Дългото чакане след трансфер - Тема 73

• 52 246
  • 800
  •   1
Отговори
# 90
Причината е че док. не го предложи, а аз покрай всичките други неща просто не се сетих навреме  Sad
Предполагам че ако бяха забелязали задебеляване на зона пелуцида щяха да го предложат, но според някой мнения когато възрастта е от 40 нагоре е препоръчително да се направи така или иначе.
    Но при наличието дори на минимално ЧХГ, мисля че ембриончето се е излюпило все пак.

Питам защото си мислих,че е обичайна практика. Аз съм на 30 години и ми представиха процедурата като "за всеки случай", въпреки че бях с пресен трансфер.
Надявам се да имате положителен тест.😊

# 91
Ами май си зависи от клиниката. За едни е обичайна практика, а други го прилагат само при нужда. За това е добре хубаво да се разпитва още когато се прави избор на клиника, ама за мене си забелязвам че все нещо пропускам и трябва да започна да си записвам   ooooh! Thinking

# 92
  • София
При нас в клиниката го правят на всеки ембрион независимо дали пресен или замразен, но в действителност твоето се е излюпило щом има малко чхг.
За мен инвитрото си е игра на бинго ... при някои става от раз, при други на ентия опит. Само можем да се надяваме бингото да стане по-бързо.
Ето на мен до няколко месеца ще ми е 6-ти трансфер ... няма как да не се надявам, но и съм също толкова скиптична!
Това е

# 93
Честит празник момичета!!! Нека на всички ни се сбъдне съкровеното желание Simple Smile и детски смях да цари навред! Аз съм седми ден след замразен трансфер и съм решила този път да си дочакам датата 15.03 за тест. Успех на всички!

# 94
Здравейте и честит празник момичета!!! Днес направих кръвен тест на 13 ден на три дневни ембриони резултатът е 43.91 но на 05.03 имам 1/2 от писалката на оветрила отрицателен е според мен.

# 95
Здравейте,

Аз вчера на 7-ми ден след трансфер имах бледа втора черта, днес я нямам

Овитрела ми го биха на 23/02, сигурно е от него

Направих си теста от любопитство

# 96
Ох, да ви попитам нещо. На една жена на 14-ти ден след трансфера ЧХГ-то е било 22 и доктора й е казал, ше няма бременост. Възможно ли е това при ЧХГ>0? Но интересното е, че са й го заявили без да видят резултата след още два дни и да сравнят...

# 97
  • София
На 14 ден е твърде малка стойност тази.
Доктора не е бил конкретен - бременност има или е имало, но явно според него не е ок. И според мен не е ок...
Избор на самата жена е дали ще повтори теста

# 98
Благодаря за отговора, Брайда!

# 99
Здравейте момичета,
честит празник на всички СИЛНИ и борбени жени, бъдете обичани!
Днес е 8 ден от трансфер на 2 тридневни ембриона. Това ми е втори трансфер, първият беше неуспешен. При този трансфер имам доста оплаквания, които с първия нямах. От 3 дни ми е доста зле, общото състояние, следобед съм отпаднала, а към 6-7 вечерта заспала, най- ме притеснява обаче, че имам чувството, че ми се премрежва погледа, замъглява ми се на моменти. Работя в офис на компютър и така го усещам. Някой да има подобни оплаквания. Странно ми е защото още от 4-5 -ти ден да чувствам такава отпадналост и дискомфорт? Възможно ли е да е от лекарствата, въпреки, че са абсолютно същите като при първия трансфер?  Ще се радвам да споделите имате ли неразположения след трансфера. Кръвен тест ми е назначен на 13.3.2019- силно се надявам усещанията ми този път да са с положителен резултат.
Ще ви следя ...и на всички ви хубав празник довечера!

# 100
Здравейте момичета,
честит празник на всички СИЛНИ и борбени жени, бъдете обичани!
Днес е 8 ден от трансфер на 2 тридневни ембриона. Това ми е втори трансфер, първият беше неуспешен. При този трансфер имам доста оплаквания, които с първия нямах. От 3 дни ми е доста зле, общото състояние, следобед съм отпаднала, а към 6-7 вечерта заспала, най- ме притеснява обаче, че имам чувството, че ми се премрежва погледа, замъглява ми се на моменти. Работя в офис на компютър и така го усещам. Някой да има подобни оплаквания. Странно ми е защото още от 4-5 -ти ден да чувствам такава отпадналост и дискомфорт? Възможно ли е да е от лекарствата, въпреки, че са абсолютно същите като при първия трансфер?  Ще се радвам да споделите имате ли неразположения след трансфера. Кръвен тест ми е назначен на 13.3.2019- силно се надявам усещанията ми този път да са с положителен резултат.
Ще ви следя ...и на всички ви хубав празник довечера!

Здравей,

Аз съм също 8 ми ден след трансфер на 2 тридневни ембриона

Като цяло също съм отпаднала, дори денс като ходих до пазара ми стана лошо

Аз съм на кръвен на 10 03

Това със сънливостта май е хубав знак, да кажат по запознатите момичета

# 101

[/quote] Здравей,

Аз съм също 8 ми ден след трансфер на 2 тридневни ембриона

Като цяло също съм отпаднала, дори денс като ходих до пазара ми стана лошо

Аз съм на кръвен на 10 03

Това със сънливостта май е хубав знак, да кажат по запознатите момичета
[/quote]

..дано, надявам се да е на + резултат. Определено мисля, че към 13:00 или 14:00 ми пада кръвното, но на работа няма как да го измеря! Трябва да проверя, дали наистина съм на 13.3. на преглед да не съм се заблудила нещо.

# 102
Ох, да ви попитам нещо. На една жена на 14-ти ден след трансфера ЧХГ-то е било 22 и доктора й е казал, ше няма бременост. Възможно ли е това при ЧХГ>0? Но интересното е, че са й го заявили без да видят резултата след още два дни и да сравнят...
Историята знае всякакви случаи. Аз бих повторила, просто, за да съм сигурна.

Здравейте и честит празник момичета!!! Днес направих кръвен тест на 13 ден на три дневни ембриони резултатът е 43.91 но на 05.03 имам 1/2 от писалката на оветрила отрицателен е според мен.
Не е чаааак толкова ниска за тридневни. Не го отписвай още.

# 103
Здравейте момичета, днес си направих кръвен и уринарен тест на 11ден след ЕТ, за съжаление отрицателни. Имах предчувствие, за този развой на нещата, тъй като и при първото неуспешно инвитро нямах никакви симптоми(знам че това не е критерий), но явно при мен безсимптомието е...........Cry така и този опит, абсолютно никакви.
Тъжно е, тежко, но продължаваме напред.....
Успех на всички Hug от сърце

# 104
  • Sofia
8-ми ден стана днес след трансфера, а теста ми е чаaaк за 13.03 , по принцип трябва в понеделник да ми дойде... С толкова много хормони дали ще се появи някой ако нищо не е станало или не се знае? Animal Bird ....
..от вчера се чувствам добре.. не знам това добре, много ли е на добре... ама каквото стане.. Grin

abrikotinnn  съжалявам Pensive , почини си малко и с нови сили опитайте пак Hug  Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт