Дългото чакане след трансфер - Тема 73

• 51 421
  • 800
  •   1
Отговори
# 465
Аз от инвитрото и хипердтимулация имах старчески петна по лицето на 28. Много неприятно. Отне ми време, докато осъзная какво е това по лицето ми. От целия рев и ходене по лекари бях станала в бръчки около очите. Все едно за два месеца остарях с 10 години. По друг повод си купих Алое Вера на Форевър Ливинг (скъпо е, 50 лв бутилката). Но ми изчисти старческите петна, кожата, подмлади ми лицето, косата ми порасна ужасно много и много ми заякна имунната система.

# 466
Има и още един метод - пиене на кислородна вода по схема. Но това, освен че прочиства организма, и подсилва имунната система, а на някои хора дори белите коси стават черни, както в мля случай имах един косъм станал на половина откъм корена кафяв от бял.
Та ако някой се интересува, пиша как се започва и продължава.
Първия ден в 1 ч.ч. НЕХЛОРИРАНА (напр. изворна или преварена) се капе 1 капка кислородна вода. Пият си 3 чаши за деня, обаче НА ГЛАДНО!!!
На втория ден схемата е същата, само че капките вече са 2 (чашите са три НА ГЛАДНО!!!).
И така се увеличават капките до десет на чаша и се почива десет дни.
След почивката можете да пиете по 10 капки до края на живота си (с една забележка: когато се пие Ккслородна вода се приема и вит С!!!)
След месец, два може да забележите, че разни неща излизат с изпражненията или по-точно изпражненията се променят. Наистина организма става супер як, започвате да имате сили, а и няма да се разболяват, това ви го обещавам и това е само за някакви 0,70лв.
Още малко подробности: интервала между приема на храна, витамини, медикаменти и кислородната вода трябва да е два часа!!! Ако ви интересува откъде идва това инфо - от Проф. Д-р. И.П.Неумивакин - докторът на космонафтиката.
Успех с прочистването!

# 467
Момичета, страхотни идеи.
А трябва ли по време на такова прочистване да си почиваш и от процедури и лекарства, защото аз съм на ЕЦ и не искам на този етап да спирам с опитите?

# 468
Момичета, може ли да ми кажете след неуспешно инвитро какво може да се приема за изчистване на организма от инжекциите, лекарствата и т. н. Притеснява ме че това ми е 3 опит и вече съм наблъскана с доста отрови. Четох в нета за вода със сода, пектин, активен въглен и т. н. Моля, ако някой е приемал нещо да пише. Мисля че ще е полезно и за други момичета.
Ще ти предложа нещо много гадно, но действено.
Жабуренето с олио изчиства организма, освен това РЕГУЛИРА ХОРМОНИТЕ!!! На мен ми беше станало лицето на червени пъпки от всички тези отрови, а аз съм с чисто лице. Та вече ми се изчисти и лицето.
Жабуренето е желателно да е на гладно със зехтин екстра върджин. Зехтинът чисти токсините....

# 469
Аз бях 5 дни на Житен режим, по принцип е 10, но не можах да издържа. Колкото-толкова. Simple Smile
И нещо за всички чакащи:

# 470
Момичета, може ли да ми кажете след неуспешно инвитро какво може да се приема за изчистване на организма от инжекциите, лекарствата и т. н. Притеснява ме че това ми е 3 опит и вече съм наблъскана с доста отрови. Четох в нета за вода със сода, пектин, активен въглен и т. н. Моля, ако някой е приемал нещо да пише. Мисля че ще е полезно и за други момичета.
Ще ти предложа нещо много гадно, но действено.
Жабуренето с олио изчиства организма, освен това РЕГУЛИРА ХОРМОНИТЕ!!! На мен ми беше станало лицето на червени пъпки от всички тези отрови, а аз съм с чисто лице. Та вече ми се изчисти и лицето.
Жабуренето е желателно да е на гладно със зехтин екстра върджин. Зехтинът чисти токсините....

Точно така. Аз го казах общо, защото така го пишат по статиите и така могат хората да го намерят. Но се прави със Зехтин, Шарлан или всичко, което е студенопресовано, нерафинирано. Подробностите ще ги намерите в нета как и кога се прави.

# 471
Можели някой да ми даде съвет. Попринцип спа по корем, и когато започвам да се онасям започвам да не мога да дишам. Възможно ли е да е от лекарствата. На 4ден от трансфера съм и освен болки като преди цикъл и малко гадене друго нямам.

# 472
Здравейте момичета, искам да питам има ли някоя от вас, която да е имала меструални болки преди трансфер. Аз утре ако всичко е наред съм на трансфер, а от вчера следобед имам ПМС, много ме е страх да не ми дойде. Днес ми е 14 ден от последния цикъл, никога досега не ми е идвало толкова рано. Дали днес да пусна прогестерон да видя как е.При вас колко беше прогестерона преди трансфер? Знам, че той играе ключова роля при трансфера, както и за имплантацията. Благодаря и успех на всички 🤗

# 473
Аз имах спазми този път преди трансфер. Пий Но-шпа да успокоиш матката. Цикъл надали ще ти дойде. Два пъти съм имала цикъл на 13 ден и то беше заради сериозно вдигнат Пролактин. Това е хормона на стреса. Така че се успокой, пий Но-шпа и гледай да не се притесняваш излишно, защото даже не си започнала да броиш дните след трансфер. Високият Пролактин пречи на имплантация, затова най-голямата услуга, която можеш да си направиш, е да не се изследваш за нищо, да спреш да четеш и да повярваш на лекарите си.

