Лидл 125 - Мартенска инвазия от стикита :)

• 114 316
  • 1 755
  •   1
Отговори
# 1 335
  • Mostly in my mind
Аз няма да забравя отношение на една служителка в Лидл. На 7ми март. Сутринта. Естествено отидох за цветя. Една служителка имаше да нарежда сигурно 10 кашона и в същото време я бяха наобиколили 30 човека, засипващи я  с всевъзможни въпроси. Тя стоически и търпеливо отговори на всички, беше търпелива и спокойна и с дори видимо изнервени от живота клиенти. Шапка й свалям! Браво.

# 1 336
Добре, препоръчайте ми краве сирене от Лидл, което става за ядене?

# 1 337
Аз харесвам на Железница...😉

# 1 338
Колко е гаранцията на обувки в Лидл и има ли въобще такава де?
Купих на детето от маратонките с въздушни отвори на подметката и само за 2 дни носене изглеждат брутално! Носовете са им изтрити, подметката отпред вече почти липсва и буквално не стават за носене!
Намерих си касовата бележка, от 15.03 е, но за пръв път ги обу в неделя.

# 1 339
  • Асеновград
Пробваш, при храните е въпрос на личен вкус.
Благодаря че споделихте за детската паста за зъби, преди нямаше ягода а портокал ще пробвам може пък да я хареса дребния. Вече му е време да смени бебешката на Бочко.

# 1 340
  • Mostly in my mind
Ние много харесваме това кръглото в метална дълга кръгла кутия.

# 1 341
Сирене предпочитаме на ЕлБи. Но ЛиТл не го предлагат, с тяхната политика на ограничено предлагане на марки 😒

# 1 342
Аз харесвам гръцкото, малко по-скъпо одва, но нито се разкашква, нито нищо. Нормално сирене.

# 1 343
Освен мини моцарела в кутийка, има ли друга хубава?

# 1 344
Има в пликче найлоново - две голями топки са, ако се не лъжа. За моцарелата де.

# 1 345
Имат моцарела нормална и модарела лайт, в пликче, по 125 г, една топка. Харесват ми и двата вида, често вземам за готвене, хапвам и така.

# 1 346
Благодаря, ще потърся!

# 1 347
Ние много харесваме това кръглото в метална дълга кръгла кутия.

Зависи кое. На милбона се разтваря.

# 1 348
Преди години имаха много приятно козе сирене в такива метални кутии, 3 шайби по 200 г в саламура, много го харесвах, изкисвала съм го доста и не се разпадаше. Скоро не съм проверявала, последно като търсих преди време, го нямаше вече.

# 1 349
Колко е гаранцията на обувки в Лидл и има ли въобще такава де?
Купих на детето от маратонките с въздушни отвори на подметката и само за 2 дни носене изглеждат брутално! Носовете са им изтрити, подметката отпред вече почти липсва и буквално не стават за носене!
Намерих си касовата бележка, от 15.03 е, но за пръв път ги обу в неделя.
До три месеца от покупката можеш направо да ги върнеш и да си вземеш обратно парите. Такава им е политиката. Гаранция не виждам в случая как би ти послужила. Те не са се скъсали. Изтрити са. Вероятно от детето. Гаранцията е за дефекти. Протрити носове не са дефект, а нормален ефект от детско носене, ритане и т.н. употреба на обувки.

Общи условия

Активация на акаунт