Искам да кажа ... (156) през март 2019

• 111 465
  • 2 110
  •   1
Отговори
# 1 980
  • Euskal Herria
Али, да покажеш снимки, когато си готова. Видях кухнята, когато я показа, много ми хареса.

# 1 981
Яна, входните врати са ни на Солид, повече от 15 години не са мръднали. Интериорни врати последно слагахме в апартамента на свекъра от Диадорс. Имат всякакъв ценови клас. Напоследък гледам някави нови интензивно настъпват на пазара, уж немски пише че са, но нямам лични впечатления - portanova.

# 1 982
  • Euskal Herria
Благодаря, rire!
В темата за вратите писаха, че Граде, които се рекламират като немски врати, всъщност са китайски. На две от спалните вратите май са китайски (аз си мисля така). Но засега нямам оплаквания. Щом издържаха и зверското драскане на кучето в продължение на час, нямат и драскотина.
За входната врата май ще е по-трудно, защото е за къща и е външна. Ще пада обикаляне по магазините и ровене по сайтовете. А и монтажът също е важен.

# 1 983
Ем, браво!

Последна редакция: сб, 30 мар 2019, 11:34 от rummi_pl

# 1 984
Емели, браво и от мен Simple Smile

# 1 985
  • София
Солид са такива мизерници,че не ми се говори.

# 1 986
На Карабулев са нашите, много съм доволна, ама те дали работят още...май почина собственика, четох нещо преди години.

Буболинка, ще имам предвид като го циклим, много по- добро е, спор няма, не трака, държи топло, приятно ама...по- хубав ламината бе. Аз харесвам тия тип зебрано, не имитации на дърво да са, ами по- така....фешън

# 1 987
Благодаря ви момичета!

Мари, опасна си! Действаш със замах.Sunglasses

# 1 988
Карабулев си работят, до нас точно си направиха шоурум наскоро.

# 1 989
Мари, аз бих сменила всичките врати и вратички. Ако една е различна стои като  кръпка ( поне за мен и ми боде очите всеки божи ден)

# 1 990
Титина, две от вратичките на кухнята се развалиха заради старата фурна. Имаме наличен лист МДФ и ще ги поправим с нови, идентични като останалите.

# 1 991
Така ще са същите ( освен ако светлината не е променила цвета на останалите).

Аз имах еретичната идея да си поръчам екстра вратички ( др модел и цвят) от ИКЕА,но те са сменили размерите. Хубаво, че ги премерих, а не поръчах направо.

# 1 992
А, не мисля, че ще има разлика.

# 1 993
Във ваканционното ни апартаментче се промениха цветовете. Където ги пече слънцето шкафовете. Забелязах, че и цвета на паркетоте ( и тук и в БГ се е променил). Пуснах щорите, ама след дъжд качулка.
А вратичките на шкафовете струваха майка си и баща си

Боже какви грешки правя, тези хапчета наистина ме успиват Mr. Green

# 1 994
При нас няма пряка слънчева светлина в цялата стая.
Ти, на какви хапчета си?

Общи условия

Активация на акаунт