Лидл 125 - Мартенска инвазия от стикита :)

• 114 892
  • 1 755
  •   1
Отговори
# 1 440

Е, явно съм случила на кофти кутия.

# 1 441
Може. Лиделското не е лошо . но ,,Искра, на Фантастико разбива конкуренцията от всякъде...такъв вкус в днешно време няма

# 1 442
Това Искра дори не съм го забелязала покрай ЕлБи (от него сме доволни). Следващият път във Фант. специално ще го издиря.

# 1 443
  • have faith and be patient ..
Това в металната кутия преди беше делукс, после стана пилос, и другото беше софра, а сега е милбона... Още първото, в бяло черната кутия Делукс, имаше козе.. Е то беше суперрр, захранвах голямата си дъщеря с него след обезсоляване , сега не знам, но май остана само синьото на милбона - 15 лв /кг, най-хубавото и за мен

# 1 444
Значи точно за това говорех и аз, но съм пропуснала това пребрандиране.

# 1 445
Никой ли не е хапвал от хумуса??! Grinning

# 1 446
Това Искра дори не съм го забелязала покрай ЕлБи (от него сме доволни). Следващият път във Фант. специално ще го издиря.

Пробвайте го. После ще споделите мнение.

# 1 447
Отговорих ти веднага още след първия пост. Купувам всяка седмица от традиционния, харесва ми.

# 1 448
  • софия
Силно скептична съм към сирене, което струва 7 лв. Толкова струва натрошено сирене на ЕлБи, напр.

# 1 449
Отговорих ти веднага още след първия пост. Купувам всяка седмица от традиционния, харесва ми.
И на мен ми харесва, но никой друг вкъщи не го одобрява, така че въпрос на вкус. PELLI, прежалвай се и го пробвай!:)

# 1 450
Или най-добре си направи, много е лесно. В чопъра нахут от консерва, малко от водата, лъжица тахан, лимонов сок, скилидка чесън, сол, зехтин, червен пипер и малко магданоз.

# 1 451
  • Варна
Купих си и аз от изварата в голямата кофа, планирам чийзкейк, харесах си ето тази рецепта на Звездев:
https://youtu.be/UuWGTnO9qJE
Ще взема и една сладкарска сметанка. Имам вкъщи много обикновени бисквити, но май за целта ще купя други.
Има ли боровинково сладко в Лидл?

# 1 452
Силно скептична съм към сирене, което струва 7 лв. Толкова струва натрошено сирене на ЕлБи, напр.
+1.
Сирене под 10лв го гледам с недоверие. Peace

# 1 453
Глупости,как ще правя хумус!..
Този ако е хубав ще си го купувам.
Прицелила съм се към този със сушените домати :Д

# 1 454
Глупости,как ще правя хумус!..
Този ако е хубав ще си го купувам.
Прицелила съм се към този със сушените домати :Д
Ужасен ми беше на мен точно той. Ама наистина пробвай и си прецени дали е твоето нещо.

Общи условия

Активация на акаунт