки може да направи същото, но явно е по-лесно да се чака някой друг да го направи.

# 1 993
  • Перник
А аз само да питам капачките от Спаркса пазят ли се? 😂

# 1 994
  • in Wonderland
Аз за другата предъвквана през 2 странкци тема да питам, данъчните декларации. Така, подадох я с ПИК, одпбрена ми е, сега ще плащам. Обаче в самата декларация няма изчислен данък, а само облагаема сума. Та аз си ги изщислявам, нали?? 10% от облагаемаъа сума??

Общи условия

Активация на акаунт