Лидл 125 - Мартенска инвазия от стикита :)

• 114 254
  • 1 755
  •   1
Отговори
# 1 515
  • София
Скрит текст:
Здравейте, някой ползва ли която и да е от парочистачките - за какво ги ползвате и въобще вършат ли работа?
Имам и двете, голямата използвам основно за под чистя пода след прахосмукачката вместо да мия с моп или килимите и пътеките купих я най вече заради тях спестява ми прането два -три пъти годишно. Улеснение е но не ти спестява минаването с прахосмукачка уреда само почиства с пара.С нея минавам и матраците един два пъти годишно , не оставя мокро парата почти на момента се изпарява.Сега се чудя на прахосмукачката за акари която ще пускат. Другата ръчната я ползвам в кухнята в тоалетната с кривия накрайник минавам под ръба на тоалетната чиния там където не става с четка вади мръсотия и котлен камък, в банята чистя фуги котлен камък, с микрофибърната подложка става за чистене на огледала и стъкла.Преди седмица с нея прах и две големи плюшени играчки по над метър високи, тях не мога да ги пъхна в пералнята а бяха прашасали от търкаляне. Някой по преди се оплакваше че като свърши водата я чакал 30-40 мин. за да отвори за второ зареждане, чакам от 3-5 мин. и се отваря важно е да е излязла всичката пара, натискаш докато спре да пуска и да е изключена, иначе има ли пара дори слабо да излиза може да чака човек и час докато изстине и се отвори клапана за второ зареждане.
С нея минавам и мрежите на комарниците, светват.
Скрит текст:
Удобство са но не правят чудеса при силно замърсяване си иска повече упоритост и понякога след 3-4 минаване има ефект, ползва ли се редовно не позволява наслоявания.
С тази за пода след 4 то минаване се изпра петно от червено вино на мокет, преди това с какво ли не го бях третирала, с парочистачката по малко по малко избледня и изчезна без препарат.  С ръчната може да се пере дамаска на автомобил или детска количка, съхне по бързо отколкото ако е прана на автомивка.
Ха! Благодаря за идеята!  bouquet

Скрит текст:

https://www.youtube.com/watch?v=2_c-9vJi4b0

Ако оборудват магазините с такива колички, проблемът с изчисляването на суми за стикита отпада.  Joy

# 1 516
Ако го оборудват с такива колички, веднага ще си взема талавизора от нея и ще си го занеса на вилата:))) А и сигурно самото взимане на количка няма да е 20, 50 ст или 1 лв, а 200 лв. депозит:) Никой няма да може да ме накара да я оставя в магазина и да мъкна водите до паркинга като алтав.

# 1 517
Никой няма да може да ме накара да я оставя в магазина и да мъкна водите до паркинга като алтав.

Най-вероятно ще ти се наложи тогава да търкаляш обикновена количка, без телевизор.
Все пак никой няма да те е задължил да си вземеш такава екстра, нали?

# 1 518
  • София
Ей, омръзнаха ми тия клинообразни дънки. Имам 2 чифта, а ми се иска прав модел. Няма ли да свърши тая тъпа мода и да пуснат нормални!
Загледах късите чорапки, които са по 10 бр., но май нямат ликра.
Акция "Блясък" - виждам, че най-сетне се появи някакъв пррепарат за WC, различен от Доместос.

# 1 519
Така е, но тогава все едно да имаш само 200 лв в джоба и да знаеш, че не можеш да ги харчиш:) Не е за нас такова чудо. Лабава ни е психиката.

# 1 520
Така е, но тогава все едно да имаш само 200 лв в джоба и да знаеш, че не можеш да ги харчиш:) Не е за нас такова чудо. Лабава ни е психиката.
И така като ми напомня и предлага какво да купя, сигурно никога няма да си тръгна само с това за което съм отишла. Така сега забравям по нещо и харча по-малко  Mr. Green наистина ми е слаба психиката  Blush

# 1 521
Всеки ден минавам с прахосмукачка, не искам да си я спестявам. На парочистачката се надявам основно за плочките в коридора, които са грапава и периодично почиствам с препарат, гъба и плочка по плочка - голяма хамалогия е, ОГРОМНА, но иначе се засичат /тези плочки са най-най-тъпото ни решение вкъщи/; за плочките в банята - котлен камък и мухъл; за мивките в банята и кухнята; за WC; за фурна, котлони и т.н.
В темата за парочистачките хвалят доста разни марки, но не ми се дават толкова пари.

