Лидл 125 - Мартенска инвазия от стикита :)

• 115 038
  • 1 755
  •   1
Отговори
# 885
И мен ми бръмна главата от тези стикита. Днес забрави да ми даде касиерката, но моето дете е малко, та не сме в истерията още. Сигурно ще даде повече на хора с големи дечица, все тая. Поне нямаше просещи стикита както предния път.

А метам  ги на една пица

На пица може и кални. Mr. Green

# 886
  • София
Аз взех последно,но не в червена опаковка,а друга беше.Сменят ли я нещо незнам.
Нашият лидъл два дни ше е в ремонт пък.

# 887
В доста магазини има преустройство. Опитват се съвсем да ги уеднаквят. Тоест навсякъде да са еднакви.

# 888
Ама ни дадоха талончета.

# 889
Много мразя просещи деца за сткита
Моите винаги смятат сметката и получават точно

# 890
  • на Мелмак
Взех си днес стойката с бурканчета за подправки. Чакаше ме милата, последна Grinning
Напазарувах си за седмицата и толкова се изненадох на стикитата Stuck Out Tongue Winking Eye
Добре, че поотраснаха децата и истерията я няма вече. Преди ме караха всеки ден да ходя Dizzy Face

# 891
Пусти стикита, голяма краста е за децата. Аз преди ги оставях на касиерката, сега ги взимам моите и давам на деца - или в магазина или на колежки в службата. Голяма радост настава.....ама горките родители - пазаруват едва ли не принудително че детето иска поредното стики.

# 892
Моето е бебе и не събираме, но винаги вземам, когато ми се полагат, и ги нося на колежките в офиса, да зарадваме техните деца.

# 893
  • Sofia
 Много харесвам замразената сьомга от Лидл, но последно време не я откривам. Предполагам изчезването й е повсеместно? 
 Тази седмица много ни се хареса шунката от свински бут на Pikok, напомни ми на нещо от детството да речем.
Скрит текст:
Относно стикитата има благотворителна група, "Протегни ръка - дари надежда", в полза на едно дете Зара и там се търсят и предлагат стикита, под формата на търгове. Ако някой има излишни или търси, за да си попълнение колекцията може да погледне.

# 894
  • София
Много мразя просещи деца за сткита
Моите винаги смятат сметката и получават точно

Браво на твоите деца, за пример.  Peace Жалко че моите не са такива възпитани и смятащи и особено тригодишното трудно му се обяснява, че няма да получи стиките на себестойност 10 стотинки.
А за търговията със стикита в ОЛХ на всички е ясно, че повечето са служители, казах за случая миналата седмица, както е да е.
П.С. Днес ни подариха допълнителни стиките - благодаря и на касиерката и на една жена в пернишкия Лидл. Малък жест, който наистина оцених  Peace

# 895
  • на Мелмак
Моите деца ги подаряват. Интересни са им чисто и просто да ги видят Grinning

# 896
  • In transit
Да ви питам, скоро пускали ли са блендери и чопъри ( от тия със стъклените купи)? Да знам дали има някъде залежали останали.

За търговията в олх със стикита да кажа, че в алибаба е пълно с тях. Може и оттам да зареждат и да правят бизнес тук.

# 897
Скоро се въртя чопър, но с пластмасовата купа по спомен.

# 898
  • София
Скрит текст:
Телешката кайmа беше супер. За разлика от миналата седмица като пропуснахме, тази седмица доста от лидл и все скъпи неща. Освен пейката, 2 броя зарядно за батерии на -30% и още пакети батерии. Маратонки. Вчера за майка ми от белените домати и още много неща и накрая крайния резултат:
Скрит текст:
Скрит текст:
За тази пейка ли става дума? Къде ги има? Цената същата ли е - 85 лева?
Не, детските - 65лева бяха.
Скрит текст:
Еее, така се надявах да е бялата пейка. Моля, ако някой забележи изостанала някъде из София да "свирне". Praynig

# 899
В Лидл-Младост 3 има още чопъри, но както и Тета каза, са с пластмасови купи.

Общи условия

Активация на акаунт