# 474
Аз имах спазми този път преди трансфер. Пий Но-шпа да успокоиш матката. Цикъл надали ще ти дойде. Два пъти съм имала цикъл на 13 ден и то беше заради сериозно вдигнат Пролактин. Това е хормона на стреса. Така че се успокой, пий Но-шпа и гледай да не се притесняваш излишно, защото даже не си започнала да броиш дните след трансфер. Високият Пролактин пречи на имплантация, затова най-голямата услуга, която можеш да си направиш, е да не се изследваш за нищо, да спреш да четеш и да повярваш на лекарите си.
Аз не се притеснявам, но реално като усещах няма как да не забележа. Днес ги нямам тия ПМС та да видим, те преди трансфер пускат прогестерон иначе,та ще се види.Предния път имах лекарства след пункция, а този път нямам 🙄

# 475
На мен 2 часа  преди трансфер ми предписват Бусколизин, за да се изглади маточната шийка. Казах им, че ме стяга матката и ми казаха да си пия Но-шпа. Ако усещаш ПМС, взимай Но-шпа, защото контракциите може да изтласкат ембриона на кофти място веднага след трансфер.

Проблемът с високия Прогестерон е, че при повишаване на Прогестерона, се имитира минала овулация и лигавицата преминава в трислойна и С образна. Може да се изпусне имплантационния прозорец. Но точно преди трансфер мисля, че Прогестеронът трябва да е висок вече, защото  при 3 дневни ембриони, трябва да са минали 3-4 дена от овулация (на теория) и Прогестеронът трябва да е започнвал да се почкава. Затова преди трансфер стандартно изписват Утрогестан/Дуфастон/Кринон.

Последна редакция: вт, 09 апр 2019, 10:57 от teri__90

# 476
На мен 2 часа  преди трансфер ми предписват Бусколизин, за да се изглади маточната шийка. Казах им, че ме стяга матката и ми казаха да си пия Но-шпа. Ако усещаш ПМС, взимай Но-шпа, защото контракциите може да попречат изтласкат ембриона на кофти място веднага след трансфер.

Проблемът с високия Прогестерон е, че при повишаване на Прогестерона, се имитира минала овулация и лигавицата преминава в трислойна и С образна. Може да се изпусне имплантационния прозорец. Но точно преди трансфер мисля, че Прогестеронът трябва да е висок вече, защото  при 3 дневни ембриони, трябва да са минали 3-4 дена от овулация (на теория) и Прогестеронът трябва да е започнвал да се почкава. Затова преди трансфер стандартно изписват Утрогестан/Дуфастон/Кринон.

# 477
На мен 2 часа  преди трансфер ми предписват Бусколизин, за да се изглади маточната шийка. Казах им, че ме стяга матката и ми казаха да си пия Но-шпа. Ако усещаш ПМС, взимай Но-шпа, защото контракциите може да попречат изтласкат ембриона на кофти място веднага след трансфер.

Проблемът с високия Прогестерон е, че при повишаване на Прогестерона, се имитира минала овулация и лигавицата преминава в трислойна и С образна. Може да се изпусне имплантационния прозорец. Но точно преди трансфер мисля, че Прогестеронът трябва да е висок вече, защото  при 3 дневни ембриони, трябва да са минали 3-4 дена от овулация (на теория) и Прогестеронът трябва да е започнвал да се почкава. Затова преди трансфер стандартно изписват Утрогестан/Дуфастон/Кринон.
Как завърши твоят опит, след този случай ако йо не е тайна 😊

# 478
Не е завършил все още, в очакване на тест съм. Но не е повлияло това в никакъв случай. Казаха ми, че спазмите ми бяха на нервна почва. Пих си Бусколизина и по време на трансфер ми беше спокойна матката. След това не ми се е случвало. На много жени след трансфера им се появяват спазми, защото все пак те отварят със спекулум, бъркат вътре и т.н., та в такива случаи се пие Но-шпа. В нашата клиника ни държат 1 час да лежим след трансфер. Като трябва да ни се пикае на самия трансфер. Тоест този час след това си е мъчителен, защото много ти се ходи на тоалетна. Едната сестра ми беше казала, ако не се трае, да си искам подлогата, защото може да предизвикам контракции на матката и да изместя ембриона. (От там и същото за ПМС, но това важи само за първия ден на траснфера). Това беше на първия ми траснфер. Сега чакам след втори. На някои жени дори терапията след трансфер им включва Но-шпа 3х1.

# 479
Не е завършил все още, в очакване на тест съм. Но не е повлияло това в никакъв случай. Казаха ми, че спазмите ми бяха на нервна почва. Пих си Бусколизина и по време на трансфер ми беше спокойна матката. След това не ми се е случвало. На много жени след трансфера им се появяват спазми, защото все пак те отварят със спекулум, бъркат вътре и т.н., та в такива случаи се пие Но-шпа. В нашата клиника ни държат 1 час да лежим след трансфер. Като трябва да ни се пикае на самия трансфер. Тоест този час след това си е мъчителен, защото много ти се ходи на тоалетна. Едната сестра ми беше казала, ако не се трае, да си искам подлогата, защото може да предизвикам контракции на матката и да изместя ембриона. (От там и същото за ПМС, но това важи само за първия ден на траснфера). Това беше на първия ми траснфер. Сега чакам след втори. На някои жени дори терапията след трансфер им включва Но-шпа 3х1.
При мен имаш нямаш болки или контракции за всички дозата в 3х2 но шпа и започва 2 дни преди трансфер.

Общи условия

Активация на акаунт