Искам да кажа ... (156) през март 2019

• 111 495
  • 2 110
  •   1
Отговори
# 150
Бобулина, благодаря ти, че сподели тази баница с нас......И само на снимка съм доволна!

# 151
Ммм чудна баничка! 😍 А аз съм мега гладна. Ще поръчваме пица,че нали нямам фурна още. 😃  Иначе и кекс ми се яде,ама няма. 🙈
Ни пералня пуснах,нито пипнах нещо. Така де,нали е задушница. И утре е ден.

# 152
Хубава баница, ммм, добре че съм се наяла като попско дети на задушница, иначе ще има да преглъщам само.

Браво Али, добре си помързелувала, аз днес бях на работа и сега се прибрах. Нищо няма да пипна 😊

Линофрина, само карай внимателно 🤗
Аз предпочитам да е на 4 колела, ама все мпс е 🙂

# 153
Руми, то си е Задушница днес.....Да ти е сладко!

# 154
Вярно. Хич не съм запозната 😊

Само едно им харесвам на църковните празници - все натъртват на това, че не се работи/пере/чисти. Мързелива работа 😉

Как е фурната, дразни ли те цвета. Тя, ако е за вграждане, то не се и вижда толкова.

Аууу, какъв хубав букет видах във фейса 😂

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 02 мар 2019, 18:50 от rummi_pl

# 155
  • на Мелмак
Честит да е Анджиния мъж, много да я радва и слуша!

Аууу, разкошен букет! Руми, сърце нямаш!

Мари, я кАжи за фурната?

# 156
На гости сме на родителите на милото, брат му и неговата приятелка също са тук и почти целия ден го изкарахме в нищоправене, говорим си, пием кафе/чай и от време на време хапваме по някой сладкиш. А майка му на моя така се е била развихрила в кухнята тези дни, че има цяла маса със домашни сладкиши. Сега ако бях някоя злонамерена кандидат-снаха, щях да реша, че нарочно го е направила, за да надебелея за сватбата и да не мога да си намеря рокля. Stuck Out Tongue Closed Eyes 

Руми, това е то мъжки букет! Joy

Последна редакция: сб, 02 мар 2019, 19:26 от Анонимен

# 157
Привет! Аз пък днес използвах, че ММ е на работа цял ден и не сме забегнали някъде в това хубаво време, и чистих, прах, готвих , а и се боядисах. Този път май сложих повече къна и сега съм доста оранжевееща. Не мога да се възприема нещо.  Отпадна слагането на обеци на дребното, че не искаше да ходим, и се обадих на козметичката да отменя часа, тя каза, щом не е на кеф, по-добре друг път.
Честит празник на мъжа на Анжи и майката на Титита-живи и здрави да бъдат.
И моята майка и свекъра са този месец и то на един ден.

# 158
Какво да кажа за фурната- екстра е. Бялото поне е стъкло.  Има всички функции, които исках(няма само долен реотан, има го + вентилатор), че даже и допълнителни- за пица, размразяване и охлаждащ вентилатор. Готвих вчера, а днес на един рафт мушнах две тавички, които на предната не успявах. Нарочно я исках без електроника(по- малко от нея, по- малко проблеми....така размишлявам.). Най- важното е, че ония поразии, които ми направи по два кухненски шкафа старата фурна с новия оригинален уплътнител, не продължават. Надявам се пролетта или лятото да ги оправим и тях. Само се чудя дали да не ги направя от бяло гланцирано МДФ, или пак да са капучино. Иначе и друго не мога да преглътна- иноксовия аспиратор.....
Ето една снимка от вчера.
Скрит текст:

# 159
  • някъде ... тук ...
Така, ще пробваме с дреб как се пътува с автобус от Сф до СИ България. Сега излизаме от София. Пожелайте ми лек път.

# 160
ЕлиТ, лек да ви е! И забавен!

# 161
Лек път, Ели 🤗 Мен ме хваща съклета в автобус, ама основно така пътувам...

# 162
  • София
Лек път ЕлиТ,не съм пътувала с автобус от 12 клас.

# 163
  • някъде ... тук ...
Благодаря!
То и аз не съм пътувала с автобус от около 8-9 години. Поне зяпаме филм Simple Smile

# 164
Ели, лек път!

Мари, хич нищо да не те дразни. Много си е добре. Щом ти върши работа е идеално 😀 Не робувам аз на такива неща (нищо, че с това си изкарвам хляба 😂) То трябва да ти служи, а не ти на него!
И за електрониката съм на същото мнение.

Общи условия

Активация на акаунт