Лидл 125 - Мартенска инвазия от стикита :)

• 115 034
  • 1 755
  •   1
Отговори
# 900
  • shumen
Моето е на 6,но не са му интересни тия стикита.Взема ги обаче и после ги раздава на другарчета.

# 901
  • София
Нали на предната стр. ви писах - от 25.03  ще има кухненски неща. На плаката беше нещо като чопър или пасатор. Не им разбирам много на уредите.

# 902
  • Асеновград
Да ви питам, скоро пускали ли са блендери и чопъри ( от тия със стъклените купи)? Да знам дали има някъде залежали останали.

За търговията в олх със стикита да кажа, че в алибаба е пълно с тях. Може и оттам да зареждат и да правят бизнес тук.
Чопър видях днес останала една бройка в Асеновград, не обърнах внимание дали е със стъклена купа.Утре ще ходя за азалия и ще погледна ако е там.Май цената беше нещо от порядъка на 30лв. или нагоре.

# 903
Има ли някой отзиви за мото-фрезата, която е от четвъртък - за този или подобен модел? Имахме електрическа с подобни параметри, но се повреди точно след гаранията, а тези в Лидл нали са с 3 години гаранция - мисля, че е супер. Та въпросът ми е дали върши работа, начинаещи градинари сме все още и нямаме възможност в момента да купим по-читава машина

# 904
Добро утро, някой видя ли вече клиновете, много ли са тънки?

Последна редакция: пн, 18 мар 2019, 08:52 от cvetinkka

# 905
  • Асеновград
Чопъра не го видях, или са го прибрали или е някъде преместен. Азалия изобщо не бяха получили.

# 906
  • София-в сърцата на моите деца
Някъде останал пистолет за лепене?

# 907
Оф, аз трябва да ходя за чаршафи, някой загледа ли ги, да каже, има ли единичен комплект от този десен, че отстрани в кръгчето с десените го няма

# 908
Няма га в кръгче защото е застлан. Би трябвало да го има.

# 909

Кои клинове? Аз не виждам да има клинове от понеделник.

# 910

Кои клинове? Аз не виждам да има клинове от понеделник.
Някакви митични розови клинове се лансират в темата, аз в магазина не видях вчера и в брошурата няма... Thinking

# 911
  • Варна
Жалко че моите не са такива възпитани и смятащи и особено тригодишното трудно му се обяснява, че няма да получи стиките на себестойност 10 стотинки.
На три години верно ли разбира, че точно в Лидъл дават стикита, че да се сърди задето на него не са дали? Защото моето на три изобщо, ама изобщо не беше в състояние да вдене подобно нещо.

# 912
Мерси Тета, дано, че поръчката е точно за него.

# 913
Има ли някой отзиви за мото-фрезата, която е от четвъртък - за този или подобен модел? Имахме електрическа с подобни параметри, но се повреди точно след гаранията, а тези в Лидл нали са с 3 години гаранция - мисля, че е супер. Та въпросът ми е дали върши работа, начинаещи градинари сме все още и нямаме възможност в момента да купим по-читава машина

и мен ме интересува, защото е с добри размери и параметри /по-големи трудно се пренасят и мъкнат/.

# 914
Имаше питане - мокасините са жестоки, от много мек велур, прекрасна изработка. Нищо общо с дървените обувки на Хайди, които също бяха естествен велур, по спомен. Ограничени бройки - по 3 от номер и цвят бях извадили, може би да има още в склада.

Памучните блузки са уголемени, поне това, което е заредено при нас. В размер XS влизам 1 път и половина...  Предвид това, че е памук, чудя се дали да я пусна на 60 градуса или да я връщам. Но може само да се скъси, а не да се стесни и тогава става още по-зле. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт