Лидл 125 - Мартенска инвазия от стикита :)

• 114 994
  • 1 755
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Mediterraneo
Извинете ме за оф-а, но тая Кола за 500 лева едва ли е за лична консумация...от там и заведения ли пазаруват, както е в Метро?

Аз лично пазарувам за заведение редовно. Има някакви ограничения ли?

# 1 036
Не, просто ми стана интересно. В Метро зная че се пазарува предимно за магазини и заведения, мислех, че има ограничения в Лидл, да не им свършват количествата или нещо такова. Явно няма пречка.

# 1 037
  • София
И ММ редовно зарежда необходими неща и от Лидл и от Кауфланд. За сравнение като цени давам кенчета бира - Загорка от доставчика 1лв, Стела Артоа 1.50лв. Цени на промоции по големите магазини 25-30% надолу. Еми нормално всеки да си гледа интереса.  Wink

# 1 038
Аз в нашия Лидл още не знам кое къде е след ремонта, а са минали сигурно 6 месеца Simple Smile. Няколко пъти търсих хартията за печене, докато най-накрая я открия на най-нелогичното място (За мен нелогично). Не стига, че в друг коридор я сложили, ами я скрили ниско долу Simple Smile

# 1 039
  • Mostly in my mind
Тцтц, те пък и те...намерили кога да правят ремонт...по време на стикита Joy

# 1 040
  • София
В Лидл / К-нд има ли читв препарат за под (стълби с балатум), че ми е на път, нещо поне литър или големите им разфасовки не са добри?

# 1 041
  • Асеновград
В Лидл / К-нд има ли читв препарат за под (стълби с балатум), че ми е на път, нещо поне литър или големите им разфасовки не са добри?
https://www.lidl.bg/bg/Clean.htm?articleId=170
От новата брошура си набелязах фолио за печене че моето е доста захабено и подложка за печене.Тоалетна хартия XXL , како, сладкарска извара и някои други дреболии.

# 1 042
# 1 043
  • Мадрид / София
Сладоледовите бомбони са супер от серията Делукс.

# 1 044
  • София
Горещо се надявах да има яйцеварка, ама НЕ.
В предната брошура можеше да си избираш любими неща със сърчице. В новата - не може. Кога ще спрат промените?

# 1 045
И обсъжданата преса за орехчета я има

# 1 046
  • Mostly in my mind
Най-сетне Делукс! Heart Eyes

# 1 047

Айдееее...Лъки ще тича за ликьорче... Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 048
  • Mostly in my mind
Точно! Joy

# 1 049
Отзиви за хлебопекарната?
Няма нищо детско,ще чакам за летните дрешки. Фолио и аз ще взема,и май това ще е тази седмица.

Общи условия

Активация на акаунт