Лидл 125 - Мартенска инвазия от стикита :)

• 114 233
  • 1 755
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас / UK
Честита Баба Марта

Благодаря за новата тема  bouquet

Честита Баба Марта и благодаря за темата! Ползвали ли сте соларния уред против гризачи? Дали ще прогони сляпо куче? Има го в брошурата за следващата седмица.

Наскоро,в друга тема ,имаше противоречиви коментари за този уред от Лидл, едни доволни ,други не...

# 31
Много гадно пуска този уред, не само слепите кучета и хората гони.

# 32
Сушените домати пробвахте ли?
Какво пуска този уред - нали с вълни работи.

# 33
Благодаря за темата! Честита баба Марта!
При нас имаше прясна паста, купих талятели, дори ги хапнахме. Купих и два вида трицветна паста, агнешко.
При нас на промоция бяха любимите круши, по-различни от показаните в брошурата.

# 34
  • София
Аз го сложих директно, без обработка.
Hug Благодаря!

# 35
  • София
Пак минах днес , забърсах агънце, маскарпоне, канелони и други щуротии. Канелоните станаха страхотни. Агнето за утре ли, за неделя ли, ще видим. И ние събираме сили за стикита😂😂😂. Малкото брои дните до понеделник, какво ще купувам, като им е смотана седмицата незнам.

# 36
  • София
За соса пише че първо се затопля на водна баня, а после се готви 5 минути на тиган със спагетите. Аз Правя само второто за около 2 минути, за да ги омешам хубаво и стават прекрасни, особено трицветните  Peace

# 37
chiana2003, пише едното или другото, не и двете.

# 38
  • София
Верно  Praynig
Моя грешка, извинявам се

# 39
Днес купих розови домати, избирах по кръгли и меки. Страхотни са. Почти като летните.
Загледах се на витрината с хляба. Имаше тумба пенсионери поне 20 човека. Попитах какво чакат, чакали хлебчетата от 8ст. Докато обиколя магазина се беше изпразнило там, и хлебчета нямаше. Извадиха нови пред мен и един дядо грабеше с ръце пред мен. Прехвърлих се на другото отделение където сложиха една тава, хванах си щипката и си сложих 5 бр в торбичка, а дядо ти дойде при мен и продължи да бърка с ръце и да пълни. Просто вече ако нещо не е извадено пред мен на момента, няма да купувам.
Едно е да опипваш плодове и зеленчуци, които се мият преди консумация, друго е да опипваш хляб без опаковка.

# 40
Как оползотворявате консервираните круши?

# 41
Сега върви анкета с награди срещу регистриране на касова бележка онлайн какво искаме да се подобри във веригата. Пишете, че искате затворени витрини при печивата, че да се престане с тази агония. Head Band

При нас махнаха щипките преди доста време, кой знае какво са видели, за да решат това. Вече всеки бърка, очаква се с ръкавици, но предимно се "очаква". А ако позабършат с калните ръкави на якето и съседните хлебчета... е, голяма работа, нали имунитет имаме, така ли беше. Simple Smile

Скрит текст:
В Кауфланд пък видях една баба да изважда всички ръкавици от кутията, да ги разпилява по пода в борба да отдели една, после ги събра и върна обратно в кутията, все едно са си новички и неползвани. Close

Последна редакция: пт, 01 мар 2019, 22:49 от soul81

# 42
А в Б. Охраната стои до хлебчетата и се кара на хората , които вземат без щипки.

# 43
Аз пък да похваля едни чери доматчета на клонка, турски, в пластмасова тарелка. За пръв път от месеци ям домат с вкус и консистенция на домат!
Какво ви е мнението за сиренето Пилос? За втори път взимам, май ни харесва.

# 44
Сега върви анкета с награди срещу регистриране на касова бележка онлайн какво искаме да се подобри във веригата. Пишете, че искате затворени витрини при печивата, че да се престане с тази агония. Head Band

При нас махнаха щипките преди доста време, кой знае какво са видели, за да решат това. Вече всеки бърка, очаква се с ръкавици, но предимно се "очаква". А ако позабършат с калните ръкави на якето и съседните хлебчета... е, голяма работа, нали имунитет имаме, така ли беше. Simple Smile

Скрит текст:
В Кауфланд пък видях една баба да изважда всички ръкавици от кутията, да ги разпилява по пода в борба да отдели една, после ги събра и върна обратно в кутията, все едно са си новички и неползвани. Close
Пак в К една баба се караше на дядо, че не си слагал ръкавици, как можело (човекът поне си пипна само неговото хлебче)- а гя си сложи ръкавица, небрежно я наплю преди да си я сложи....и после охипа натискайки един куп хлебчета, да види кое е най-меко.... Confused
Днес раздаваха подаръчета на касите- мартенички за всеки клиент. Sunglasses Успяха да ме усмихнат определено.
Взех круши, рукола за около лев, селъри, сладолед.....От мини халвичките очаквано нямаше и следа, още в сряда почти нямаше...

Общи условия

Активация на акаунт