Лидл 125 - Мартенска инвазия от стикита :)

• 114 240
  • 1 755
  •   1
Отговори
# 1 545
  • София
КАшкавалът става на "кокал" ако се държи отворен в хладилник. Аз такъв мразя. Държа си го в пликче. Ако мухляса, изрязвам 1мм, не е болка за умиране.
Днес взех на -30% фолио за процорци за замъгляване. Опаковката на пръв поглед не беше отваряна. Прибрах се, срязах кръглото залепващо с нож и фолиото отвътре се оказа рязано. Евала на кокошкаря, който е спестил 6.99 и си е отрязал колкото му трябва, а после върнал в магазина. Много добра работа със залепянето на опаковката да не си личи изобщо  Peace

# 1 546
Аз пък не понасям твърд кашкавал. От онзи Витоша от детството. Хем смърди - хем гаден. До късна възраст кашкавал не близвах. В Лидл купуваме стандартният им защото е мек, топи се и ми прави конци в манджата.

# 1 547
Здравейте
кой от тези препарати за цветни дрехи ще ми препоръчате- важно ми е да мирише приятно и да не остава по дрехите на гадни бели следи .Не ми трябва нещо за петна,по скоро да освежи дрехите ни след дневното носене

суперконцентратът
препоръчаха ми го в темата за перилните, супер е, и много изгоден

# 1 548
  • Варна
КАшкавалът става на "кокал" ако се държи отворен в хладилник.
Никога не държа отворен, в пликче го слагам, естествено. Обаче след месец примерно се втвърдяват краищата, няма как да остане абсолютно мек, като току-що отрязан.

# 1 549
Как месец
Какви хора сте вие
Ние явно много ядем Joy

# 1 550
И при мен не се задържа повече от десетина дена...
Ближат ли го тоя кашкавал .. ☺

# 1 551
  • София
И аз да потвърдя - нямало вече стикита.

На нас днес ни дадоха стикитата. Остава ни още едно, ама ц (пастата, дето явно е кът).

# 1 552
  • до най-прекрасния мъж
Аз да си мълча тогава за кашкавала. На нас минимум по 2 кг ни вървят на месец+4 кила сирене.

# 1 553
4 кила сирене на месец ми е в месеците, в които избягвам млечни Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 554
  • Варна
Ами забравен беше, имам предвид онзи на Алфатар, който неволно тествах срещу мухъл Mr. Green

# 1 555
  • София
Препоръчайте ми бискивити подходящи за чийзкейк.
Но не знам дали ги има в Лидл.
Скрит текст:

С палмово масло ли са?
Не пише да с палмово масло - брашно, глюкоза сироп, набухвател, амониев карбонат, сол, сухо пълномаслено мляко, регулатор на киселинността, натриев карбонат.
 За чийзкейк ползвам \Petiri Beurre  добавям си необходимото количество разтопено масло и става прекрасен блат.

# 1 556
  • София
Хладилници има ли някъде останали. Малката от час реве, че иска и тя  #Cussing out

# 1 557
  • София
Мисля, че оня ден видях доста на Скобелев.

# 1 558
  • София
Днес в Борово нямаше. Другите удобни са ми на Каблешков при щжния парк, Овча Купел и люлинските. Краен случай Ринг Мол или Младост

# 1 559
  • до най-прекрасния мъж
4 кила сирене на месец ми е в месеците, в които избягвам млечни Stuck Out Tongue Winking Eye
Това само за теб ли? Малии...

Общи условия

Активация на акаунт