Искам да кажа ... (156) през март 2019

• 111 495
  • 2 110
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Нексиум от 20 или 40?Той не е ли за киселини,омепразол?

# 121
  • София
Анджи, честит да е ТМ, а всички групово да сте много здрави 🤗🤗🤗

Рязко ме мързи... Комай нищо няюа фа правя днес 😂

Алечко, божи човек си ти! Тъй да знаеш!  Joy
Току що прочетох в пресата, че днес нищо не се пипа!

# 122
  • София
Днес е Задушница.

# 123
Мид, от къде да знам за какво е? Да, съставката е тази. Видя ме на ехограф и каза силно възпален стомах. Пий го 2 седмици. Минаха и му казах, че все още си имам и болки в стомаха. Като се натисна леко и ме боли, имам си дискомфорт. Каза пий още 2 седмици и ела да те видя.....

# 124
  • София
Мм го пие за киселини,за това те питах.Знам ли за болки дали помага.

# 125
Оф, при мен винаги така става- не от първия път да намеря правилния лекар и диагноза. Ти, може ли да препоръчаш добър гастроентеролог?

# 126
  • София
Ние ходехме в МЦ Пансанус,др Станчева.
Но от както кардинално смени начина на хранене мм,всичко спря.Отне му около година обаче.
Иначе с храната пиеше ензи мил оюоло 5 месеца.Сега пробиотици и нексиума сутрин само.

# 127
Ми, аз съм с пробиотици от години....

# 128
  • на Мелмак
Ох, къде е сега Джена-та да каже пропорциите за две палачинки, м?
ММ и синчо искат пържени филии, дъщеря ми - ДВЕ палачинки! Е как да ги направя? Или да направи двойна доза, пък да прати половината! Stuck Out Tongue Winking Eye
Четеш ли, Дженке? Hug

# 129
  • Ямбол
Аз пък чистих, все не ми оставаше време да мина хола с мокро и пусках през седмицата само робота. И баница правих и с перални се занимавах. Сега почивам на магазина, а момчетата режат и редят дърва. После всички ще ходят на Кукерландия без мен, аз ще изкарам малко на магазина и после ще почивам, след тая тежка седмица, ни кукери ми се гледат, ни лудницата в парка.

# 130
  • София
Мари, без гастроскопия и тест за хеликобактер ти предписват лекарства ей така, на проба-грешка. Аз също съм пила един месец нексиум без никакъв ефект.
Аз пък търся прах за пране за черно - но да не е течен. Този иззи, който рекламираха, че се разтваря перфектно е супер зле.

# 131
  • Бургас
Честити да са рождениците на Титана и Анджи! Здрави да са!

И аз точно днес въртя пералня след пералня+редовната прахосмукачка. Една купа смес за гофрети забърках, та и за утре сутрин ще има.

Лаленце, празникът си е твой и трябва да е изцяло твой избор как/дали ще го отбележиш.

# 132
  • постоянно
И аз без да знам , че днес е задушница , спах до 9.15 . Събуди ме шума на прахосмукачката !!! 👀
Моите момчета , мели, бързали , простирали ..... какво ли ще искат ? 😜😂

Алечко , почивай си бейб, то от постоянно блъскане файда - рядко ! 💗 Дано и лекарствата ти помагат с онва другото !

Честито да е майчето на Тит и момчето на Андж ! Да са здрави преди всичко останало ! Хубав ден им пожелавам !

Хаваи 501 харесваме много ние - ММ и Сам са гледали всички епизоди .

Ети , аз щи кажа - разделях прецизно яйцето на 4, една капачка мляко, две една лъжичка - чаена и без връх брашно ......
откажи се и изяж една солета 🤪😝😂😳

Зюмбюлите - миришат, слънцето - грее.
Да живее уикенда !!!!

# 133
Anyyyone, показвам за малко Simple Smile

Скрит текст:
Simple Smile

Последна редакция: сб, 02 мар 2019, 13:17 от Linofrina

# 134
Супер е! Със здраве да си те вози! 🌺

Ние ходихме до Гложенския манастир на разходка. Много вятър духаше,но добре беше,разнообразихме малко. После ще покажа някоя снимка,ако ви се гледат.
Пътя обаче е колкото да мине една кола. Като се засечеш с някой се изчаквате на някое маалко по-широчко,за да се разминете. Да ама една яка мацка с някакъв дърт мерцедес така изскочи насреща ни,че сърцето ми прескочи един удар. Аз на втора,карах супер бавно,точно заради такива ситуации. И дори след като ме видя тая патка пак не намали,а с пълна газ в завоя. 🤦🏻♀ Направо се плаша по пътищата вече.

Общи условия

Активация на акаунт