Дългото чакане след трансфер - Тема 73

• 51 174
  • 800
  •   1
Отговори
# 675
Не съм пациент на Надежда, но аз в сряда си отивам и си чакам пред кабинета на докторката за коментар (в деня за теста, аз просто го пуснах по рано и е отрицателен). Отиваш и чакаш, след резултат трябва да коментираш с лекар да ти спрат лекарствата или при бременност да ги сменят. Ти не си пациент за преглед, а пациент в процедура.

# 676
Без да спираш утрогестана и ти доиде , момичетата тук казаха че докато не го спрели не им одвало. Възможно ли е да не е менструация. Ти кръвен ли пусна?

# 677
Този кринон колкото е от полза, толкова и стрес ни носи. Ето пак.  Направо като тапа, тъмно, много тъмно, смесено с кринон. Това е нещо като стара кръв сигурно. Аз след пункцията и след трансфера имах леко зацапване. Кринона после като се е на събрал и то си е останало вътре. Така си го обяснявам. Моята докторска е утре на работа и сега няма как да ме свържат с нея.

# 678
Привет дами и успех на всички!
Аз съм 15-ти ден след трансфер на 5 дневен. Вчера вечерта откровено си ми дойде М въпреки Утрогестана и другите хапове. Пуснах един пиклив за всеки случай - отрицателен е.
Звъннах да си запиша час за коментар при доки и ми дадоха час за 22-ри май, което си е след месец и кусур. Питайки не може ли по-ранна дата ме нахокаха от регистатура, че бил много натоварен графика и не можело иначе... Ако нещо съм имала въпроси, да звъня на спешния телефон.
Звъня на спешния да ги питам да спирам ли хапчетата и понеже съм с поликистоза и реално нормално М не ми идва, дали не трябва да пия нещо по схема по нататък (Дуфастон напр.), обаче пък никой не вдига... Последният път в подобна ситуация, но след инсеминация на въпросния спешен ме наредиха и те, че не ми знаели случая и не можело да ми кажат какво да правя, та подозирам че и да благоволят да ми вдигнат ще е същото.
И сега се чудя това нормално ли е... не е ли?😳
Пациентка на Надежда съм...

На кой лекар си пациент? Нямаш ли му номера да звъннеш? На спешният пробвай след 12ч.

# 679
Моят Кринон излиза с леко розово. Знам за момичета, на които черно им изтича от Кринон. Разхождате ли се като го сложите? Мен определено това ме спаси от задръстването с Кринон

# 680
В Надежда процедира така. Без час не отивай, само ще чакаш и няма да те приемат. Там е така, аз се махнах, защото и това чакане по месеци за коментари е ужасяващо. Не е разбира се само заради него, но това преля чашата.
Успех

# 681
Чака се за коментар при отрицателен тест, само ако си при Стаменов. При другите след седмица ти дават час. За Надежда звъннете в манипулационна /след 12 часа/ след неуспеха или директно там отидете да питате да спирате ли лекарствата и как да продължите. А часът за коментар си го имате.

# 682
Разхождам се след кринона. По изчисти се тая тапа, пък да видим утре какво ще ме посъветва лекарката. Сигурно ще иска нов кръвен да видим как е, та мога да го пусна преди да сме се чули, то резултата излиза чак вечерта. Каквото и да става няма да се предам!

# 683
Момичета, при мен май нещата не са добре.. Имам много странно зацапване (леко кафяво с някакви черни точки вътре и на места червени жилки). В понеделник ще пусна нов кръвен да видим какво се случва, друго няма какво да направя Sad Сякаш някой отгоре се подиграва с мен. Това ще ми е третата загуба.. Как се преживяват тези неща.. Ще се опитам да не мисля сега, но...
Slunceto успокой се, щом не е ярко червено, не мисля,че има повод за притеснение. Почивай, чети книга, отвличай си вниманието от това. Аз също съм на Кринон, ни за щастие, нямам подобрн случай. Стискам ти палци утре както и на всички да видят тлъсто чхг😁

# 684
geizer, според мен задължително отиди да те видят на ехограф, да се види причината за кървенето. По какъв протокол беше стимулацията ?

По къс протокол беше. Вече 4 пъти са ме гледали. Просто настъпва М през 12-14 дена и лигавицата се чисти. И после пак. Яйчниците явно изобщо не работят, а се измъчих с тези чести М.
Някой има ли представа за колко време би трябвало да заработят нормално. До колкото знам е нормално първият цикъл след стимулацията да е ановулаторен, но после...

# 685
Здравейте момичета!
Днес ми е 10 ден след трансфер.Нямам никакви симптоми и незнам това дали е добре или зле.Все още не съм правила никакви тестове.
В момента взима Изписани лекарства
1.Дуфастон 3×1
2.Утрогестан3×3
3.Prenatal (фолиева киселина)
5.Фракскипарин (инжекции за след трансфер)
Според вас дали ще отчете теста правилно?
Благодаря предварително

# 686
Ако са били тридневни ембрита може и да не отчете. Пи 5дневни би трябвало да отчете. Тези лекарства не оказват влияние на ЧХГ.

# 687
geizer, напротив. Месецът след стимулация си супер фертилна, защото все още се чистят хормоните. Тогава яко секс вкъщи. Аз имах 2 доминантни фоликула в този месец. Следващият ми се провали подготовка за ЗЕТ, защото все още не бях се изчистила и се сдобих с 4 задържани фоликули (задържаха се, защото при ЗЕТ ти блокират естествената овулация с Естрофем)

# 688
Здравей Шакира
Пункцията ми беше на 01.04 а трансфера на 04.04

# 689
Slunce,почти всеки ден имам Кринон по тоал. хартия - винаги много тъмно кафяво към черно. 13та седмица съм,всичко се развива чудесно за момента,няма поводи за притеснение - много често срещано е зацапването. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт