Лидл 125 - Мартенска инвазия от стикита :)

• 115 049
  • 1 755
  •   1
Отговори
# 870
Изобщо не се правя на съдник. Тези стикита така или иначе е трябвало да се дадат. И ги давам. И разбира се, че на приятни хора ще ги дам. Или предлагаш да ме обиждат и овикват на касата, а аз с усмивка да раздавам стикита? Когато клиент си остави стикито, а следващият го вземе, какво да правя-да го дърпам от ръцете ли?
И за да се стигне до уволнение, е било доста брутално това раздаване.

# 871
  • София
Моят син винаги пита още в магазина дали имаме сметка за стики,казвам не .Онзи ден за 6лв.ни даде дамата на касата.Той се зарадва много и благодари.Ба излизане се соря един младеж и му подари още 4.
Предният път бяхме само с мм  и бебето и пак един човек ни попита дали събираме.

Има си установени правила за раздаване.Човекът срещу човека преценява.

# 872
Предлагам да се спазват правилата. А не да се дразнят децата, 'щото таткото на едното е по-голям пич от таткото на другото. А родителите как ще си уреждат отношенията, дали ще си менкат стикита още на касата или ще пият кафе някъде заедно, след като са напазарували, това си е тяхна работа, касиерите нямат отношение.

# 873
Е, то това с приятните хора е пак субективно. Вчера  сутринта един мъж на средна възраст беше напълнил една количка с узо някакво с бял етикет, от лигавене с касиерката се наложи чак да му сторнират сметката, защото можело само до 20 броя. За сметка 66 лв му даде  полагащите му се стикита, после за останалото количество узо още няколко, накрая от задяване той получи бонус още няколко, които тя директно му хвърли в количката. Нямаше деца, внуци никой освен него, ама като е приятен господина.

Да ги продават на касата е най-добрият вариант. В Кауфланд имаше Спондж Боб стикери с албум.Получаваш бонус за определена сума, но можеш и да закупиш пакетче със стикери срещу 1 лв.

# 874
Децата надали четат бгмама и споделеното тук. Като е нагляр..такова отношение и му се полага, смятам аз.
Каквото повикало-такова се обадило...нали така беше...

# 875
Правилата си ги спазвам. А само си представям, как следващия клиент, който е взел стикито на предходния, как му казвам, че не е по правилата и да ми го върне...
И друго, връщам на смяна доста стикита, не взети.
Изобщо не ме интересува кой е по-пич и кой не. Аз съм касиер и от добър вечер, до довиждане, заповядайте отново ми се иска да се държат по общовалидните, обществени правила, ама- не би.
Така че, правилата за стикита, са нищо в общата картинка.

# 876
Децата няма нужда да четат бг-мамма, достатъчно е да виждат какво става на каса и диалозите "нямаме сметка, ама хайде кажи на лелката "тенкю", че ти дава стики. Ако родителите му са несимпатични, това дете е достатъчно наказано вече, че и касиерката да го наказва още един път. Хайде няма нужда от такова благотворително разхвърляне на стикита на "симпатичните".

Търтийн, нищо лично към теб, дано ме разбереш правилно. Hands V То ситуации много, затова се преценява от всеки на място какво да прави и какво да не прави. Но принципно съм "за" правилата и "за" щадене на детската психика, доколкото зависи от даден човек. А и ако детето да е най-невъзпитаното за целия ден, пак ще получи стики, ако сметката е над 15 лв., така че явно и методът "каквото повикало, такова се обадило" е неприложим в случая.

# 877
Ами.....първо да почнат да спазват правилата ония горе, дето ни командват, по върховете. Пък после мравките, викам аз....

Аз разбрах, че 13 спазва правилата! Тези стикита, които тя раздава по симпатия, са невзети от преден клиент. Какво да ги прави - да ги хвърли ли? Така по-доволни ли ще сте тези, които сте за спазване на правилата.
Това си е нейна лична преценка, и тя НЕ противоречи на правилата!
Както и да е, аз я разбрах перфектно...

# 878
Аз на 13 какво да прави не мисля да й казвам, бих обидила интелигентността й, в която нямам никакви съмнения. Видяла съм нещо с очите си в магазина, дало ми е повод за коментар и толкова. Кой каквото имал да каже - казал.

Това за горе и долу изобщо няма да го коментирам. Дайте да си хвърляме боклука по улицата, не в контейнерите, 'щото то има много по-големи замърсители, а, първо те да спрат да замърсяват...

# 879
Приемам го лично дотолкова, че аз също съм много За правилата. Даже бих казала, че съм много дисциплиниран човек и това да ви кажа, в свят на тотална слободия, в който живеем сега, ми носи само негативи. Където и да е.
Но и не съм ръб, умея да съм разчупен човек и щом имам бройки стикита, които мога да дам, съм дала. Без прекаляване. И не чувствам никаква вина, за което.
Ще се повторя, че за да се е случило уволнение, най- вероятно колегата си е позволил твърде много.

# 880
  • София
Имам едни гъбки тука,да запитам да ги мия ли или,как беше?

# 881
На Слънце само ги остави ...да се напекат  Mr. Green

# 882
Зависи дали ще ги готвиш с течната сметана или със заквасената  Mr. Green
Шегата настрана обаче ми прави впечатление, че кокосовото масло онова " девственото " го няма вече почти месец.

# 883
  • София
А метам  ги на една пица

# 884
Като каза пица, днес сутринта в Била погледнах замразеното тесто за пици - ми то скъпо бе, 2 лв беше някъде. А лидълското няма и левче...

Общи условия

Активация на акаунт