Лидл 125 - Мартенска инвазия от стикита :)

• 114 341
  • 1 755
  •   1
Отговори
# 1 380
В брошурата и рекламата го анонсират с глава. Това, за да сте сигурни, че е заек, а не котка.

# 1 381
  • Велико Търново
Ееееее, стига де!!! Как да е друго ? Ееееееее, това е отвратително дори и да си го помисля!

# 1 382
skk007, колега ми го обясняваше това преди време, че затова ги продавали зайците с глави, щото в тялото били 1:1 с котка и месото като структура било сходно. Не за Лидл конкретно, а по принцип.

# 1 383
Да, точно по главата се различават зайците от едни други животни. И не ви трябва да имат уши, различават се по зъбите.  Wink

# 1 384
Заекът е с глава, взех и утре ще го правя. Погледнах изкуствената трева, защото се питаше за нея, но забравих да напиша- прилича ми на мокет ....

# 1 385
  • Мадрид / София
Заека се различава от котката по костите. Едните са по-плоски, а другите по-кръгли или нещо такова. Така съм чела.

# 1 386
  • shumen
Заека е с глава.

# 1 387
Това съм го виждала в Гърция на животински пазар - прясно заклани и одрани животни, на които на някой от краката е оставено малко козина, за да може да ти гарантира какво е животното. Smiling Imp

# 1 388
Аз питах днес служителка за замразени кроасани - еми не ми даде.

# 1 389
  • София
Добре, препоръчайте ми краве сирене от Лидл, което става за ядене?
Здравей, milittana  Hug!
Единствено сиренето на Sofra става , единствено! Стои на плочка, не се раздробява,  твърдо и като отхапеш се чува лек пукот, както трябва да е едно парче сирене, хубав вкус и всеки път си е един и също, то си е гръцко и затова е хубаво. По-скъпо е, но си е в него.
Купих масло на количество, то било намалено по 3 и нещо,  не знаех, ще ми трябва за козунаците.
Един нов модел кори си взех, не помня какви бяха , опаковката е с тревисто зелено, стават,  след като ги отворих бяха точно като по-тънка кожа, ама става баницата, не са лоши.
От всички шоколади-кувертюри награбих, че ще ми трябват и разните  кандирани плодове в кутийки + филиран бадем и бадем нарязан,   какаото не е лошо, сметана,  разни итал. сладки имаше поизостанали ама не ми мислих много, щото кантучините много ги обичам да ги топна в кафето, амарети бисквитки, хубави са, разни итала салами взех .. това е.
Записах се отново, благодаря!

# 1 390
  • Mostly in my mind
Някой правил ли е чийзкейка от опаковката на изварата? Това картофено брашно може ли да се замени с обикновено? С 300 гр пудра захар как е на сладост? Не става ли доста сладко?

# 1 391
За собствените марки мога да се изкажа за праховете за пране...например марка Денкмит на ДМ и прах Формил на Лидл...и двата са с много добро качество.
Докато Формил прах беше на ниска цена и високо качество, то Денкмит е скъп като за продукт собствено производство.
Та не винаги продукти собств.пр-во са с лошо качество.

От лидл основно яйца и месо купувам...не знам при тях как ще бухат палмово масло.

# 1 392
От лидл основно яйца и месо купувам...не знам при тях как ще бухат палмово масло.
Месото го киснат в разни красоти за цвят. А перфектния завършек на вратните пържоли се постига с лепене на парчета с колагеново лепило за месо Simple Smile ще опитам от комп да намеря клипче

И аз ги купувам Simple Smile))

Ето тъй например: https://www.youtube.com/watch?v=XAVO6hzNTns
Има доста по темата ако ви се рови.

Последна редакция: ср, 27 мар 2019, 08:34 от duhi_puhi

# 1 393
Местото в Лидл е или от Месокомбинат Ловеч или вносни, май испанско беше. Вземаме от време на време от там, но май когато сме взимали от Метро е било по-добро като качество.
Яйца, ако вземам от Лидл предпочитам на Ангелов, иначе от друго място - Венетон. Но обикновено при яйцата гледам срока, а не толкова производителя.
П.п. Като споменах сега пък другия магазин, се сетих за рекламата им “имаме го” - не знам защо ми звучи насочено някак към Лидл това

Последна редакция: ср, 27 мар 2019, 09:00 от fenyx

# 1 394
  • София
Пазарувам от кварталния магазин,но той е ок.Минават доста хора,няма стара стока и някои неща са по~евтини от тези във веригите
Лидъл са го разместили при нас,докато свикна пфуу.Вчера само това дуднех докато снова.

Общи условия

Активация на акаунт