Искам да кажа ... (156) през март 2019

• 111 448
  • 2 110
  •   1
Отговори
# 90
  • на Мелмак
Титина, също не се засягам!
Просто така го чувствам на този етап!

# 91
О, Лаленце HugHeartHeartHeart И аз се надявам, да не се обиди някой, но съм с Титина и с празниците, празник трябва да има, животът е толкова кратък... Помня, че като закръглях 40, доста народ услужливо ми напомни, че не се празнувало, ама не можаха да ми домъкнат убедителни доводи и такъв купон си спретнах, че още ми е хубаво. А на 5ти, пък, е родена майката на най-близката ми приятелка, която обичам все едно ми е майка на мен, толкова ми е специална тази дата, че нищо случило се на нея, не позволявам да я помрачи. Празнувайте се, момичета, всички го заслужавате Kissing Heart

А, и докато съм на тема `мартенски празници`, къде е Яна? Бързо да ми се яви и да ме посъветва каква торта да направя за моите мартенски момчета, а? Ама да е лесна, да не ме хвърля в джаза и да трябва да изкарам седмица в кухнята, моля Heart

# 92
  • Телиш/Плевен
Шугърче Hug
Ако един ден го почувствам като празник този ден, никой не би могъл да ме спре да празнувам. Но още не е дошъл този момент и не го чувствам така.
Иначе казах вече - датата си я харесвам много. Heart И дори любимите ми числа са 3 и 5.
Но настроение за рожден ден на този етап нямам...

# 93
Ами...Лаленце, да си гледат работата другите, рожденният ден е твой и ще си го правиш, каквото ти е на сърце, включително и пренебрегването, важното е на теб да ти е добре, все си мисля, че хората, на които си важна, би трябвало да приемат всеки вариант, който кара теб да се чувстваш добре Hug

# 94
  • Бургас
Хелоуууу,банда!

Честита Баба Марта! Бъдете здрави,румени и засмени!

Честита ни нова тема! Само с хубави неща да  я изпишем! Благодаря ти,Лиляна!

Честити да са рождениците!

Не помня дали се разписах днес...май не!

Ети,може ли линк за Фортнайт-а? Моите сега са се запалили по някаква Броу старс и само за купи и глупости слушам.

Свърши работната седмица,сега ще има Релакс три дена,кеффф!!!!
Само дето обмислям да поразчистя у дома,имам и баня да мия,да видим до къде ще я докарам.
Момичетата искат да се събираме на бира в неделя,според времето ще е.

Пия си биричката вече и мисля да си пусна Господин Х и морето да гледам.
Снощи гледах Дяволското гърло.....страхотен е! Божеее,каква природа имаме!!!!

# 95
Карз,и аз това си мислех вчера като гледах филма. Хареса ми,нищо,че ММ каза,че бил имитация на Хорейшо (така ли беше онзи?🤔) или Хавай 5-0. 😃 На мен ми допадна.
Ние имахме редовното гости-традиция за петък вечер. Хапнахме,пийнахме,уредих си за утре фиданки от два сорта ябълки и така. 😃 А между другото и този момък,който е братовчед на ММ и ни гостува има рд на 5-ти,а аз,с целия си акъл,му обещах торта! 🤦🏻♀🙈😂Аз преди години правех такива красоти с фондани,панделки,обувчици,цветенца,но нито имам инструменти вече,нито знам дали ще се справя,ноо обещах. 😃 Ще се мъча. Той ни е много близък.

Припадам,защото много ми се спи. Лека и спокойна нощ на всички! ☺😴

# 96
Добро утро!
Станах рано, но ще си изпия хапчето за стомах и пак ще си легна. Това моето е за срам. Ако някой се интересува днес е Задушница.

# 97
  • Бургас
Друго си е е първият почивен ден да се събудиш в 6.36! Simple Smile
Днес ще се отдам на мързел. И накрая важно съобщение: Днес не се работи. Задушница е!
Благодаря за вниманието!

# 98
  • На брега на реката
Добро утро,

Не се работи, ама няма начин. Утре ще пътуваме и днес ще трябва да изпера света и да чистя и да редя багажи.

Линче, моля!  Joy

# 99
Честита Баба Марта, живи и здрави да сте всички!

# 100
  • някъде ... тук ...
Добро утро!
И аз кукнах в 7.
Двама от мъжете вече са при майка/баба.
Ние с дребния ще пътуваме довечера, че днес има мач и курс.
Почти ще пропуснем струването, но... няма начин.

# 101
  • на Мелмак
Добро утро!

Карзче, ще ти пусна линк, но да се събудят играчите Stuck Out Tongue Winking Eye
В къщи само аз не играя на нещо Grinning.

Задушница е, да!

Мислим някъде да отидем, въпросът е къде?
Елени, няма да идваме към Банско.

Сега кафе, йога, пържени филийки ще правя, до църквата и после волна програма!
Да видим какво ще се получи Grinning

# 102
Ау, много сте ранобудни...събота е момичета.
Днес най-добрият човек, който познавам има РД. Мама, да ми е жива и здрава. Искам да се науча, да бъда като нея.

# 103
  • На брега на реката
Титина, да ти е здрава майчицата!

# 104
  • на Мелмак
Титина, жива и здрава да ви е рожденничката още много години Flowers Bouquet

Общи условия

Активация на акаунт