Лидл 125 - Мартенска инвазия от стикита :)

• 114 338
  • 1 755
  •   1
Отговори
# 1 365
Ами сори. Предпочитам големите вериги да изнудват производителите, отколкото да живеят прекупвачите на мой гръб  Peace
Не мисли, че много печелиш от изнудване на производителите.. В един момент започват да заместват нормалните суровини с глупости, само и само да клекнат на веригите. Те тогава ядеш боклуци и си най-прецакан, макар да си мислиш, че си на голямата далавера...
Затова всичко е пълно с палма, глюкоза, нишесте, заместители на мляко, протеини и какво ли не.. само и само да докарат приличен вид и цена. После ревем по другите теми за съставките и ефектите... ама това са други теми Simple Smile

# 1 366
И аз се научих да ходя малко повече, но да не стъпвам в кварталния магазин/и. Едно, че с количка не мога да вляза, друго че стоките залежават, и за капак не намирам това за което ще платя скъпо. Лидъл ми е супер. Само на каса да не се цупеха толкова, ама уви, пълно щастие няма.

# 1 367
На мен ми се цупят в кварталните магазини,в Лидл не.Даже си харесах един касиер там :Д

# 1 368
Аз купувам и от кварталния , и от Лидл Wink рядко от К. Там се напрягам жестоко.

# 1 369
  • София
Ами сори. Предпочитам големите вериги да изнудват производителите, отколкото да живеят прекупвачите на мой гръб  Peace
Не мисли, че много печелиш от изнудване на производителите.. В един момент започват да заместват нормалните суровини с глупости, само и само да клекнат на веригите. Те тогава ядеш боклуци и си най-прецакан, макар да си мислиш, че си на голямата далавера...
Затова всичко е пълно с палма, глюкоза, нишесте, заместители на мляко, протеини и какво ли не.. само и само да докарат приличен вид и цена. После ревем по другите теми за съставките и ефектите... ама това са други теми Simple Smile
Какво значение има дали ще купувам боклуци от Лидл или от кварталния. Доста неща си купуваме от производител, а останалото каквото ни харесва от Лидл или Кауфланд с 50% по-евтино от аналогичния продукт от кварталния

# 1 370
Говоря за собствените марки... Там са най-осакатените продукти...
Както и стандартен продукт за верига и такъв за обикновени продажби - има разлика в суровините...
Както и да е Simple Smile

# 1 371
Говоря за собствените марки... Там са най-осакатените продукти...
Както и стандартен продукт за верига и такъв за обикновени продажби - има разлика в суровините...
Както и да е Simple Smile
Не разбрах, може ли по простичко?
Делукс нещата са правени за Лидъл, и те ли са осакатени?

# 1 372
  • Велико Търново
Според мен са малко по-малко осакатени. Собствените марки, или така наречените частни марки, са много удобни за търговеца - днес цената от производителя Х те устройва, той ти го произвежда. След година - производител У ти дава по-добри цени - започваш да поръчваш на него.... И качеството и технологията на един продукт всъщност са различни, само опаковката една и съща.

# 1 373
Коментирах мението за изнудването на производителите и до какво води. Не знам за всеки продукт поотделно, но ниските цени не се постигат без компромиси...
Делукс сериите едва ли чак така, но всичко, което изглежда повече от бюджетно ... Еми не го купувам Simple Smile

Като ти дойде производител да иска рецепта за салам за 1 лв/кг и после цял месец не хапвам салам хаха Simple Smile сигурно някъде и гомпостигат, знам ли...

# 1 374
  • София
Заслужава ли си изкуствената трева..?Питам спрямо цена/качество/размер?Знам че продават на метър по принцип на другите магазини,но няма идея колко струва ..Мерси!
Мен ме устройва като цена/качество/ размер. Зависи къде ще се ползва.
Първата ми я съсипаха майсторите, които слагаха климатика - бяха гасили фасове. От миналата година имам нова на балкона. С малко рязане парчето пасва на терасата. Има пъпчици от долната страна и бързо се отцежда. Чистя я лесно с метлата. Чудех се дали да я подновя тази година, но ММ каза че няма нужда.

# 1 375
И аз съм от доволните от изкуствената трева. Имаме я от няколко години, като гледам картинката, същата е. Чистя я с прахосмукачка, на есен я пера и прибирам.  Peace

Напоследък купувам сирене "Ведраре" овче и козе,  а на Родна стряха краве (в саламура) в кофички.

Аз правих Кезекухен с изварата , стана страхотен (това е немският вариант на чийзкейк с печене, рецептата видях в блога "Супичка".  Peace

# 1 376
Кремът от шам фъстък ми влиза в списъка за следене по Делукс седмиците. Явно и други са го опитали, защото днес обиколих три магазина и чак в последния, след пренареждане на всички кашончета, купиш последните две бурканчета.
Стикитата свършват разбрах. В два от три магазина нямаше.

# 1 377
Някой купувал ли е заек... Без или със глава е?
Не съм готвила такова до сега и честно казано ще ми е доста трудно да преодолея себе си, та поне ако е без глава...

# 1 378
Аз, доколкото съм запозната с този артикул, по-квалитетно е да е с глава. Иначе можело да е друго.

# 1 379
Аз, доколкото съм запозната с този артикул, по-квалитетно е да е с глава. Иначе можело да е друго.
То като няма уши иди го разбери Simple Smile)))
Вкъщи не го ядем това животно... Свекитата гледат, ама на моите им е сухо Sad
Има ли малки сешоари? Туристически нещо? Май само големи с разни накрайници съм виждала по брошурите..

Общи условия

Активация на акаунт