# 1 522
  • Варна
Днас даже не ми дадоха стикита, защото свършили.
Ау, не ги е срам. Довечера ММ ще ходи за котешки тоалетни и ще се събере сметка дори за 2 стикита, обаче като нищо ще са свършили наистина. Цял месец едно нещо в брошурата не ми хареса, че да направя сметка 15 лева.

# 1 523
  • Асеновград
Всеки ден минавам с прахосмукачка, не искам да си я спестявам. На парочистачката се надявам основно за плочките в коридора, които са грапава и периодично почиствам с препарат, гъба и плочка по плочка - голяма хамалогия е, ОГРОМНА, но иначе се засичат /тези плочки са най-най-тъпото ни решение вкъщи/; за плочките в банята - котлен камък и мухъл; за мивките в банята и кухнята; за WC; за фурна, котлони и т.н.
В темата за парочистачките хвалят доста разни марки, но не ми се дават толкова пари.
В такъв случай двете парочистачки на Силваркрест биха били ефикасни а и са бюджетно решение.Освен това гаранцията на Лидл я предпочитам а и има опция да върнеш уреда ако не отговаря на очакванията. Ръчната в момента е по нов модел но аксесоарите и са същите като на предишната. Миналата седмица в италианския Лидл имаше някакъв по нов модел който се водеше 3 в 1 тоест контейнера на голямата се сваля и става ръчна един вид комбинирана.

# 1 524
  • вкъщи
Аз имам въпрос към притежателите на парочистачката. Автоматично ли пуска пара докато се почиства повърхност, или трябва да натискаш бутон или копче. Старата ми беше така и буквално ме заболяваше ръката да натискам постноянно. Отделно че водата свършваше много бързо и трябваше да я зареждам постоянно. В крайна сметка я хвърлих, 200 лв на вятъра.
Сега пак искам да си взема, но дали струва?

# 1 525
  • Асеновград
Аз имам въпрос към притежателите на парочистачката. Автоматично ли пуска пара докато се почиства повърхност, или трябва да натискаш бутон или копче. Старата ми беше така и буквално ме заболяваше ръката да натискам постноянно. Отделно че водата свършваше много бързо и трябваше да я зареждам постоянно. В крайна сметка я хвърлих, 200 лв на вятъра.
Сега пак искам да си взема, но дали струва?
Тази за под има две степени, регулира се с копче-нормална и ударна-натискаш и тя си работи на определената степен докато я изключиш или свърши водата.Ръчната натискаш и тя пуска пара поне стария модел е така, за новия трябва да се види в упътването.

# 1 526
И аз да потвърдя - нямало вече стикита.

# 1 527
  • София
Извинете за оф-а, обаче как се съхранява отворено парченце кашкавал по-дълго време? Ние в къщи сме любители на сиренето, кашкавалът се харчи по-бавно и много често половината го изхвърлям, че мухлясва. И аз харесвам Родна стряха на Лидл, и този на Маджаров, но от овче мляко, обаче той вече е безумно скъп, а и се продава на още по-големи парчета.
Единствен хубав кашкавал  на пазара в момента  е на Олимпус, той най-много се доближава до БДС, но онзи стандарт преди  години, нищо друго не става, и съответно бързо мухлясват, което говори , че няма хубави съставки.  Кашкавал,  който се мазни по ножа, лесно се реже с нож, не ми го хвали, а и трябва след като е стоял по-дълго време, разбира се в хладилник, да изсъхва, да стане като кокъл едва ли не,  но не и да мухлясва.  

# 1 528
Скрит текст:
Извинете за оф-а, обаче как се съхранява отворено парченце кашкавал по-дълго време? Ние в къщи сме любители на сиренето, кашкавалът се харчи по-бавно и много често половината го изхвърлям, че мухлясва. И аз харесвам Родна стряха на Лидл, и този на Маджаров, но от овче мляко, обаче той вече е безумно скъп, а и се продава на още по-големи парчета.
Единствен хубав кашкавал  на пазара в момента  е на Олимпус, той най-много се доближава до БДС, но онзи стандарт преди  години, нищо друго не става, и съответно бързо мухлясват, което говори , че няма хубави съставки.  Кашкавал,  който се мазни по ножа, лесно се реже с нож, не ми го хвали, а и трябва след като е стоял по-дълго време, разбира се в хладилник, да изсъхва, да стане като кокъл едва ли не,  но не и да мухлясва.

ако трябва да купувам индустриален, взимам само ел би. харесва ми. на олимпус продуктите не ми харесват, но признавам, че не съм опитвала кашкавала.

# 1 529
На всяка каса имаше чувал със стикита вчера в Лидл Перник.

Общи условия

Активация на акаунт