Дългото чакане след трансфер - Тема 73

• 51 713
  • 800
  •   1
Отговори
# 150
На първо място искам да кажа че много съжалявам за отрицателните тестчета:confused:
Лина, твоето чхг е супер, а мисля че и прегледа има по голяма диагностична стойност. Честито Blush
Да се отчета и с мен какво става. Лабораторията днеска не работи. Болките и кървенето продължават. Сутрин започват и следобед по някое време спират. Пак напишках тест преди малко, и този път е с по видима , но все още доста бледа чертичка.
Надявам се да се вижда добре.

# 151
  • София
Дано утре работи, пусни чхг да видим какво става...

# 152
Ще остане за сряда и петък, защото в четвъртък също не работи.
И аз вече не издържам да разбера какво се случва:cold_sweat:

# 153
Момичета, пак да кажа за Фраксипарина. В аптеката на клиниката ми казаха, че мога да прехвърлям съдържанието в друга спринцовка и да слагам по-тънка игла. За мен е голямо улеснение. Ползвам иглите и спринцовките, които ползвах за Менопур, не посинявам и не ме боли. Имам само точици от убожданията по корема. Ако някоя от вас се притеснява, да се консултира с лекар или в аптеката, но силно препоръчвам поставянето по този начин.

Колко хитро! Измъчих се предишните пъти с този Фраксипарин Simple Smile Благодаря, благодаря!

# 154
Хайде и аз да се присъединя към тази тема в очакване на резулат. Днес ми беше трансфера на 2- четиридневни ембриона.
Стискам палци на всички и пожелавам успех!

По темата Фраксипарин - аз си слагам Клексан. Чувствам се много по-добре от него и иглата е доста по-тънка.

# 155
Здравейте момичета! Днес мина и моят трансфер на 1 бластоцист!!! На 22.03 ми е теста!!! Успех на всички! Hug 👼🙏

Последна редакция: пн, 11 мар 2019, 20:55 от iovis

# 156
  • Sofia
Момичета, аз утре ще отида да направя теста.. 12 ден ще ми е, ако има нещо ще е отчете нодявам се... толкова зле си чувствам от всичките лекарства.. имам и колит, който така хубаво раздразних с всичко, че вече ми е мъчно за себе си...

# 157
Момичета, аз утре ще отида да направя теста.. 12 ден ще ми е, ако има нещо ще е отчете нодявам се... толкова зле си чувствам от всичките лекарства.. имам и колит, който така хубаво раздразних с всичко, че вече ми е мъчно за себе си...

Стискам палци за тлъстичко ЧХГ! Ще забравиш бързо всички негативи! А иначе браво за търпението. 12 - ти ден си е добро изчакване!

# 158
И аз стискам силно палчета. Откога чакам да се престрашиш. Grinning

# 159
Стискам и аз палци от сърце, да си заслужава цялото търпение и чакане !

# 160
Здравейте,

ЧХГ на 10 ден  - 0.121

По отрицателен тест не съм виждала

Мила много кураж и сили ти пожелавам!
Включвам се да споделя че моя 2 ри е по- отрицателен - 0.07 😂
Успех и не губи надежда

# 161
  • Sofia
Стискам и аз палци от сърце, да си заслужава цялото търпение и чакане !

Амиии аз щях и да си изчакам 14-ти, но много ме насметоха от работата и ме изпращат на дълга командировка... сама си шофирам и ми се събират за 1 седмица по 1200-300км... понеже са ми "готини" работодателите, не съм казвала какво правя...
Благодаря на всички за палчетата Kissing Face
Да знаете, че съм с всички вас.. с положителни и с отрицателни тестове, ще се справиме!!! Flowers Four Leaf Clover HugHug

# 162
Момичета, малко избързвам, защото днес ми се обадиха, че имам два ембриона, които искат утре да трансферират на втори ден. Струва ми се ужасно рано, но ми казаха, че по-благоприятна среда от матката няма, а и нямаме други ембриони, че да се чака развитието им, да ги наблюдават и да се направи трансфер на по-късен етап. Вие какяо мислите? Рано ли е или те си преценяват най-добре?
И за този Фраксипарин. Тсзи сутрин едваааааааам иглата влезе в кожата, направо със сила се наложи да го направя, а после едвам излезе иглата, това си беше цяло приключение. Можете ли да ми кажете с подробности как да прехвърля съдържимото в друга спринцовка, откъде да я намеря тази по-тънка игла? Ориентирайте ме. Аз прочетох поста по темата със смяната на иглите, но не разбрах, сори.
Млля ви се, кажете ми за този втори ден, ако до утре оцелеят ембриончетата. Силно се надявам Господ да е с нас и да ги запази до утре и след това вътре в мен.
Желая на всички успех!

# 163
И за този Фраксипарин. Тсзи сутрин едваааааааам иглата влезе в кожата, направо със сила се наложи да го направя, а после едвам излезе иглата, това си беше цяло приключение. Можете ли да ми кажете с подробности как да прехвърля съдържимото в друга спринцовка, откъде да я намеря тази по-тънка игла? Ориентирайте ме. Аз прочетох поста по темата със смяната на иглите, но не разбрах, сори.

Купи си от аптеката комплекти от спринцовка и тънка игла. Прехвърлянето е фасулска работа. Изваждаш само купената спринцовка (иглата още не я разопаковаш) и й издърпваш буталото назад, така че да застане на 1 мл или на малко повече от количеството, което ти е нужно. Приготвяш инжекцията с фраксипарин като за убождане, но иглата я навираш в отвора на спринцовката и преливаш цялото количество в нея. После поставяш купената иглата на купената спринцовка, махаш въздуха и си я слагаш.
Успех! И на мен са ми връщали ембриони толкова рано. Довери се на лекарите и ембриолозите!

# 164
Много благодаря за отговора barabar. Дано утре стигнем до трансфера и не само. Предния път ми е било на 4-я ден, тогава се чувствах по същия начин объркана или по-скоро бях под напрежение от неизвестното. Само се моля на Господ да станат нещата! Innocent

Общи условия

Активация на акаунт