Лидл 125 - Мартенска инвазия от стикита :)

• 114 380
  • 1 755
  •   1
Отговори
# 1 305
  • до най-прекрасния мъж
Знаете ли колко ориентировъчно струват комплекта ваничка + 2 бъркалки за лидълската хлебопекарна? Аз имам опит с 2 други марки като на сегашната ми горе долу на 2 години се разваля ваничката и комплекта ми струва към 50 лева с доставката, но вече месец и половина чакам доставката на тези части от производителя до сервиза. Доволна съм си от нея иначе, но ако машината сдаде багажа се замислям за лидълска.

Иначе вчера си взех ликьорче, рододендрон ( едвам си избрах само един, всички бяха много красиви и с много пъпки ) и крем шам фъстък. За крема очаквах да е нещо солено, а се оказа, че има вкус на течен шоколад. Така се получава като не чета съдържанието.
20 лв комплект бъркалки+ваничка или 20 лв 4 бъркалки - това е за моята, която е до 1250 гр. Нямам идея дали при новите до 1500 гр. цените са същите, но вероятно да.

# 1 306
  • София
Здравейте,виждали ли сте някъде в София намалена детската кухня?Извинявам се ако вече е коментирано!
Благодаря!

# 1 307
Някой спомена, че е купувал мадлени. В момента ли са на промоция?

# 1 308
Мимс, по необясними за мен причини, мадлените бяха в иберийската седмица. Оня ден в Младост 3 се търкаляха все още доста пакети.

# 1 309
Даже не ги бях видяла в брошурата. Мадлените единствено съм ги чувала във връзка с Антонио Ресио, а сериалът не е ли испански? Приятелят ми му е фен и тези дни трябва да ги търся. Жалко, но вече не живея в Сф. Дано има останали при нас. Благодаря за инфото! Simple Smile

# 1 310
  • В къЩи.
Здравейте.
Имам микродермабразиото от Лидл,купувано преди 1-2год, все още си работи без проблеми,но главите се изтъркаха и са за смяна. От къде мога да ги поръчам?

# 1 311
Мисля че в Ремедиум тези на beurer са съвместими.Поправете ме ако греша.

# 1 312
Погледнах изрично пак в Лидл детските пасти за зъби 0-6г.,  ами с ягоди са си. Както и с пропилен гликол и в двете възрастови детски групи.

# 1 313
Някой писа, че му е интересно каква ще е реакцията на Лидл относно оплакването ми от биволското сирене на Родна стряха, което изцяло изчезва във вода. Ето тази:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 26 мар 2019, 23:16 от soul81

# 1 314
  • софия
Значи, друго може да не е, но Лидл имат перфектна политика, насочена към клиента. Не знам друг магазин в Бг с подобна.

# 1 315
ИКЕА. Взехме опакован продукт, на който липсваха части. Погрижиха се да ни изпратят липсващото по пощата. И звъняха няколко пъти да проверят, дали сме го получили.

# 1 316
Интересно, дали въпросния продукт е изтеглен от мрежата или все-още се продава в Лидл?

# 1 317
Много добре са направили, че са отговорили. Надявам се да направят проверка и да не зареждат повече от доставчици с кофти продукти. Сега се замислям да пиша и аз за Вереята. Blush

# 1 318
Какво за Вереята? Аз купувам от Лидл сирене с тази марка - краве.

# 1 319
ами те всъщност нищо по същество не са отговорили. поне са надарили дамата.

Общи условия

Активация на акаунт