Дългото чакане след трансфер - Тема 73

• 51 599
  • 800
  •   1
Отговори
# 360
А защо не хистероскопия вместо абразио? Или ти това имаше предвид?

# 361

Момичета  за съжаление и моя втори опит завърши с неуспех:(😭😭😭( 0.100 резултат от кръвния тест на 14 ден) Дано следващите опити ни донесат много късмет
Успех на тези които чакат.

# 362

Защото направиха абразио едновременно с изваждането на яйцеклетките, с една упойка. Може ли да ви попитам някой пие ли Естрофем 3х3 и лепенки Климара през ден? Главата ми сякаш не е моя от толкова лекарства ( утрогестан 3х2, фраксипарин, аспирин и разни там витамини)

# 363
Е, можеха да направят хистеро по същия начин. Както и да е, успех!

# 364

Защото направиха абразио едновременно с изваждането на яйцеклетките, с една упойка. Може ли да ви попитам някой пие ли Естрофем 3х3 и лепенки Климара през ден? Главата ми сякаш не е моя от толкова лекарства ( утрогестан 3х2, фраксипарин, аспирин и разни там витамини)
Да, аз пия всичко това, което споменавате, но моята глава си е добре, до колкото може да се каже, че е добре. С това чакане обаче не бих казала, че е добре Stuck Out Tongue Winking Eye

# 365
Добро утрооо!
Аз все пак не издържах и току що погледнах резултата от пиклив тест с първата урина днес (7-ми ден от трансфера). Имаме втора чертичка! Не е много тъмна, бледа е, но се вижда. Днес съпруга ми има рожден ден и решихме да видим дали ще го изненадам с подарък.
Не, че бързаме да се радваме прекалено много, но мисля, че това показва, че поне нещата вървят в правилна посока. Нали така?

# 366
Добро утрооо!
Аз все пак не издържах и току що погледнах резултата от пиклив тест с първата урина днес (7-ми ден от трансфера). Имаме втора чертичка! Не е много тъмна, бледа е, но се вижда. Днес съпруга ми има рожден ден и решихме да видим дали ще го изненадам с подарък.
Не, че бързаме да се радваме прекалено много, но мисля, че това показва, че поне нещата вървят в правилна посока. Нали така?
Урааааа, толкова хубава новина!!! Дръжте "същия курс" Stuck Out Tongue Winking Eye
Честит рожден ден на мъжа, здраве, щастие и ДЕЦАААААА Heart това е най-голямото щастие на света, а ти си смело момиче и много добре ви се получиа да започнете рожденния ден Cake

# 367
Честито, няма по-хубава честитка за рождения ден.  Стискам палци всичко да е наред. 
Поликар, съжалявам много, и аз май ще се присъединя към теб. На 8 ден усещам как лелката май е на път:(
Хубав ден момичета. 🤗

# 368
Привет, момичета! Трансферът ми беше на 22 март на едно 5-дневно ембрионче. Имам още пет дни до тест и реших, че е време да се включа и да ви правя компания Simple Smile
От днес ме наболявява корема, точно както преди да ми дойде цикъла всеки месец. Знам, че не може да се каже за какво точно са признак на този етап предменструалните болки. Първите три дни след трансфера обаче, усещах нещо като чувство на парене в матката. Не беше болка, не беше нещо, за което да искам да пия но шпа, та не знам. Имал ли е някой подобни усещания на "парене" в матката? И признак на какво може да бъде?

