Лидл 125 - Мартенска инвазия от стикита :)

• 114 300
  • 1 755
  •   1
Отговори
# 1 395
  • Mostly in my mind
Някой правил ли е чийзкейка от опаковката на изварата? Това картофено брашно може ли да се замени с обикновено? С 300 гр пудра захар как е на сладост? Не става ли доста сладко?
Правила съм. Картофено пюре на прах ползвам. Захарта е даже малко. Но със сладко отгоре е ок Simple Smile
Благодаря ти за отговора. Точно защото искам да сложа и сладко отгоре. А не обичам млечния блат да е прекалено сладък.

# 1 396
  • София
Не е от нашенския Лидл, но предвид предстоящите морски почивки - това сирене от гръцкия Лидл е вълшебно, богат плътен вкус, нарязано на плочки. Към 7 Е килото.

Скрит текст:

# 1 397
“Месото го киснат в разни красоти за цвят. А перфектния завършек на вратните пържоли се постига с лепене на парчета с колагеново лепило за месо Simple Smile ще опитам от комп да намеря клипче

И аз ги купувам Simple Smile))

Ето тъй например: https://www.youtube.com/watch?v=XAVO6hzNTns
Има доста по темата ако ви се рови.”
     Аз никога не съм попадала на такова лъскаво месо в Лидл,дано не го обработват!Месото българското е от месокомбинат Ловеч или КФМ,а вноса е от Испания или Франция!

# 1 398
А заекът от тази седмица е испански, ако някой се интересува

# 1 399
Аз не си говоря с тях.

# 1 400
  • Велико Търново
Аз още съм в потрес за зайците и котките. Днес като ходя в Лидл ще гледам главите за да се успокоя Simple Smile

# 1 401
  • София-Младост
Вие сериозно ли го пишете и мислите това за зайците и котките...или на принципа "есе" го карате.
Дори и през ум няма да ми мине, да се усъмня, че купувам заек, а не нещо друго.

# 1 402
  • Велико Търново
Хахах, за съжаление наистина се ужасих от мисълта за котки и съвсем честно, днес ще прегледам опаковките!
Заешко не ям, не съм яла от години - мило ми е за зайците. Снощи заспах мислейки си кои знае какво месо ядем, и някак си днес като прочетох следващите коментари, като малко дете първосигнално реших, че ще погледна.

# 1 403
JoyЩото котки се развъждат явно по-лесно от зайци, или пък може би ловят бездомни ви ги пласират в лидл Joy
Аз щях да взема заек, много ни хареса, ама имам гостенче, което си има заек домашен любимец  ме е страх да не се потресе нещо...Като си замине уикенда, може и да хапнем зайче, вкусно е

# 1 404
Заешко не ядем,имаме си домашен любимец заек и е абсурд да готвя и ям.Малкият е опитвал само на гости като бяхме,не остана и той очарован.
Взех днес от пилешкото им месо,на мен ми харесва.Другите меса ги купувам от тукашна кланица.

# 1 405
JoyЩото котки се развъждат явно по-лесно от зайци, или пък може би ловят бездомни ви ги пласират в лидл Joy
Абсолютно, направо се чудя как може да си го помисли човек. Хайде ако го купуваш от някой пазар или човек, да се замислиш, но от Лидъл.... Confused

# 1 406
  • до най-прекрасния мъж
Малко офтопик:
Скрит текст:
  Преди много, много години, когато моят баща е бил млад, на едно събиране за Коледа тип "банкет във фургона" (работеше в строителството), за мезе към червеното вино са яли печени зайци. На следващия ден се оказало, че са яли котки. Хората, които са ги опекли и донесли, са показали кожите с главите. Аз не съм била родена и нямам спомени, но той ми е разказвал, че дълго време заек не е поглеждал. А у дома заек е готвен 1 път от как се помня, но домашен с доказан произход.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 27 мар 2019, 12:30 от blue.angel

# 1 407
 За скрит текст пишеш пред него  [spoiler ] - без интервал между r и ],
Скрит текст:
но иначе ще скрие текста ми. И аз пиша от телефон

Последна редакция: ср, 27 мар 2019, 12:13 от fenyx

# 1 408
  • Варна
Това за котките и зайците определено се е превърнало в градска легенда. И аз съм чувала такива случаи, разказани от първо лице, я от казарма, я от не знам къде. Не знам доколко да вярвам, откъде накъде пък точно котка ще реши да яде някой. Покрай виетнамците пък преди години на мода бяха разказите за кучета.

# 1 409
Никакъв виц не е
Скрит текст:
в Азия (Корея, май и в Китай) има ферми за отглеждане на специални породи кучета. За кулинарни цели.

Последна редакция: ср, 27 мар 2019, 12:38 от fenyx

Общи условия

Активация на акаунт