Лидл 125 - Мартенска инвазия от стикита :)

• 114 364
  • 1 755
  •   1
Отговори
# 1 275
Безглутеновата паста е хубава и на добра цена. Царевична е.
Макароните не са трудни за приготвяне, направете си;)

# 1 276
На Аби са пълен потрес, Фефе са твърде претенциозни, абе, подписвам се под мнението на Нищо лично и затварям тая скоба с макароните.

Да похваля био пестото - и зеленото, и червеното са хубави, като червеното е много приятно пикантно.

# 1 277
  • shumen
Аз ще трябва да търся градински цветя в Лидл,че тази вечер ни сервираха в градината,че искали до края на седмицата,че да сеели с децата.

# 1 278
  • Mostly in my mind
От четвъртък ще има дръвчета. Набелязала съм гинко билобата. Simple Smile

# 1 279
  • София
Днес имах намерение да купя градински ножици ( тези сивите), силиконова подложка, помощен прибор за рязане на салата. Не можах да ида до магазина. Цял ден ме тресе и ме боли гърлото Sad
Дано пък да има нещо останало като се пооправя.

# 1 280
В близкия Лидл силиконова подложка имаше само една и една дама се чудеше дали да я взема. (Затова я забелязах, не че ми трябваше). Погледнах фолиото за многократно ползване, имаше черно, сиво не знам, не се виждаше, (но не мисля че ще ми върши работа, само го погледнах) - до 300 ползвания е, според етикета, ако някой се интересува. Купи за рязане на салата имаше доста бройки.

# 1 281
Многократно фолио 2-3 пъти съм се пробвала да ползвам, хвърлям на 1вия път - и силиконово, и нещо като лидълското...
То става едно мазно, лигаво, както и да го мия все си смърди и маже. И е ужасно за миене, все едно килим да переш. Хартия за печене, хвърлям и толкоз.

# 1 282
Многократното фолио го ползвам за разточване на коледни сладки. Веднъж годишно.......

# 1 283
Момичетa, с тaзи кремообрaзнaтa извaрa - 1кг., в кофaтa дето е, стaвaше ли зa чийзкейк с печене. Имaм някaкъв спомен, че в темaтa се коментирaхa рецепти зa чийзкейк. И aко дa, може ли дa хвърлите нaсaм някоя рецептичкa. Блaгодaря ви предвaрително.

# 1 284
  • Асеновград
Момичетa, с тaзи кремообрaзнaтa извaрa - 1кг., в кофaтa дето е, стaвaше ли зa чийзкейк с печене. Имaм някaкъв спомен, че в темaтa се коментирaхa рецепти зa чийзкейк. И aко дa, може ли дa хвърлите нaсaм някоя рецептичкa. Блaгодaря ви предвaрително.
Скрит текст:
Изварата става за печене, но се променяне стои кремообразно. Правила съм с нея пита като я слагам вътре и баница , усеща се на вкус но е разлята сякаш попива в самото печиво / заради което я предпочитам, малкия отказва печива в които има сирене а с изварата не разбира че е вътре/.За чизкейк се коментираше че е супер но май само без печене.

# 1 285
Рецепта с печене има на самата кутия. Правила съм става страОтен.

# 1 286
  • Пловдив
За да ви станат хрупкави гофретите е важно изпичането. Моят гофретник не е от Лидл, но съм си хванала една рецепта, от която винаги ми стават хрупкави. Пека ги 20 - 25 минути. Ако някой иска, мога да пратя рецептата на лични.

# 1 287
Многократно фолио 2-3 пъти съм се пробвала да ползвам, хвърлям на 1вия път - и силиконово, и нещо като лидълското...
То става едно мазно, лигаво, както и да го мия все си смърди и маже. И е ужасно за миене, все едно килим да переш. Хартия за печене, хвърлям и толкоз.
И аз съм точно с такъв опит. То силиконови  подложки, то многократно фолио- ми, не се разбирам с тях. Хартията си ми е любима.

# 1 288
И аз съм за хартията за печене. Или ползвам тавички с незалепващо покритие, имам едни сполучливо нацелени на Делимано.
А купата за рязане колко ще е сполучлива не знам, обаче си мисля, че така не се вижда какво режеш. И нямаш избор колко на ситно, не ми се струва нещо, което бих ползвала, затова не я погледнах по-подробно вчера.

Последна редакция: вт, 26 мар 2019, 08:31 от fenyx

# 1 289
Силиконовите подложки ползвам за месене.

Общи условия

Активация на акаунт