Лидл 125 - Мартенска инвазия от стикита :)

• 114 236
  • 1 755
  •   1
Отговори
# 1 530
"Нямането" на стикита се отнася за Лидл в Дружба 2, София. Перник ми е след Околовръстното...

# 1 531
  • София

ако трябва да купувам индустриален, взимам само ел би. харесва ми. на олимпус продуктите не ми харесват, но признавам, че не съм опитвала кашкавала.
Скрит текст:
Мисля, че правиш грешка относно млечните импродукти,  много добро масло със светло жълт цвят и хубав аромат,  разкошен кашкавал, млякото и прясно и кисело са много добри, маслено е, сметаната им е повече от добра и тази от 20% за готвене и от 33 % за сладкарство, трябва да се пробват. Цената не им е добра, но това е положението, ако искаш по-добри продукти плащаш повечко  Peace

# 1 532
Със или без стикита, пазарувам от Лидл, когато нещо конкретно има да вземам. Днес ги пропуснах, не мога да кажа дали при нас още дават. Хвърлих едно око на сиренето Искра, то сега на промоция му дали цена 6.50 лв/кг. Не взех обаче, за пробване ако има по-малко от 1 кг опаковка, може и да взема, но не видях. Вместо това заложих на познатото - овче сирене този път, пак  ЕлБи. Утре може да отскоча до Лидл за пилешко обаче...

# 1 533
В Ринг мол днес имаше стикита. Имахме сметка за 3, но момчето ни даде 6, защото бяхме с детето и то се заговори с него Simple Smile

# 1 534
Много мило от негова страна. В крайна сметка децата се радват на тези неща, а какво по-хубаво от това да предизвикаш радост в детските очи

# 1 535
Препоръчайте ми бискивити подходящи за чийзкейк.

# 1 536
Сутринта в Младост са дали стикита на мъжа ми. Дали някъде има останали бодита за момченца, този път десните много ми харесаха, а и моделът също. С моя клечо много трудно уцелвам нещо, което да не му е като чувал.

# 1 537
  • София-Младост
Но не знам дали ги има в Лидл.

# 1 538
marchеva14, млякото им не ми харесва, пробвала съм и прясно, и кисело. течна сметана бих пробвала, ако е на конкурентна цена /ясно е, че има карагенан или нещо подобно/.

Последна редакция: пт, 29 мар 2019, 07:42 от bubanka

# 1 539
  • до най-прекрасния мъж
Само аз ли не виждам стъклочистачка  в акция Блясък или този път са я прескочили?

# 1 540
  • София
Здравейте
кой от тези препарати за цветни дрехи ще ми препоръчате- важно ми е да мирише приятно и да не остава по дрехите на гадни бели следи .Не ми трябва нещо за петна,по скоро да освежи дрехите ни след дневното носене

# 1 541
Със или без стикита, пазарувам от Лидл, когато нещо конкретно има да вземам. Днес ги пропуснах, не мога да кажа дали при нас още дават. Хвърлих едно око на сиренето Искра, то сега на промоция му дали цена 6.50 лв/кг. Не взех обаче, за пробване ако има по-малко от 1 кг опаковка, може и да взема, но не видях. Вместо това заложих на познатото - овче сирене този път, пак  ЕлБи. Утре може да отскоча до Лидл за пилешко обаче...
Има и по 500гр май. Там е на 3-4лв.

# 1 542
За чийзкейк ползвам тези:

Вчера сметката ми се оказа 29.69лв., но аз бързах да си прибера нещата и да не бавя опашката както господинът преди мен и не се съобразих да добавя едно десертче, че да стане 30лв. Докато се усетя намусената касиерка удари бутона, заяви ми сумата и ми даде 1 стики, хем бях с детето.

# 1 543
  • София
Но не знам дали ги има в Лидл.
Скрит текст:

С палмово масло ли са?

# 1 544
  • Мадрид / София
Някои кашкавали мухлясват явно от досег с микроорганизми, които го предизвиква. Понякога ми се е случвало да дойде в кашона мухлясала бройка, а останалите не. Мухъла по кашкавала се изрязва до край, чистата част си е годна за ядене. Казва се “саниране” това почистване. Ако се замрази му се променя леко консистенцията. Има значение също млякото използвано от производителя дали е варено или сурово. Това променя също консистенцията и вкуса на продукта (кашкавала). От вареното мляко става леко зърнест, а от суровото е гладък. Съхранява се на хладно и опаковано за да не съхне.

Общи условия

Активация на акаунт