Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (84) - март 2019

• 127 025
  • 2 098
  •   1
Отговори
# 1 965
# 1 966
от никъде нищоо- в орбит бях сигурна че ще спечеля четка- не, в циф чаках препарати- пак не, за нивеа пък мислех че дъм одобрена, но и там не, много ме дразнят вече...и сега и в медикс пак нищо...пууу
в Пловдив къде я има играта на чая, само в Лекси ли?

# 1 967
Много благодаря на отговорилите за кода на Орео - беше само на картонената опаковка, стана. Супер сте, мерси отново.

# 1 968
От Fuzetea се отчаях,купувам вече пети път и само събирам слушалки....Явно първите споделили за играта са истински късметлии щом веднага нацелиха ел.книги.

# 1 969
Аз видях предположения за Bebe Rexha и Little Mix. И аз не съм хващала жокерите, но дано се окаже някоя готина певица. Тя Bebeto май беше на MTV Varna миналото лято, бях спечелила билети, но не можах да отида. 😄
Мда, Litlle Mix са. Просто на мен нищо не ми говорят и сега си направих труда да цъкна в Гугъл. Имат същата снимка като силуетите. Те са явно.
А иначе някои бяха писали 4 Magic, хаха.  Grinning
Скрит текст:

Е, за Little Mix няма да играя, харесвам ги ама чак толкова не. Искам да пуснат игра за J Balvin. Smile Heart Eyes

# 1 970
  • София
Имам кенче кока кола на езичето има код. Ако има активна игра и някой участва пращам кода на първия писал ми

Ma ко, и аз имам 1 код от вчера. Играта май е свързана с Кока-Кола Спаркс. Кодът май е като всеки друг, защото пише "кодът от езичето на кена или под капачката". А на самото кенче има код за сканиране, който прави нещо друго, но не съм наясно. В профила си в Спаркс влизам от лаптоп и няма как да сканирам.

Това пък ме подсеща да попитам тези, които участват в Спаркс. Пробвах да сложа снимка с думичките, които има в речника, но не съм задействала нищо със сканиране. Никой не ми даде одобри снимката, но не е и изтрита. Това заради сканирането ли е? Или просто са я пропуснали, защото беше от петък след работното време? Имате ли опит с тези "истории"? Виждам при баджовете и икона за истории, но не знам как се задейства.  Embarassed

# 1 971
в Кауфланд има стелаж с надпис "Купи twix и може да спечелиш екскурзия или чаша"

Купуваш туикс 75 г., отиваш на twix.bg и четеш "Да регистрирай кода от промоционалната опаковка на twix.bg". Отваряш опаковката и няма код. Супер!

# 1 972
Надке, влез в сайта и чети. Хубаво е да мислиш преди да пишеш тук.

# 1 973
стелажа е подвеждащ. а и нали целта е да го видиш и там да се информираш не нон стоп четене в интернет понеже написаното по магазините е лъжа.

# 1 974
Регистрира се бележката - и по-точно снимка на бележката.

# 1 975
Айде и аз най-накрая да се похваля с нещо. Участвах в чая и спечелихме с ММ стол и четец преди няколко дни, поръчах на свекървата да регистрира код за още един стол, че четеца отива при нея и ми го спечели. Наши приятели също участваха и спечелиха 2 четеца. Това в 3 последователни дни. Забелязах, че печелившият час в тези 3 дни беше около 11:06. Дано съм полезна с тази информация, късмет на всички 😊

# 1 976
Айде и аз най-накрая да се похваля с нещо. Участвах в чая и спечелихме с ММ стол и четец преди няколко дни, поръчах на свекървата да регистрира код за още един стол, че четеца отива при нея и ми го спечели. Наши приятели също участваха и спечелиха 2 четеца. Това в 3 последователни дни. Забелязах, че печелившият час в тези 3 дни беше около 11:06. Дано съм полезна с тази информация, късмет на всички 😊
Честити награди!
Вие от кой град сте и в кой обект участвахте?

# 1 977
Е, те ще свършат четците и столовете докато намеря чай със скреч карти. Smile

# 1 978
Честити награди!
Вие от кой град сте и в кой обект участвахте?

От Пловдив, чая купих от Лекси в Гранда

# 1 979
Честито! Страхотен късмет!
Аз, след като спечелих, участвах още 2 пъти, но имам само слушалки. Отказах се, поне за сега. Исках още един четец, за мама, но и един ми е достатъчен Simple Smile
С тези на Милка ще ми станат много резервни слушалки...Искам и едни безжични, като тези на Циф))

Общи условия

Активация на акаунт