Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (84) - март 2019

• 127 005
  • 2 098
  •   1
Отговори
# 1 995
  • Благоевград
А аз само да питам капачките от Спаркса пазят ли се? 😂

Мисля, че не се пазят.

# 1 996
Нещо сме се изнервили рано сутринта. Усмихнете се, петък е.

# 1 997
Аз за другата предъвквана през 2 странкци тема да питам, данъчните декларации. Така, подадох я с ПИК, одпбрена ми е, сега ще плащам. Обаче в самата декларация няма изчислен данък, а само облагаема сума. Та аз си ги изщислявам, нали?? 10% от облагаемаъа сума??
При самото попълване на необходимите документи на мен си ми ги сметна.
По спомен попълних - декларацията, приложение 1 , приложение 6 и още нещо което беше част 3 или 4 - отделно си прикачих снимки на справките от работодателя и бележките от наградите - та в някое от тези, които попълних ми изписа ПРИЛОЖИ КЪМ и тогава ми беше изчислен данъка, не съм си го смятала сама

# 1 998
Ами не бях изнервена,но не може да се пита едно и също през пост,без да се чете. Това ме ядосва мен.
За декларациите си е важно,не е проблем да се пита.
Капачките на КК не се пазят.
Аз пазя две на Пепси,макар че не искам да събирам 70,та ако някой ги иска,ще му ги пратя.
Хубав петък и се извинявам,ако съм била рязка. 🌺

# 1 999
  • София
Аз за другата предъвквана през 2 странкци тема да питам, данъчните декларации. Така, подадох я с ПИК, одпбрена ми е, сега ще плащам. Обаче в самата декларация няма изчислен данък, а само облагаема сума. Та аз си ги изщислявам, нали?? 10% от облагаемаъа сума??
При мен не ги сметна. Трябваше аз да ги смятам, но не ги бях изчислила с точност до 1 ст. при закръглянето и ми поправи сумата. Явно и системата си ги смята, но не знам защо не излиза автоматично.

Като се замисля, възможно е при кликването на дадено място, да се попълни автоматично. Забелязала съм, че когато си плащам здравните осигуровки, има подобен проблем и всеки път се чудя къде точно трябваше да натисна, за да се покажат сумите.

Сикрет, още веднъж да ти благодаря за вчерашното търпение да ми обясняваш. Днес се получи. И без сканиране на кодове стана, само с наличните думички. Даде ми 150 точки. А предишния път явно не са видели историята в петъчно-неделната суматоха.  Wink

Последна редакция: пт, 29 мар 2019, 10:48 от Тaня67

# 2 000
  • Сливен
  Тaня67    Сканирването ти дава още думи,+ някакви точки опит за самото добавяне на думи,но не се сещам колко беше.За да се включиш към "сторито" на приятел,трябва да го "следваш" и ако ти одобрят добавената снимка/миг към "стори " на приятел,получаш по +150 на снимка/миг.Но само ако ти одобрят,защото аз добавих няколко към един от приятелите ми в СПАРКСА и още чакам.Не всеки пък одобряват,това което добавяш към историята на приятел.А иначе,всяка снимка,която кача със думите"приятели,могат,всичко" ,ми е одобрена. Simple Smile

# 2 001
  • софия
Реших да се включа в играта на Фантастико и Zewa, защото така или иначе си купих хартия, но те нямат скреч карти. Ядосах се и пуснах оплакване.

# 2 002
  • Велико Търново
Преди малко ми се обадиха, че печеля от местна верига пуф на Капи. Имаше игра с КБ за два сока. Бяха 4 пуфа за 3 магазина, та си е късмет 😊😊😊
П.С. Anyyyone, аз не възприех отговора ти като груб или нервен. Не стига, че наистина се пита едно и също, ами постът с намалените милка продукти, които били по- малко от 6лв и Какво да правя сега, ми дойде в повече 🙄😏🤣😂😂 Забава да има 😏

# 2 003
От зева - нищо:(
От колелото на късмета на Метро - нищо:(
От фюзтий - 5-6 слушалки, а искам адски много четец, че киндъла ми се развали...ама нема; колата ни е пълна с чай (нямам място вкъщи и го разкарвам в колата); синковеца иска стол, ма и стол нема Crazy
От туборг имам 2 бири и кен от ариана (под капачките)
Орбит - май с 5 бележки бях - нъцки Sad
Калиакра - и там греда...изобщо не ми върви  Cry

# 2 004
  Тaня67    Сканирването ти дава още думи,+ някакви точки опит за самото добавяне на думи,но не се сещам колко беше.За да се включиш към "сторито" на приятел,трябва да го "следваш" и ако ти одобрят добавената снимка/миг към "стори " на приятел,получаш по +150 на снимка/миг.Но само ако ти одобрят,защото аз добавих няколко към един от приятелите ми в СПАРКСА и още чакам.Не всеки пък одобряват,това което добавяш към историята на приятел.А иначе,всяка снимка,която кача със думите"приятели,могат,всичко" ,ми е одобрена. Simple Smile

Снимката каква трябва да бъде?

# 2 005
  • Под Слънцето
Аз от Метро от  24 вътрележки, забърсах Идна мУрена.
Някой, ако иска слушалки зИлени, подарявам на кило вече...

# 2 006
  • при късмета
От зева съм с мокри кърпи. Изобщо не мога пешеходно да ходя до Хит да проверявам дали участват в чая, а до друга игра не мога да се добера. А, и една капачка от пепси имам вече, ама само код.

# 2 007
  • Сливен
  Тaня67    Сканирването ти дава още думи,+ някакви точки опит за самото добавяне на думи,но не се сещам колко беше.За да се включиш към "сторито" на приятел,трябва да го "следваш" и ако ти одобрят добавената снимка/миг към "стори " на приятел,получаваш по +150 на снимка/миг.Но само ако ти одобрят,защото аз добавих няколко към един от приятелите ми в СПАРКСА и още чакам.Не всеки пък одобряват,това което добавяш към историята на приятел.А иначе,всяка снимка,която кача със думите"приятели,могат,всичко" ,ми е одобрена. Simple Smile

Снимката каква трябва да бъде?
Аз лично към "сторито" на приятел добавям ,подобна на неговата.А аз самата-качвам най-различни снимки,за моето "стори".Simple Smile

# 2 008
Някой, ако иска слушалки зИлени, подарявам на кило вече...
Задели едни за мене,ако си менкаме стикери за чипса може да черпиш едни слушалки. 😃🤗

Бубалеса,да и това ми беше в повече,но тогава викам да замълча,че все излизам зла и чак ме питаха дали докладвам. Обаче с чая е някаква зверска работата. 😃 Не можах да се сдържа,ама се извиних де,не е хубаво да се караме,тук сме да си помагаме и да сме полезни. 🤗

# 2 009
  • Nesebar
Извинявам се предварително за въпроса но не ги разбирам тия неща за данъчната декларация имам пик код от нап но къде точно трябва да вляза и какво да попълня.Благодаря ви

Общи условия

Активация на акаунт