Лидл 125 - Мартенска инвазия от стикита :)

• 114 264
  • 1 755
  •   1
Отговори
# 1 590
  • София
Скрит текст:
Марчева, недей, моля те, такива чаршафи да цитираш. Питането за палмово масло беше за бисквитите на Победа и отговорих за тях конкретно. В тези, които ти ползваш може да няма, но можеше да го кажеш и без да цитираш излишно мен Wink
Скрит текст:
Скрит текст:
Съжалявам, стана неволно.

# 1 591
  • Стара Загора
И аз от известно време не ям такива неща, но се сещам, че по едно време се коментираше, та реших да го пробвам. При други пудинги ваниловият също е по-хубав (според мен), макар че това какаово ме привлича повече на външен вид Innocent

# 1 592
  • Асеновград
И аз от известно време не ям такива неща, но се сещам, че по едно време се коментираше, та реших да го пробвам. При други пудинги ваниловият също е по-хубав (според мен), макар че това какаово ме привлича повече на външен вид Innocent
Аз предпочитам ванилията, малкия на вид винаги иска какаото и накрая като ги отворим изяжда ванилията Smile

# 1 593
Благодаря, аз се надявах скоро да има пак такава машинка, че ми затрябва... А нещо в магазините за техника май няма Rolling Eyes
Ако някой види някъде, да ми свирка.

# 1 594
  • Асеновград
Благодаря, аз се надявах скоро да има пак такава машинка, че ми затрябва... А нещо в магазините за техника май няма Rolling Eyes
До скоро се мотаеха из магазините, някъде може още да има изостанали.Не си спомням колко беше срока след който връщаха непродадените нехранителни от филиалите на склад.

# 1 595
  • софия
По брошури излиза, че ноември и януари са пускани през 2017 и 2018 г.
Иначе има много уреди за почистване с ултразвук, но цените им не са като в Лидл.

# 1 596
  • София
На мъжките дънки каква им е идеята да стоят като клинче леко свободно или като на манекена от брошурата, еластични са, но тази кройка не я разбирам.
Напоследък забелязвам доста мъже по анцуг, явно анцузите отново излязоха на мода (какво падение). Май тая мода се прехвърля и върху дънките, ММ се ужаси от варианта с ластик отдолу.

# 1 597
Изварата става ли за Изварени топчета (Quarkbällchen)?
Много се навих да ги направя,но дали няма да е прекалено кремообразна тази извара в Лидл?

# 1 598
Момичета видяхте ли леглото за куче? Дали става за средна порода? Нашата лабрадорка има нужда от ново легло но за момента няма как да отида до Лидл.

# 1 599
Май тая мода се прехвърля и върху дънките, ММ се ужаси от варианта с ластик отдолу.
В къщи аз съм от ужасените от тази мода, обаче вчера съпружието си хареса едни(не от Лидъл), и си ги взе. Те пък наистина му стоят много добре.

# 1 600
На мъжките дънки каква им е идеята да стоят като клинче леко свободно или като на манекена от брошурата, еластични са, но тази кройка не я разбирам.
Напоследък забелязвам доста мъже по анцуг, явно анцузите отново излязоха на мода (какво падение). Май тая мода се прехвърля и върху дънките, ММ се ужаси от варианта с ластик отдолу.

Моето хлапе (15г) пък е очарован от този вариант, тъй като дънки с 300 зора го накарвам да облече, обаче 52 номер му стоят що годе по него не изсулено и свободно, а 54 като мери са му прекалено широки сякаш. В чуденка съм кой да изберем, може би довечера ще го снимам и аз да видите, от черните взехме, еластични са доста затова ме навежда на мисълта за по-тесен вариант на носене.

# 1 601
  • София
И ММ носи 52, искаше да вземем от правите дънки, без ластик, но тъмните му се видяха доста широки и като сравнихме със същия номер от светлите, действително имаше разлика. И това съвсем го отказа.
Не знам, в потрес съм вече от тия моди. Все по-грозни, парцаливи и торбести. Не само дънките и не само в Лидл. Като че ли някой има за цел хората да изглеждат все по-грозно и по-грозно..

# 1 602
За моцарела някой пита скоро...има и в мека кутийка като правоъгълно калъпче. Освен на голяма топка и мини моцарелките в пликче.

# 1 603
  • Стара Загора
Момичета видяхте ли леглото за куче? Дали става за средна порода? Нашата лабрадорка има нужда от ново легло но за момента няма как да отида до Лидл.
Аз питах по-назад, но никой не отговори. Според мен за лабрадор ще е малко. В момента нашата кокерка (която е дребничка) спи върху едно, което е част от диван - размерите съвпадат с леглото в Лидл и си мисля, че за нея ще е подходящо. Тази вечер ще проверя дали ги има при нас и дали ще ми хареса.

# 1 604
  • велико търново
[video][/video]В Търново ,, стикитата,, свърши ли.Има табела сложена

Общи условия

Активация на акаунт