Дългото чакане след трансфер - Тема 73

• 51 215
  • 800
  •   1
Отговори
# 765
Туко що говорих с док каза да не спирам лекарствата че понякога и два дена са пт значение и след два дена да пусна пак кръвен. Нещо ме заболя и кръста, аама с тоя резултат нз какво мога да се надявам на повишаване след два дена макрче в листа е записан точно така < 0.100 какво ли може да означава < този знак незнам
Означава по-малко от 0,100. За мен е отрицателен, но щом лекарят е казал....

# 766
Радост,за жалост моят опит с такова ниско ЧХГ говори само за биохимична бременност. Все пак изчакай 2 дни и повтори. Успех!

# 767
  • София
Моля пуснете нова тема.

# 768
На 12 ден 3 дневни ми е резултата

# 769
  • Sofia
И аз да се отчета с отрицателен на 11 ден от трансфера.😕

# 770
Кофти месец, съжалявам.... Имаш ли за ЗЕТ?

# 771
  • Sofia
Не за жалост,ще събирам наново,но няма отказване.Кофти ден,но борбата продължава.

# 772
Офф момичета, какво става днес 😟 Съжалявам за резултатите ви. Но смело напред и нашето слънчице някой ден ще изгрее. Охх сърчицето ми се е свило и на мен какво ще свърша и аз в четвъртък. 🙏 Много прегръдки на всички ви.

# 773
  • Тук... някъде
radost898989, за мен е нормална стойността на чхг за толкова ранен етап. Поправи си поста, защото на снимката ти се виждат лични данни- имена,ЕГН...
Успех!

# 774
Офф момичета, какво става днес 😟 Съжалявам за резултатите ви. Но смело напред и нашето слънчице някой ден ще изгрее. Охх сърчицето ми се е свило и на мен какво ще свърша и аз в четвъртък. 🙏 Много прегръдки на всички ви.
И моя тест е за четвъртък. Ще тръпнем заедно.. Като виждам колко отрицателни тестове, колко трудно става всичко и съвсем откачам..

# 775
Момичета, 6 ден на 5дн. бластоцист и имам розово зацапване..Колкото стотинка на превръзката..Бледо розово. Моля се да е имплантационно зацапване. А дали..времето ще покаже

# 776
Браво, Шакира! Стискаме палци! При успешна инплантация винаги ли има зацапване? 🤔

# 777
Не.
При предната си бременност нямах и даже се бях отчаяла, че само аз в групата нямам. А сега като имам и се чудя дали цикъла започва или е имплантация.

# 778
Не винаги. Аз с първата бременност имах, сега не.

# 779
Здравейте , на 13.04.2019 ми беше 12 ден от трансфера на 5 дневен бластоцист ( със забавено развитие , нямаше образувана кухина , но ми казаха , че има някакъв шанс все пак). Кръвния тест показа 15.38.
Днес реших да повторя теста на 14 ден и резултата се е повишил на 44.71.
Преди малко видях , че имам леко кафеникаво зацапване.
Утре ще направя още  един и ще се моля да се покачи още.
Дали е възможно поради забавеното развитие да настъпи по-късно бременност.
На някоя от вас случвало ли се е нещо подобно.
Благодаря ! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт