Пазаруване от H&M (29) ➤ Март 2019

• 71 141
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 75
Моята сметка беше над 40..ползвах го за тъмните дънки в случая.

При нас важи само за 1 артикул над 40, не на сметката.

Няма как да е така, тъй като на самия талон пише

Нещо те мотат. Винаги съм го ползвала на 1 продукт от поръчка над 40лв...като този продукт винаги е бил под 40лв.

# 76
Може и аз да греша.Не съм ползвала много талони. Рядко  купувам от реален магазин над 40 лв. Последно за едно яке ползвах, но си беше 40 и нямах друго освен него.

# 77
Купих си днес още един пуловер, естествено сив(( Намален на 11 лв от 55 на Лог серията пише че е.
Ама черното на снимката е тъмносиво в действителност. Взех М и странно , ама ми е добре-широк малко, но не грозно и добре стои, покрива дупето (за разлика от снимката с манекена, а съм висока също) Има още 1 бройка същия размер в Мол България, имаше и други пуловери.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0696202001.html
взех и един на черти, отдавна ми харесват тези, ама намалени от 34 на 21 лв , последен С размер, добре ми е , дори е по-широк малко от горния, десена много ми харесва -синьо, жълто..
намерих линка сега , не е в намалени и затова , този пуловер взех С размер , добре ми е , ама аз не съм слаба като вас , мекичък и лек е , тънък не е много дебел
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0693242007.html
Рокли не видях, някакви никакви имаше и няма избор на новите стоки при това, поли също няма
Панталони бяха заредили доста, мерих някакви добре ми бяха, ама..не чак толкоз и не взех не бяха намалени.
От Кикито си взех страхотна дантелена блуза -старо злато на 15 лв намалена , много ми харесва. Купих и подарък на майка за 8 март, че после няма да имам време да обикалям, една рокля като за нея оттам , че и за мен същата да се не мина и един пуловер на 9 лв пак за нея намален, хубав десен.
Върнах се утрепана.

Последна редакция: сб, 02 мар 2019, 20:57 от Анонимен

# 78
Фанфанито, и аз същия пуловер купих за дъщеря ми. Не си видяла, че коментирахме алпаката. Simple Smile
В другия магазин имаше и в бежово, но само големи номера.

В детското имаше от тези
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0676090001.html,
но в сиво. Пак бяха по 11 лв.
Ако беше зелен, щях да си купя на мен.

# 79
Дева, четох ви бре, ама съм забравила((
Много напрежение нещо ми се натрупа последната седмица и не съм в час изобщо((
Този детския е супер, ама за мен не знам, аз съм си дебела според вашите размери((
Не гледам детското, че не купувам освен за подарък и там избягвам, че вкусове различни, като знам цър-мър при мен как е и ...изобщо давам пари и да се оправя.За мен не гледам там , мисля че няма да се класирам((

# 80
Специално този модел е дълъг и 170 ще ти стане.

# 81
Не искам вече сиво, ама все на него попадам и аз не знам защо и как става. Всичко ми сиво наоколо в живота, че и дрехите ми такива, вече ми писна. Искам цвят, нещо да се разчупи, да има нещо весело ми се иска. По принцип харесвам всички цветове и мисля, че ми отива всичко, ама...само сиво, сиво...черно тук-там и те така.

# 82
Лоли, не се цепи от групата)) Ще изпуснеш кода))
Тези не знаят ли, че идва 8-ми март? Май не го признават((

# 83
Лоли, не се цепи от групата)) Ще изпуснеш кода))
Тези не знаят ли, че идва 8-ми март? Май не го признават((
И аз чакам нещо за 8ми март, по-тлъстичко, поне 20% Animal Dog

# 84
Не искам вече сиво, ама все на него попадам и аз не знам защо и как става. Всичко ми сиво наоколо в живота, че и дрехите ми такива, вече ми писна. Искам цвят, нещо да се разчупи, да има нещо весело ми се иска. По принцип харесвам всички цветове и мисля, че ми отива всичко, ама...само сиво, сиво...черно тук-там и те така.

Даже и аватар в сиво си сложила? Crazy

Аз нищо сиво не си купувам за мен, но дъщеря ми харесва.

# 85
  • Варна
За намалението от 15% Тета е права - важи за артикул по избор при обща сметка над 40 лева. Може 8 неща по 5 лева да си купиш, ще ползваш намалението за едно от тях.

# 86
Добре, че ми казахте, ще знам вече. Peace

# 87
От няколко дни не ми се зареждат Любими - нито през лаптопа, нито през приложението. Някой друг с такъв проблем?...

# 88
Обади им се за съдействие, при мен си се зареждат.

# 89
И при мен зареждат. Само на лаптопа ми е активен бутон Продължи към кошницата, за изчерпани.

Общи условия

Активация на акаунт