Искам да кажа ... (156) през март 2019

• 111 483
  • 2 110
  •   1
Отговори
# 1 950
Значи може да изпиете по една-две за мен. Днес мина последния устен изпит от специализацията, сега 3 дена почивка, а от понеделник минавам в отбора на трудещите се на пълен работен ден и то на нова позиция. Свърши ми се рахата. Joy

Пошегувах се с милото днес следобед, ама май накрая шегата ще излезе за моя сметка.

Аз пък германците много си ги тача, и като приятели, и като колеги, а един конкретен е причината за голяма част от моите усмивки през последните близо 4 години. Виж за немските майстори и дума няма да отварям, че там положението е олеле майко. Imp

Хърче, стискам палци полетите да минат гладко.
Алечко, още малко само и ще си починеш. Hug

# 1 951
За мен е удоволствие да работя с германци, но пък индийците.... мога книга да издам за номерата им.

# 1 952
Празникът мина. Донесе грамота, че вече е грамотна - оборима презумпция към настоящия момент. От любопитство през ваканцията може и да прочете Читанката. Днес я получиха - голяма радост.

# 1 953
  • Бургас
Белинда, кога ще се връщаш на работа? Козунака ще тръгва ли на ясла?

# 1 954
  • Canada
Фонс, ще идваш ли по моя край? Чакам те кат новата година. 🤗

Але, че кЪ?! Mr. Green Ще е набързо, за 2-3 дена, но да се видим ми е в to do list-ата  Hug

Ем, честито! Леко и доходно да ти е!

Мога да ви разкажа за работата с всякакви индивиди... ма няма, щото за някои дори не ща да си спомням  Mr. Green

Разписах се във фитнеса, сега трябва да разходя кучоне  Crazy

# 1 955
Добро утро!

Ем, браво, момиче!

Фонс, много ще се радвам, ако успееш да ме вместиш Hug

Петък!
Само да го преживея, че го подозирам, че ще е от ОНИЯ петъци...
- 4 ми показа телефонът като се събудих.... Е каква е тая работа?!?! Как да се обличам се пита в задачата?!

Хубав ден ви пожелавм на вас!

# 1 956
Добро утро,
петък е, супер съм доволна. Мъжът ми се прибира, утре ще избираме паркет за спалнята. Абе екстра е.
Алечка, цветът, който съм избрала се води тhundercloud. Синьо с една идея лилаво или небето преди буря. Това ми е любимият цвят. Ще имам сам една цветна стена, другите ще са бели. Гардероба също смятам да е в бяло, както и спалнята. Това огледало което показа още го мисля, но много ми харесва а и ми се връзва с концепцията. Ама още не съм решила.
Ще покажа снимки като завърша стаята.

Хубав ден.

# 1 957
Ммм, Веси, много добре звучи! Ще чакаме снимки Simple Smile

# 1 958
Добро утро! На мен тази седмица ми мина като филм. Дребното, както писах в понеделник сутринта стана с лека температура, до вечерта вече нищо й нямаше, нито следа от темп. , нито някакво друго неразположение. Два дни беше на градина. А вчера сутринта ново двадесет - събуди се в пет сутринта с повръщане и сега два дни сме вкъщи. Май и мен нещо се опитва да ме хване обаче вируса.
При нас и вчера, и днес доста студено, както изпоприбрах всички зимни дрехи обувки, не ми се иска да ги вадя пак. Дано се постопли другата седмица.
Хубав петък!

# 1 959
  • София
Добро утро.
Хрис,бързо да мине на малката кукла.Нищо не съм прибирала аз още.

# 1 960
Добро утро и честит петък! На Али и Лина да им е полупочивен ден.
Веси, хубав цвят си избрала за акцент на стената. Вчера дадох заявка на ММ, че лятото искам и аз нова спалня. Той трябва да я почне от нищото- стои на тухли. Към нея има и голяма тераса, която трябва да направи също. Но на терасата ще има и килер, демек работата се увеличава.

# 1 961
  • на Мелмак
Добро утро!

Мари, така, така! Трябва задачки да има Grinning

Веси, добре звучиш!

Али, спорен да ти е денят!

Хриси, бързо да минава!

Фонс, снимки с Али чакаме вече Grinning

Чакам си почивката! Имам работа до обед, ранния следобед, после почивка!

Хубав ден от мен!

# 1 962
Добро утро! След два дни силно главоболие, днес малко ми просветна и съм човек. Почивните дни пак няма да са почивни, но се надявам да не ме налегне пак главоболието, с другото ще се справя.

# 1 963
  • Ямбол
Добро утро.
Ей, свършва тази седмица, значи.
Толкова беше приятно, леко, разтоварващо, даже кръвното ми падна до нечувани низини.
Днес имам малко задачки да свърша и да изкарам часовете и юхуу.
Спокоен петък и на вас.

# 1 964
..! На Али и Лина да им е полупочивен ден. ...

Това "прозвуча" като Алина. Wink

Добро утро.
Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт