Лидл 125 - Мартенска инвазия от стикита :)

• 114 371
  • 1 755
  •   1
Отговори
# 1 350
Колко е гаранцията на обувки в Лидл и има ли въобще такава де?
Купих на детето от маратонките с въздушни отвори на подметката и само за 2 дни носене изглеждат брутално! Носовете са им изтрити, подметката отпред вече почти липсва и буквално не стават за носене!
Намерих си касовата бележка, от 15.03 е, но за пръв път ги обу в неделя.
До три месеца от покупката можеш направо да ги върнеш и да си вземеш обратно парите. Такава им е политиката. Гаранция не виждам в случая как би ти послужила. Те не са се скъсали. Изтрити са. Вероятно от детето. Гаранцията е за дефекти. Протрити носове не са дефект, а нормален ефект от детско носене, ритане и т.н. употреба на обувки.

Точно да ги върна искам!
Не мисля, че е нормален ефект след второто обуване да са в този вид!

# 1 351
Аз взимам от правоъгълната моцарела,много я харесвам и доста често я пускат на промоция.Някой беше дал група за подаряване на стикита,но не я запаметих.Събрах към 15 и се чудя какво да ги правя,момченце на приятели не ги събира,а уж за него ги взимах,а моят е малък за тях.

# 1 352
  • София
И на гуменките на дъщерята им се разцепиха подметките - две седмици носене. А тя е голяма, пази си обувките. Много се ядосах, ама не пазя бележката.

# 1 353
Astonished Кои гуменки са това, от кое зареждане, кой модел?

Не ти трябва бележка, нали си пише, че са на Есмара. (?) Връщай им ги.

# 1 354
И на гуменките на дъщерята им се разцепиха подметките - две седмици носене. А тя е голяма, пази си обувките. Много се ядосах, ама не пазя бележката.
Ете на.. с последните постове само се убеждавам, че обувките им просто не стават. Който иска да си ги хвали и да ги вади 2 пъти годишно за разходка.

Дайте идея за офис-китка от Лидъла? Нямам идея кое как се гледа, а уморихме разни цветя - да напълня саксиите Simple Smile Нещо, което ще стой на южен прозорец с много слънце... Може и малко храстче, ако вирее вътре?

# 1 355
  • София
Astonished Кои гуменки са това, от кое зареждане, кой модел?

Не ти трябва бележка, нали си пише, че са на Есмара. (?) Връщай им ги.
Преди две седмици имаше дамски платненки - сиви, на цветя и блестящи. Вярно, 12 лв. бяха, ама пък за две седмици да заминат?

# 1 356
Ама разбира се, че не е нормално. Отнеси им ги, изобщо не го мисли, те все още се и продават по филиалите, няма да се чудят хич техни ли са или не. Кой модел взехте? И аз взех, но моите са здрави. Ако сме взели еднакви, да ги напъвам да ги нося, да видя за 3 месеца как ще се държат.

# 1 357
duhi_puhi,пробвай с каланхое,не иска грижи,само не го преполивай.(майка ми има от 3-4години лидълски червено,розово,жълто-от вътрешната страна на перваз на южен прозорец-в момента не спират да цъфтят)

# 1 358
Скрит текст:
Сигурно ей така са гледани зайчетата, които предлагат тази седмица:

Прасета може да се гледат така, сигурно, те са мързеливи, ама зайчетата обичат да подскачат.
Купих си всички сладкарски продукти, които бях набелязала, доволна.
С кокосовите стърготини дали ще мога да си направя кокосово мляко? Намерих много лесна рецепта за начравата на такова, ама дали ще стане с тези Thinking.

# 1 359
  • Мадрид / София
За офис кактуси или сукулентни. Обичат светлина и малко вода.

# 1 360
За офис кактуси или сукулентни. Обичат светлина и малко вода.
еее поливаме ги Simple Smile Даже повече и се давят хаха Simple Smile

# 1 361
  • София
Ама разбира се, че не е нормално. Отнеси им ги, изобщо не го мисли, те все още се и продават по филиалите, няма да се чудят хич техни ли са или не. Кой модел взехте? И аз взех, но моите са здрави. Ако сме взели еднакви, да ги напъвам да ги нося, да видя за 3 месеца как ще се държат.
От сивите са нашите, дано ти да имаш късмет.

# 1 362
  • Велико Търново
От няколко месеца насам, намирам Лидл за най добрата алтернатива за пазаруване! Има квартален магазин на 20 метра от вкъщи, добре зареден и оборотен. Т.е. комбинирам кварталния с лилд и ми е супер удобно.
Като обслужване, разбира се, Лидл са на ниво - връщам, промоции и асортимент, но си има продукти като сирене, кашкавал и пилешко месо, които там ги няма, а други които само там намирам.
За да има смисъл публикацията Simple Smile, изкуствената трева не е хубава - тънка и с къс т.нар. косъм.

# 1 363
Аз от Лидл за 100 лева купувам неща които струват 150 в кварталния магазин.Малко ми е далечко,но вече ще се старая да ходя там,а не в Кауфланд.

# 1 364
  • София
Аз от Лидл за 100 лева купувам неща които струват 150 в кварталния магазин.Малко ми е далечко,но вече ще се старая да ходя там,а не в Кауфланд.
Точно. Докато живеех в София се засичахме с кварталния търгаш в ЛИдл и Кауфланд сутрин в 8 часа. И аз да му пълня гушата? Ами сори. Предпочитам големите вериги да изнудват производителите, отколкото да живеят прекупвачите на мой гръб  Peace

Общи условия

Активация на акаунт