Лидл 125 - Мартенска инвазия от стикита :)

• 114 302
  • 1 755
  •   1
Отговори
# 1 410
  • до най-прекрасния мъж
За скрит текст пишеш пред него  [spoiler ] - без интервал между r и ], но иначе ще скрие текста ми. И аз пиша от телефон
Скрит текст:
Мерси, аз пробвах така, но на прегледа не ми го показа и реших, че от телефон не става.
Скрит текст:

# 1 411
И ги носят в Лидл вместо зайци ли?Моля ви, става излишно вече
То на мен и за зайците ми е мъчно, даже за патиците и охлювите, ама си ги ям

# 1 412
Плюшените играчки (от седмичната оферта) с шоко яйца са симпатични, взех едно жабче, мекичка и приятна играчка.
И Off topic
Скрит текст:
За кучешките ферми писах по повод предния пост на Месечинка. Не ги предлагат в евтини вериги супермаркети , за азиатците са деликатес и се приготвят по специален начин в скъпите ресторанти.

Последна редакция: ср, 27 мар 2019, 13:17 от fenyx

# 1 413
Културни особености. И не само. Една колежка чужденка мюсюлманка щеше да ме прокълне като отидохме на ресторант, аз поръчах храната, някакви специалитети и след като компанията се нахранихме стана дума, че месото е било свинско... ами изобщо не съобразих, че може да й е проблем. На мен ми е по-трудно да приема да ям конско, охлюви и жаби, отколкото заешко.

# 1 414
  • София
Не е от нашенския Лидл, но предвид предстоящите морски почивки - това сирене от гръцкия Лидл е вълшебно, богат плътен вкус, нарязано на плочки. Към 7 Е килото.

Скрит текст:

Разкошно е и винаги когато ходя до там, а аз често отскачам  купувам повечко, няма такова сирене и е винаги едно и също от години.

# 1 415
Нали е от крави? Да не е от бик, нещо? - като котките и зайците:))) Събрахме стикитата. Днес на пазар без задължения за 15 лв. вече.

Някой по-напред пишеше при събрана колекция за даване на ледено стики. Има ли такова нещо или са халюцинации?

# 1 416
  • Mostly in my mind
На нас ни остана черешата.

# 1 417
Струва ми се, че не е череша, а репички.

# 1 418
Дъщеря ми си яде заешкото когато има на ДК. Обожава го.
Това с котките е прекалено. Големи жени сте и вярвате, че верига от такъв ранг ще рискува да продава котета вместо зайци. Rolling Eyes
Друго ми е интерсно, как може да е жал за зайчетата, а за малките пиленца, агънца, теленца - не. Thinking

# 1 419
Или прасенца- има пък хора, които ги гледат за домашни любимци.
Да ставаме всички вегетарианци, значи 🤪

# 1 420
Ха...ха...това за зайците и котките ме разби. Но най-вероятно е истина.
У дома готвя заек редовно /все пак това е едно от най-чистите меса/. Проблема на Лидълският ми е баш главата. Разфасовам всякакво животно бързо и лесно. Обаче главата на заека ми е ужаСТ….вчера виках ММ да я отреже, че като ме погледне с тези изцъклени очи.....

Месото в Лидл е качествено , със сигурност. Не всичко купувам от там но някой са ми ОК.

# 1 421
  • Мадрид / София
Веднъж ядох месо от конче и няма да повторя заради животното. Някак не ми допада да се яде това животно. А за другите животни ми е жал когато жертвано вече се изхвърля месото поради изтекъл срок. И особено за малките прасенца ми е жал по Коледа да ги гледам в магазина.

# 1 422
Добре, препоръчайте ми краве сирене от Лидл, което става за ядене?
Здравей, milittana  Hug!
Единствено сиренето на Sofra става , единствено! Стои на плочка, не се раздробява,  твърдо и като отхапеш се чува лек пукот, както трябва да е едно парче сирене, хубав вкус и всеки път си е един и също, то си е гръцко и затова е хубаво. По-скъпо е, но си е в него.
Купих масло на количество, то било намалено по 3 и нещо,  не знаех, ще ми трябва за козунаците.
Един нов модел кори си взех, не помня какви бяха , опаковката е с тревисто зелено, стават,  след като ги отворих бяха точно като по-тънка кожа, ама става баницата, не са лоши.
От всички шоколади-кувертюри награбих, че ще ми трябват и разните  кандирани плодове в кутийки + филиран бадем и бадем нарязан,   какаото не е лошо, сметана,  разни итал. сладки имаше поизостанали ама не ми мислих много, щото кантучините много ги обичам да ги топна в кафето, амарети бисквитки, хубави са, разни итала салами взех .. това е.
Записах се отново, благодаря!
Марчева, благодаря за съвета, ще се възползвам! Ти като виден кулинар вече се подготвяш за Великден явно. Аз съм повече по консумацията на тези празници, отколкото по изпълнението, но ви чета и ви се радвам на кулинарните магии в кухнята!

# 1 423
И една ципура в неделя ме гледаше изцъклено...Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 424
Купих си кафе, къде да регистрирам за играта. ? Иска ми се една кафе машина. Blush

Общи условия

Активация на акаунт