Лидл 125 - Мартенска инвазия от стикита :)

• 114 383
  • 1 755
  •   1
Отговори
# 1 260
  • In transit
Много съм доволна от Лидъл Владиславово. Като пещерата на Али Баба е. Днес си взех две бутилки вино Майолика на 6 лв. Даже не помня кога го бяха пускали това вино, но беше много хубаво и струваше над 9-10лв...май миналото лято?

Имаше и много неща на 30%, забърсах две филета пушена скумрия от новата. Намерих си и две опаковки мадлени за мъжете ( нали са любими на Антонио Ресио Joy )

# 1 261
За мен малко по-ниската цена на макароните не може да компенсира много по-ниското им качество. Взимах веднъж, не знам дали е било случайно.

# 1 262
И аз не ги харесвам.

# 1 263
Аз и скъпите не харесвам.

# 1 264
Тъкмо щях да питам дали си струват, не са чак толкова евтини.

# 1 265
Не съм от София.Яла съм преди и много ми харесаха,но тук по сладкарниците няма и все се точех на тези,но втори път не ги намирам като ги пускат.Щом казвате че не са хубави техните,поне да не ме е яд толкова.Благодаря.

# 1 266
Ами, лещичка, зависи с какво ги сравняваш, може и да са по-добри от повечето места, на които предлагат макарони в София, но ако си ял хубави такива във Франция, да не са ОК. Скапани макарони например са тези на "100 грама сладки", нищо че ги продават с цена за истински.

# 1 267
Отзиви за безглутеновите царевични спагети?

# 1 268
Отзиви за безглутеновите царевични спагети?
На моят корем нещо не му допаднаха.

# 1 269
  • на Мелмак
Моите деца не харесват макароните и от Лидъл, и от 100гр сладки. Яли са в Италия, там им харесаха, на мен цената обаче - не! Grinning

Искам да си взема дървената стойка за подправки, знам че няма смисъл да се обзждам на телефона им. Явно ще чакам следващато й пускане. Искам и точило за нож, ама кога ще го пуснат?

# 1 270
Аз пък накупих храсти всякакви )))  -  червен касис,  цариградско грозде, два цвята рододендрон и бял хибискус. Остана и да не забравя да ги засадя. Изпуснах люляк, ще дебна жасмин. За пръв път в живота ще развивам такава активна градинарска дейност.

# 1 271
  • София
Моите деца не харесват макароните и от Лидъл, и от 100гр сладки. Яли са в Италия, там им харесаха, на мен цената обаче - не! Grinning

http://www.sladkiabi.com/магазини моите деца харесват на тази марка макароните, има ги в някой молове.

# 1 272
  • Велико Търново
Чудех се за лидлските макарони, но след като прочетох... Не се чудя. Ядат ми се сравнително истински такива, но явно ще трябва да съчетая това с екскурзия.

# 1 273
Чудех им се и аз на макароните днес. Вместо тях взех една сладоледена торта Deluxe, с шоколад и портокалов аромат- никак не съжалявам за избора. (Не я видях в каталога.)

# 1 274
Истински макарони има и в София, но не по веригите. Има малки френски сладкарнички, в които правят разкошни макарони. Наскоро ядох такива в сладкарница зад Интерпред, но има и други. Само че, цените са около 2 лв. за брой.
А това, което Аби продават, няма нищо общо с макарон.

Общи условия

Активация на акаунт