Дългото чакане след трансфер - Тема 73

• 51 719
  • 800
  •   1
Отговори
# 135
Попаднах случайно на темата...
И не можах да подмина без да кажа, че силно стискам палци на geizer Flowers Hibiscus При мен също беше много бледа чертичката и едвам се виждаше, да не говорим пък на снимка. Но ако се сложи бял лист за фон става по-видима. Силно стиснати палци, още веднъж!

# 136
Geizer,какъв тип са ти болките? Кога трябва да идеш на преглед - според мен трябва при първа възможност да отидеш(може би 7 дни закъснение),за да се елиминира възможността от измънматочна. Питам те,защото съм минала по този път и болката беше много остра и нетърпима-сякаш ме прорязваше из целия корем. Стискам ти палци всичко да е наред!❤

Последна редакция: нд, 10 мар 2019, 11:39 от Fireee

# 137
Много е рано още за преглед. 10ти ден след трансфера е днеска.   Може би ще се види след още 10 дена, ако изобщо върви добре. Болките са като менструални, но много силни, не бих ги определила като остри.
   Вчера ходих на преглед за да видя дали все пак не настъпва М. Но ми казаха че лигавицата още е дебела.
   Чертичката аз я виждам, но телефона снимките сякаш ги избелва, не знам как да го обясня. По-светлите цветове ги изкарва бели.
   Този път чертичката е на престо. В петък престо беше отрицателен, а експрес тест ми отчете много бледа. Останах доста приятно изненадана от тази марка тестове. Оказаха се в действителност много чувствителни.
   То се е видяло че и утре ще се пуска кръвен. Ще се разоря със тези тестове  ooooh!

# 138
Пожелавам ти всичко да бъде наред,дръж ни в течение!❤😚

# 139
Благодаря. И задължително ще ви държа в течение.
   То аз ако не орева форума.... Laughing
  Няма ли други момичета с тестчета вече. Хайде похвалете се че много тегаво стана в темата  Hug bouquet

# 140
Здравейте,

ЧХГ на 10 ден  - 0.121

По отрицателен тест не съм виждала

# 141
Здравей те дами .
Пети ден съм , след трансфер.
Чувствам че всеки , момент ще ми дойде .

# 142
simbad, съжалявам Sad Имате ли снежинки за ЗЕТ?

violeta danailova, търпение, това може да значи много неща. Кога пускаш кръвен?

# 143
Каза ми след ,две  седмици .

# 144

Не, от 4 само 2 яйцеклетки се оплодиха и ми ги върнаха

Разочарована съм, но почивам 1 месец и продължавам напред

# 145
  • София
Здравейте,

ЧХГ на 10 ден  - 0.121

По отрицателен тест не съм виждала

Моят беше 0,05 - дори не знаех че е възможно да отчете толкова малка стойност, мислех че изписват директно 0 Simple Smile

# 146

Не, от 4 само 2 яйцеклетки се оплодиха и ми ги върнаха

Разочарована съм, но почивам 1 месец и продължавам напред

Съжалявам, успех следващия път.
Почива се няколко цикъла, поне 2-3 до следващия опит.

# 147
Здравейте, дами Simple Smile Ето ме и мен, вчера пуснах ЧХГ , 7 дни след ЗЕТ и излезе 35.13, доктора ми каза,че е добре и след 10 дни ме чака за преглед ! Но винаги има едно НО... мен ме е толкова страх, че утре ще ида да пусна отново едно ЧХГ на своя глава, въпреки че той каза, че не е задължително за да си следя сама как върви.. Стискам палци на всички за положителни тестове !

# 148
  • Sofia
Geizer стискам палци, simbad следващия път ще стане 🤗 ...
И аз съм 10ти ден.. болят си ме яйчниците както и в началото, няма промяна... утре по принцип трябва да ми дойде, ще видим какво ще стане.. ако не дойде, четвъртък отивам за тест

# 149
Здравейте, дами Simple Smile Ето ме и мен, вчера пуснах ЧХГ , 7 дни след ЗЕТ и излезе 35.13, доктора ми каза,че е добре и след 10 дни ме чака за преглед ! Но винаги има едно НО... мен ме е толкова страх, че утре ще ида да пусна отново едно ЧХГ на своя глава, въпреки че той каза, че не е задължително за да си следя сама как върви.. Стискам палци на всички за положителни тестове !
Отсега нататък все ще те е страх. Спести време, пари и бодене.

Общи условия

Активация на акаунт