Искам да кажа ... (156) през март 2019

• 111 494
  • 2 110
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро!

Титина, да ти е жива и здрава майчицата Heart

Тамън се излюпвам аз, чудо невиждано Grinning Не знам какъв е планът за деня още, ама ще го измисля като си изпия кафето.

И аз съм мартенска риба, но по към средата Simple Smile

Много се забавлявахме снощи на рождения ден на вампира, голяма веселба си спретнахме. Той беше изключително кооперативен и позоволи да бъде носен, мачкан и сниман без да пусне и грам сълза. Добро дете!

# 106
  • София
И аз станах рано, трябва да правя закуски и да закарам сина на урок по БЕЛ. Утре си е на школа по математика Innocent
Много сме рождениците в темата през март. И аз съм на 8-ми.
Титина, много здраве на майка ти желая.

# 107
  • Germany
Честита Баба Марта! Здрави бъдете! Не сколасах вчера да пиша...
Честити да са вчерашните рожденици!
Титина, жива и здрава да е майка ти!
Стиснати палци, за който има нужда!
Ние сме вече ваканция! Юхуууу Simple Smile Днес и утре смятам да починем, но от понеделник леко ще натисна големият, че го чакат хиляди класни след ваканцията. Има да прави и презентация по история и ако не си помогне през ваканцията няма да успее. Малкото ще го засиля да чете повече, че все не му остава време. Аз искам да поразчистя гардеробите, но може и по натам Simple Smile
Хубав уикенд на всички!

# 108
Титина, да ти е жива и здрава! И аз станах рано, на всичкото отгоре съм се прецакала, взех си лилав Ариел уж за цветно, той пък бил лавандула 😫. Дали ще избелва много цветните?

# 109
Добро утро Simple Smile
Тази сутрин в 6 малкият бяс дойде да си търси полицейската кола в спалнята и приключих със съня.
Сега пия първо кафе и ако всичко върви по план, към обяд посрещам Сузи.

Райче, аз пера с препарати за цветно. Досега нямам избелена дреха.

Титина, да ти е жива и здрава!

# 110
Добро утро. Почнах да не мога да спя до обяд в почивните дни, това не съм аз просто.
Ще хапнем с детето, ще ида до офис на Спиди, че чакам една пратка и после сме на цирк, кафе и обиколка из центъра.

Мари, какво пиеш за стомах? Какво ти е?

Титина, да е жива и здрава майка ти! Още дълго да можеш да разчиташ на нея!

# 111
  • дядовата ръкавичка
Изтървах ви вчера,  ходихме с брат ми при татко. Да ми е живо и здраво братчето, не знам какво щях да правя без него. Рязахме лози, малини, мускулна треска имам, а тия дни и вкъщи ме чакат резитби. Но аз обичам да режа, да се отървавам от ненужното, та ще ми е кеф.

Да е жива и здрава майка ти, Титина!

Ох, присетихте ме. И мен са ме преследвали полицаи с включена лампа и сирени  Wink. Аз, млад шофьор и прясна майка с ревящо и неспящо бебе, изобщо не съм ги отразила. Давам документи, "а, синия талон къде е?". Боже, викам това пък какво е  ooooh!. Обясниха ми... Аз в паниката си решавам да ги корумпирам и размахвам едни 50 лв, като се надявам, все пак, да ми върнат ресто  Mr. Green. Леле, тези хора много се смутиха и "айде, прибирай си парите и се махай оттук!"  Mr. Green
За свое оправдание, ще кажа, че оттогава не съм опитвала да корумпирам никого  Simple Smile

# 112
  • София
Райче, аз пера само с препарати за цветно, нищо не ми се е избелило до сега.

# 113
Олеле още спя,за малко да пиша в някаква тема за пневмонии,вместо тук. 🤦🏻♀
Честита да е рожденичката на Титина. 🌺

Лин,аз миналия път пропуснах Сузи. Като пристигне може да ни я покажеш пак. Дълго и безаварийно ти пожелавам! ☺

Аз също пера с течен за цветни всичко,ноо вчера ММ купил за бяло. 🙄 Не е да не съм му обяснявала,ама... Ще трябва да купя и за цветни,че те повечето са.

Хубав и слънчев уикенд! 🌺🤗

# 114
Ама на моя не пише, че е за цветно, там е работата. Нищо де, точно такъв бил се оказва, нищо, че не пише Колор. Точно течния Ариел за бяло ми съсипа 2 жълти блузи, просто избеляха, внимавайте с него

# 115
Привет, мартенички!
Не съм ви чела отдавна, много натоварени няколко дни имах, времето за нищо не стига! Отделно сме и семейно болни...
Да са здрави всички рожденици! Стискам палци профилактично за всеки, който има нужда!
ММ днес ми е рожденик, да е здрав само искам!

# 116
Анджи, честит да е ТМ, а всички групово да сте много здрави 🤗🤗🤗

Рязко ме мързи... Комай нищо няюа фа правя днес 😂

# 117
  • някъде ... тук ...
Титина, Анджи, здрави да са ви рождениците!

Дреб сега се излюпи. Макароните са му готови и вече хапва.

# 118
  • София
Анджи да ти е здрав Анджев,да те слуша много.
Тит майка ти да ви радва още все така.

# 119
Честит празник на Титина на майка й и на Анджиния мъж!
Тути, уж имам възпален стомах и съм на Нексиум. Беше за 2 седмици, по телефона го удължихме на месец.

Общи условия

Активация на акаунт