Последна редакция: ср, 27 мар 2019, 21:05 от eva100eva

# 369
Привет, момичета! Трансферът ми беше на 22 март на едно 5-дневно ембрионче. Имам още пет дни до тест и реших, че е време да се включа и да ви правя компания Simple Smile
От днес ме наболявява корема, точно както преди да ми дойде цикъла всеки месец. Знам, че не може да се каже за какво точно са признак на този етап предменструалните болки. Първите три дни след трансфера обаче, усещах нещо като чувство на парене в матката. Не беше болка, не беше нещо, за което да искам да пия но шпа, та не знам. Имал ли е някой подобни усещания на "парене" в матката? И признак на какво може да бъде?
Усещат се разни неща след трансфера. Лично аз усещам имлантацията, чувството при мен е на леко боцкане в матката, не парене а боцкане. След няколко дни ми се появява някаква странна болка в кръста, уж не съм вършила никаква физическа дейност, а имам болка. Имах и 1-2 дена усещах че ми гори лицето и тялото, имах температура 37,2.Най-явния признак при мен е зацапване на 10-11 ден. И след двата трансфера с положителни тестове гл имах. Единият път беше кафеникаво, другият път беше светло розово. Имах дни, в които  усещах предменструални болки, и това е нормално. Това бяха симптомите при мен при двата ми успешни трансфери. Единият беше с добър крайимам си едно момиченце, вторият приключи с биохимична бременност. Пожелавам ти успех и чакаме добри новини 🤗🤞🤗🤞

# 370
Care88, благодаря ти! Всичко, което си написала ми е много поплезно и успокояващо.
На мен това ми е втори трансфер. Първият беше миналата година юли, но приключи с кръгла нула. След това си дадох почивка по ред причини и ето ме пак, чакам и се надявам.
Стискам палци на всички момичета, които чакат да сбъднат мечтите си!

# 371

Слагаш ли си Утрогестан - при мен паренето от долу е от него. От деня на трансфера (20.03) имам боцкане само от дясната страна/ подозирам, че е десния яйчник и понякога някакви болки като преди да ми дойде, но за кратко. И когато попитах ми казаха, че е нормално.

От днес имам болки като пишкам, все едно съм се разтегнала отвътре и като седна по-рязко пак; също така усещам някаква болка ниско долу в корема, която оприличавам на контракции на матката, защото е единична, кратка и през няколко часа я хванах, че се получава. Но утре ще се обадя в клиниката, защото взех да се притеснявам вече, а понеделник е далеч, за което ми е назначен кръвния.

# 372
Slavyana Mitranova, с теб сме заедно за понеделник Simple Smile Струва ми се, че е цяла вечност. Да, слагам утрогестан и паренето може и от това да е било. Но на предишния трансфер не беше така и сега само 3-4 дни продължи, но както и да е. Иначе аз днес вече си имам нормалната тежест в корема, която си усещам всеки месец два-три дни преди цикъл. По скоро леко наболяване ниско долу, но не мога да го опиша като контракции. Обаче си е доста осезаемо. Та вече взех да го отписвам и този опит.
Никога през живота си не съм виждала положителен тест и вчера се изкуших да си купя, но едва ли ще го направя, а и още е рано - днес ни е 6ти ден. Та май ще си изчакам понеделник за кръвния.

# 373
Slavyana Mitranova, с теб сме заедно за понеделник Simple Smile Струва ми се, че е цяла вечност. Да, слагам утрогестан и паренето може и от това да е било. Но на предишния трансфер не беше така и сега само 3-4 дни продължи, но както и да е. Иначе аз днес вече си имам нормалната тежест в корема, която си усещам всеки месец два-три дни преди цикъл. По скоро леко наболяване ниско долу, но не мога да го опиша като контракции. Обаче си е доста осезаемо. Та вече взех да го отписвам и този опит.
Никога през живота си не съм виждала положителен тест и вчера се изкуших да си купя, но едва ли ще го направя, а и още е рано - днес ни е 6ти ден. Та май ще си изчакам понеделник за кръвния.

Много си ти е рано за уринен тест, не рислувай. Изчакай още малко.

# 374
ПМС-а и тежестта ниско долу може да означават и двете неща, не прибързвайте.
При първия ми трансфер усетих толкова силен ПМС, че се прибрах веднага вкъщи, дори се разплаках. След седмица имах + тест.
При втория нямах никакъв ПМС, което отново ме разплака, никаква тежест и отново видях две чертички след това.

Стискам ви палци за високо чхг в понеделник и успешна Б Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт