Дългото чакане след трансфер - Тема 73

• 51 488
  • 800
  •   1
Отговори
# 450
след трансфер е нормално да имаш болки като при цикъл.
Успех

# 451
Благодаря ти поуспокоих се ще си чакаме дата за теста.

# 452
Здравейте момичета
Днес ми е втори ден от трансфер.За сега нямам никакви симптоми.
Кога могат да настъпят някакви симптоми?
Само исках да споделя нещо което може да ви се стори глупаво но вижда как корема ми леко потува.

# 453
Момичета
Сега осъзнах че пия антибиотик  Зинат повече от колкото трябваше. Беше ми изписан на 2.01.19 за 3 дни а аз пих и тази сутрин.
Много се притеснявам молу ви кажете дали това е проблем.

# 454
Не, дишай Grinning

# 455
  • Благоевград
Симптоми най-рано след 2-3 седмици. И то е силно казано симптоми. Има жени, които нямат никакви неразположения, има и такива, които веднага усещат, че са бременни, индивидуално е.

# 456
Няма проблем за антибиотика. Ембрионът в началото се храни от жълтото тяло.

# 457
Благодаря много момичета
Сега ми е по спокойно.

# 458
maryk_20 и аз бях забелязала такова туптене на корема ми около пъпа. Теста ми беше положителен. Успех!

# 459
Здравейте,момичета искам да попитам за една приятелка.Закъснява и вече 8-9 дни вчера си е направила кръвен и той е 11,12 mIU.Казах и че ми се струва нисък,но тя не иска да си прави друг тест.Забременяването е естествено ако има значение.Според вас как ви се струва резултатът.

# 460
Наистина е доста ниско. Щом не е дошъл цикълът все още значи не се чисти. Според мен задължително трябва да направи втори тест, защото тези ниски стойности са притеснителни, трябва да изключи извънматочна.

# 461
  • Sofia
Здравейте,да се запиша и аз☺Днес ми е втори ден от трансфера на един бластоцит и едина морула.Прогестерона преди трансфера ми беше 8.4 ng.Струваше ми се доста нисък,но казаха,че бил добре.Някой имал ли е успех с такъв прогестерон?

# 462
И аз да питам моя прогестерон беше <80ng/ml а естродиола 920pg/ml дебелината на лигавицата 11мм. Добрели е за имплантирането

# 463
Момичета, може ли да ми кажете след неуспешно инвитро какво може да се приема за изчистване на организма от инжекциите, лекарствата и т. н. Притеснява ме че това ми е 3 опит и вече съм наблъскана с доста отрови. Четох в нета за вода със сода, пектин, активен въглен и т. н. Моля, ако някой е приемал нещо да пише. Мисля че ще е полезно и за други момичета.

# 464
Момичета, може ли да ми кажете след неуспешно инвитро какво може да се приема за изчистване на организма от инжекциите, лекарствата и т. н. Притеснява ме че това ми е 3 опит и вече съм наблъскана с доста отрови. Четох в нета за вода със сода, пектин, активен въглен и т. н. Моля, ако някой е приемал нещо да пише. Мисля че ще е полезно и за други момичета.
Ще ти предложа нещо много гадно, но действено.
Жабуренето с олио изчиства организма, освен това РЕГУЛИРА ХОРМОНИТЕ!!! На мен ми беше станало лицето на червени пъпки от всички тези отрови, а аз съм с чисто лице. Та вече ми се изчисти и лицето.

Общи условия

Активация на акаунт